Sony Vaio sieť

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
scriptType
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Sony Vaio sieť

Príspevok od používateľa scriptType »

Zdravím. Mám preinštalovaný Notebook Sony Vaio VPCEH2J1E/W. Vôbec mi nejde sieť. LAN nefunguje vôbec a vôbec nezobrazuje wifi. Keď aj wifi tlačítko na boku zapnem, dióda nesvieti. PC je preinštalovaný. Hľadal som ovládače na oficiálnej stránke, no vôbec mi nechcú ísť nainštalovať. Sú to .exe súbory a keď idem nainštalovať, tak si vyberiem jazyk a tam to skončí. Po chvíli vyhodí chybu. Vôbec neviem čo stým :( Mali ste niekto podobný problém, alebo viete ako ho riešiť? Ďakujem :)

//autoeditácia príspevku (30 Jún 2012, 19:31)
Ešte aj keď si otvorím správcu zariadení, tak ziadna sekcia o sieti tam nieje. Len že Ďaľšie zariadenia -> a tam je všetko z výkričníkom je tam aj Sieťový Adaptér a Sieťový adaptér Ethernet.
Denco
King
King

Re: Sony Vaio sieť

Príspevok od používateľa Denco »

http://www.sony.sk/support/sk/product/V ... _W/updates - tu stiahni ovládače. Máš Windows 7?
scriptType
Medium Expert
Medium Expert

Mám windows 7. Presne odtiaľ som skúšal sťahovať ale nejako mi to vždy vyhodí chyby. Neviem presne ktorý ovládač je na ten sieťový adaptér :/ Skúšal som Wireless LAN Driver (Atheros) - 9.2.0.427 . Keď otvorím ten .exe súbor, tak si vyberiem jazyk a potom to zamrzne, po chvíli ukáže chybu. :?
Denco
King
King

Príspevok od používateľa Denco »

Akú chybu?
scriptType
Medium Expert
Medium Expert

Neviem prečo, ale keď som ho preinštaloval tak isto ako prvý krát, inštalácia ovládačov sa spustí v pohode. Zdá sa, že to pôjde. Vďaka všetkým za odpovede, pomoc a záujem :) :plus:
Napísať odpoveď