Admin pokecu
Re: Admin pokecu
ta emailova adresa [email protected] je neprava cital som to v profile admina
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
lokimorko: A nema tam nahodou napisane to, ze nereaguje na ziadosti a veci tykajuce sa Pokecu, ze je na to urcena prave tato mailova adresa???
Asi by si sa mal naucit poriadne citat, skor, nez zacnes zacnes vyuzit nejaky ten chat.
Trestne oznamenie sa neda stiahnut ? hmm...
som zvedavy ako to dopadne, ale asi takto:
Najdu ho podla IP a zavolaju si ho ako svedka na policiu. Bude bububu, ako svedok moze odmietnut vypovedat. Tym to hasne. Ak by sa to riesilo dalej, isto by to neslo na sud, mimosudne by sa dalo dohodnut s nim a s prokuratorom.
som zvedavy ako to dopadne, ale asi takto:
Najdu ho podla IP a zavolaju si ho ako svedka na policiu. Bude bububu, ako svedok moze odmietnut vypovedat. Tym to hasne. Ak by sa to riesilo dalej, isto by to neslo na sud, mimosudne by sa dalo dohodnut s nim a s prokuratorom.
-
hojko
Site Admin
plusminus: Trestne oznamenie sa da stiahnut, ale v niektorym pripadoch nie. Myslim, ze sa neda stiahnut v pripade domaceho nasilia, tyrania, ublizeni na zdravi a podobne. A v niektorych pripadok je to tusim tak, ze ak podas a stiahnes trestne oznamenie, tak ho za rovnaku vec uz podat nemozes.
-
aughostino
Medium Professional
trestne oznamenie uz stiahnut spat nemozes - osobna skusenost, takze si to poriadne premysli a skus sam vypatrat kto by to mohol byt
//ako pisal hojko vyssie (v mojom pripade to bolo za ublizenie na zdravi, to sa stiahnut neda)
//ako pisal hojko vyssie (v mojom pripade to bolo za ublizenie na zdravi, to sa stiahnut neda)
trestne oznamenie sa neda stiahnut, da sa pri niektorych trestnych cinoch akurat zabranit trestnemu stihaniu, v pripade ked je nutny suhlas poskodeneho na zacatie trestneho stihania(modelova situacia, zenu manzel zbije, rozhodne sa dat trestne oznamenie, ale potom ju chlap ukeca a kedze je sama poskodena a je nutny jej suhlas na zacatie trestneho stihania, ale ona ho nechce, suhlas nevida a stihanie sa zastavi, no oznamenie je stale podane), ale samotne trestne oznamenie sa stiahnut neda, kedze trestne pravo ako pravo verejne ma chranit zaujmy vsetkych obcanov a prave trestny cin ohrozuje niekoho ineho, takze je vo verejnom zaujme aby sa vysetril a potrestal(je sice pravda, ze sa tyka konkretnej osoby, ale zajtra to moze byt ktokolvek iny...)
-
Hotwire
Addict
boze ten problem je stary 2 roky tak podla mna to je uz davno vyriesene tak neviem naco sa tu ondite 
Ahojte niekto my zmenil heslo na pokecy nemožem sa tam teras dostať poradte my niekto prosim