Max Payne 3
Re: Max Payne 3
HTXper: Robi to crack, poviem len tolko.
Dakujem velmi pekne za pomoc. A jasne ze mam warez ale tu na som to nechcel pisat nakolko to nieje warez forum
este raz pekne dakujem.
Kokos, by ma v zivote nenapadlo, ze ten bluescreen moze byt tym..:O Ja uz som spustal opravovaky disku, zacal som zalohovat s tym, ze je disk pokazeny..
Inak, hra je fakt pecka, jedna z extremne mala hier, ktore sa fakt oplati kupit.. Pri vacsine hier by som vzdy lutoval vyhodenych penazi..
Inak, hra je fakt pecka, jedna z extremne mala hier, ktore sa fakt oplati kupit.. Pri vacsine hier by som vzdy lutoval vyhodenych penazi..
-
lekoklatik
VIP
Spokojnost.
Hru som hral dlho (medium diff), bavila ma i ked z casu na cas ma uz aj sralo opakovanim dookola behat a strielat ale inak je to podla mna kvalitne pokracovanie Maxa akeho pozname.
Aspon mne to tak pride.
Vadili mi 2 veci.
Spojler, ked mi na zaciatku poslednej cutsceny vyskocil tej je*** rockstar achiev ze som hru presiel (boha -_-)
a kde su kur*a granaty?
Hru som hral dlho (medium diff), bavila ma i ked z casu na cas ma uz aj sralo opakovanim dookola behat a strielat ale inak je to podla mna kvalitne pokracovanie Maxa akeho pozname.
Aspon mne to tak pride.
Vadili mi 2 veci.
Spojler, ked mi na zaciatku poslednej cutsceny vyskocil tej je*** rockstar achiev ze som hru presiel (boha -_-)
a kde su kur*a granaty?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no veru tu poslednu scenu som robil na x-krat. tiez mi velmi vadila absencia granatov a tiez spominany shift na pistol pri kazdej novej sceny.
inak to bola asi najlepsia akcna hra aku som kedy hral
inak to bola asi najlepsia akcna hra aku som kedy hral
Zahral som par minut multak a musim povedat ze je to fakt podarene. Super zabava. Uplne ako Matrix. Spomalenie je dobre vymyslene a ide o rychle reflexy. Skoda ze chybaju dedikace ale zatial sa mi to pozdava 
Zdravim, prosim o pomoc, mam problem, nejde mi zvuk vo videach, ked hram, tak ide vsetko dobre, akurat ked je nejake video, tak nejde. Mam win 7. Vopred dik za pomoc.
ako zablokujem vsetky subory, aby som nemusel zakazdym vypinat net? mam len zakladny windows 7 firewall, ked tu vobec nejaky je
dik
-
lekoklatik
VIP
Ovládací panel > Systém a zabezpečenie > Windows Firewall > Rozšírené nastavenie > Inbound Connection > New Rule - a tu postupuj podľa toho čo to od teba chce.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
tak isto aj Outbound connection
ahojte, mam black box verziu a ked mi skonci na zaciatku to video, a ked mi potom dava pokyny ze co mam stlacit tak vtedy ake keby mi selko hru, vzdy to stlacim ale nic sa nestane, ked dam esc tak normalne naskoci pauza, a aj menu, ale ked stlacam co mam podla pokynou tak sa nic nedeje
Kup si original. S nou nemam ziadne problemy. Warez sa tu neriesi.
vypni internet ked spustas hru a klikni na Offline Modelukasko0 napísal:ahojte, mam black box verziu a ked mi skonci na zaciatku to video, a ked mi potom dava pokyny ze co mam stlacit tak vtedy ake keby mi selko hru, vzdy to stlacim ale nic sa nestane, ked dam esc tak normalne naskoci pauza, a aj menu, ale ked stlacam co mam podla pokynou tak sa nic nedeje
-
palciii
myslim ze je hra vcelku dobre optimalizovana (ide mi to na 8500GT
aj ked vsetko najnizsie ale aj tak to vyzera pekne )
Urobil som to iste aj Inbound aj out a stale to nejde.. :Xlekoklatik napísal:Ovládací panel > Systém a zabezpečenie > Windows Firewall > Rozšírené nastavenie > Inbound Connection > New Rule - a tu postupuj podľa toho čo to od teba chce.
Zablokoval som MaxPayne3.exe aj PlayMaxPayne3.exe a stale nic..
bože tak vytiahni pred hraním kábel z pc poprípade vypni net alebo sa od neho odpojIMI napísal:Zablokoval som MaxPayne3.exe aj PlayMaxPayne3.exe a stale nic..
-
lekoklatik
VIP
Jedine co je potrebne, je si bud hru kupit, alebo citat to co pise skupina ktora hru zpiratila.
Ten *.nfo subor tam nie je zo srandy.
Ak nie ste schopni sledovat kroky ktore grupa pise, zacnite si hry kupovat.
//skus si teda odpojit internet.
Ak ti nepojde ani vtedy, hru preinstaluj pretoze ti asi stiahlo patch.
staci bloknut maxpayne3.exe a dalsie kroky su v nfo.
Ten *.nfo subor tam nie je zo srandy.
Ak nie ste schopni sledovat kroky ktore grupa pise, zacnite si hry kupovat.
//skus si teda odpojit internet.
Ak ti nepojde ani vtedy, hru preinstaluj pretoze ti asi stiahlo patch.
staci bloknut maxpayne3.exe a dalsie kroky su v nfo.
Jasne, ze citam nfo
. Len tam o tom nieje ani zmienka...