Stále sa mi reštartuje htc flyer
Stále sa mi reštartuje htc flyer
Zdravím všetkých ,nevedel som kam zaradiť túto tému pretože vlákno o tabletoch som tu nenašiel ,tak som to dal sem pretože mám problémy so systémom (android),a ten je rovnaký ako na smartphonoch ,takže čo sa mi stalo ,ako určite viete niekedy dávnejšie prebehla aktualizácia na android 3.2 honeycomb ,tak som si to aktualizoval ,lenže po dlhšom čase používania sa mi to vôbec nepáčilo ,ani prostredie ani práca stým ,tak som napísal HTC supporterom že či sa to nedá vrátiť ,tak mi odpísal taký docela milý chlapík že už sa to officialne nedá ,ale povedal mi aj to že na internete je kopa návodov ako sa to dá spraviť lenže robím to na vlastné riziko a strácam pri tom záruku ,tak som si na nete nejaký návod našiel .Spravil som to podla neho ,nahralo mi tam teda tú starú romku ,lenže keť mi tablet reštartovalo tak nabehol nápis HTC a potom sa stále dookola púšťalo logo HTC sense ,lenže nie s prestávkami ,ale nepretržite ,stále a stále ,tak som ho nechal vybiť ,potom som to skúsil zase zapnúť ale stále to robilo ,skúsil som aj factory reset ale nepomohlo ,potom som si tam (tiež pomocou návodu na nete) nahral recovery a cez to inštaloval nejaké iné ROM-ky ,lenže všetky robili to isté ,stále sa reštartovali ,pozeral som na googli či nemal tiež niekto taký problém ,našiel som pár podobných lenže ani jeden nebol ten môj ,takže moja posledná šanca je sa pýtať vás ,a ket any tu nebude niekto kto by mi vedel pomôcť ,budem musieť isť do nejakého autorizovaného servisu HTC nech sa mi na to pozrú
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Stále sa mi reštartuje htc flyer
a tiez ti to robilo ked si tam nahral 3.2-ku naspat?
Re: Stále sa mi reštartuje htc flyer
nahrával som tam len custom rom s androidom 3.2 ,a vtedy mi to robilo,chcel som si tam dať aj naspäť pomocou RUU ,ale pokaždé keť som inštaloval tak mi to vyhadzovalo chybu z pametou ,keť som si o tej chybe prečítal viac dozvedel som sa že to len nebolo RUU na môj model ,pomocou tohto (http://forum.xda-developers.com/showpos ... ostcount=2) som si zistil že aké RUU treba stiahnuť (vyšlo mi-RUU_Flyer_HTC_WWE_X.XX.405.X ,cidnum: HTC__032) to cidnum som nehladal lebo neviem čo to je ,tak som hľadal iba podla toho X.XX.405.x ,našiel som tieto (http://www.filestube.com/search.html?q= ... select=All) , vyskúšal ale na všetkých ta istá chyba
//autoeditácia príspevku (01 Júl 2012, 19:37)
ešte by som doplnil že raz sa mi to stalo aj na mobile (htc desire z) ,keť som tam moc často menil romky (skúšal som ktorá mi sadne) ,ale tam som len dal jeden .zip súbor na karte , vypol mobil ,zapol pomocou volume+power ,ono tam niečo hľadalo ,potom sa ma to opýtalo či to chcem prepísať dal som ano , prepísalo sa to a už mi to išlo ,potom stačilo ho len rootnuť a zase išiel ,skúšal som to aj na HTC flyer ,tam ten subor najprv dlho hľadalo potom ho našlo ale neopýtalo sa ma to nič ,len to odo mňa chcelo reštart ,tak neviem či som mal dobrý súbor alebo čo
//autoeditácia príspevku (01 Júl 2012, 20:28)
Problém je už opravený
,teraz pri surfovaní som zistil že ja som vlastne custom rom z androidom 3.2 neskúšal ,tak som si jednu stiahol skúsil a už mi ide
,ale diky guess.whoo lebo keby sa ma toto neopítaš tak by som si na to nespomenul a vyhodil by som nemalé peniaze v servise 
//autoeditácia príspevku (01 Júl 2012, 19:37)
ešte by som doplnil že raz sa mi to stalo aj na mobile (htc desire z) ,keť som tam moc často menil romky (skúšal som ktorá mi sadne) ,ale tam som len dal jeden .zip súbor na karte , vypol mobil ,zapol pomocou volume+power ,ono tam niečo hľadalo ,potom sa ma to opýtalo či to chcem prepísať dal som ano , prepísalo sa to a už mi to išlo ,potom stačilo ho len rootnuť a zase išiel ,skúšal som to aj na HTC flyer ,tam ten subor najprv dlho hľadalo potom ho našlo ale neopýtalo sa ma to nič ,len to odo mňa chcelo reštart ,tak neviem či som mal dobrý súbor alebo čo
//autoeditácia príspevku (01 Júl 2012, 20:28)
Problém je už opravený