Minecraft
Re: Minecraft
robim cez bukkit, ip davam hamachi. Pocuj, tebe spusti konzolu serveru ked ju zapnes?
tak potom chyba v tom kode nie je, skus ten server UPLNE vymazat (skopiruj si mapu ak chces) a sprav ho nanovo este raz. Chyba je mozno niekde, kde sa uz teraz nebude dat odstranit, tak ho skus nanovo...
aj pluginy a vsetko? ved tam som na tom robil jak svina. skusal som si odznova zrobit z bukkitu len tak server bez pluginov nova mapa, uplne novi a ajtak im to nejde.
skus si spravit hamachi server. Nie z bukkitu, ale z minecraft.net. Vies ako sa robi? Ak ano, sprav a skus ci im pojde.
sprav a potom napis (tento prispevok tu davam LEN preto, aby som potom zistil, ci tu nieco odpisal. Prosim nedavajte mi za to K-)
takze zrobil som ten normalny server z minecraft.net a furt sa nemozuu napojit. nebude problem niekde problem v sieti?
mas hamachi online? mas vytvoreny NETWORK? su na teba pripojeny?
omg preco mi davas taketo idiotske otazky? myslis ze som az taka lama ze som nespravil vsetko potrebne?
-
yoggy
si kúpte server a hotovo, o čom tu diskutujete nevedie k ničomu...
neverím že nemáte 4€ na mesiac
keď sa tvoji kamoši nemôžu na server pripojiť musíš si vypnúť Firewall 
deathaxe: ake otazky omg ked sme vylucili uz VSETKO, tak idem fakt na tie veci, na ktore sa MOZE niekedy zabudnut...
VissionSK:
. Precitaj si o jednu stranku dozadu, co sme pisali!
//autoeditácia príspevku (01 Júl 2012, 16:06)
VissionSK co si vyriesil, ze si mi znizil karmu? a este ten koment, ze SI SPAMMER. Jediny, kto tu spapoval, si ty. Ak si nemal co napisat, nemal si pisat nic.
VissionSK:
//autoeditácia príspevku (01 Júl 2012, 16:06)
VissionSK co si vyriesil, ze si mi znizil karmu? a este ten koment, ze SI SPAMMER. Jediny, kto tu spapoval, si ty. Ak si nemal co napisat, nemal si pisat nic.
tak ako vravi minik , precitaj si stranky dozadu. nepomaha ten firewall .VissionSK napísal:keď sa tvoji kamoši nemôžu na server pripojiť musíš si vypnúť Firewall
//autoeditácia príspevku (01 Júl 2012, 19:12)
do serveru nechcem az tolko zhanat predsa raz mi to islo a ziadny hosting som nepotreboval . a predstav si , vedie to k niecomu. zistil by som kde bola chyba.yoggy napísal:si kúpte server a hotovo, o čom tu diskutujete nevedie k ničomu...
//autoeditácia príspevku (01 Júl 2012, 19:13)
no tak akoze taky debil zasa niesom na taketo otazky. no asi nikto mi uz nevie pomoct
ono a co tak skusit tunggle? lepse nez hamachi
co je to ten tunggle?
-
lekoklatik
VIP
dik za odkaz, mozes mi aspon problizit ako to s tym je? Pouziva sa to ako hamachi ze si to stiahnes a mas tam vlastny network?
-
lekoklatik
VIP
Na ich stránke máš promo video a celý google ti povie čo je to tunngle predsa.
Použi hlavu prosím ťa - http://www.tunngle.cz/instalace-tunngle/
Použi hlavu prosím ťa - http://www.tunngle.cz/instalace-tunngle/