Linkin Park

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Linkin Park

Príspevok od používateľa Hensym »

Od nejakého agresícneho techna to má pekne ďaleko. :lol:

Dnešný LP večer sa zavŕšil klipom k BID. Zatiaľ iba 360p. :)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

ten klip mi pripomina klip New Divide bez filmovych ukazok
Hensym
VIP
VIP

Možno trochu odveci, ale musím to sem skopírovať. Slová jedného fanúšika z FB, ktorý absolútne vystihol situáciu tej rivality medzi "old" a "new" LP.

,,Všichni říkají, ať se vrátí ke kořenům, že to bylo cool. Bohužel si neuvědomujeme, co to byly ty kořeny! Hybrid Theory není jen album, ale jeden z prvních názvů této skupiny. Jejich myšlenka byla jasná - smíchat dva styly hudby metal,rock/rap,hip hop a to se jim neuvěřitelně podařilo a v té myšlence pokračují dál-tvořit hudbu! Ne 30let jako Metallica a další skupiny hrát to samý! Oni jsou jedineční pro svůj přístup k hudbě! Říkejte si co chcete, ale mě se tohle moc líbí! Všechno z jejich tvorby je jedinečný a neopakovatelný! Jsou to LP! Je to myšlenky hudby!"
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

http://www.youtube.com/rockinrio?feature=inp-lt-roc linkin park teraz live na youtube :) do jednej asi
Hensym
VIP
VIP

Áno, tiež pozerám. Počul som, že dobré Intro, ale sakra, práve to som nestihol...
Mimochodom, Lies Greed Misery zniel naživo fakt dobre. :)

Tento rok je ten setlist fakt geniálny. Potešili. :)

A niekto sem tiež písal, že nové songy ako Burn It Down su naživo nepoužiteľné, a že je to mŕtve. No neviem, mne príde, že to publikom je pri tom celkom živé, na to, že song je vonku asi mesiac. Celé je to naživo také akčnejšie ako štúdio. Taktiež, ak mi ešte raz niekto povie, že v BID nie sú gitary, tak ho zapichnem nožom. Tu ju fakt prepočuje iba dement. :)

//autoeditácia príspevku (16 Jún 2012, 1:49)
Tak a Living Things je vonku.
Dôvod, prečo tak skoro? iTunes, ktorý asi WB bude musieť zacvakať slušnú pokutu. Zatiaľ sem skopčím len to čo som písal na FB, viac sa rozpisovať nejdem.

" 10/10. Album pri ktorom si nemusím prepnúť ani jednu pesničku, pretože všetky sú dokonalé. Narýchlo napíšem taký polo-zoznam, a potom si to idem pustiť znova. :)

Najtvrdšia - Victimized (zaujímavé menenie štýlov, no v tej tvrdej pasáži by sa naozaj dalo hovoriť o najtvrdšom songu ktorý LP nahrali, mohla byť dlhšia, v tej tvrdej pasáži čisté HT, pripomína QWERTY - Mikeovim rapom a Chesterovim screamom)
Naj"singlovskejšia": Lost In The Echo, naozaj je to také modernejšie In The End
Najzaujímavejšia: Skin to Bone
Najkrajšia: Castle of Glass (túto musím vzdvihnúť, nádhera, masterpiece)
Naj"ATS"ková: Until it Breaks (kto má rád Fort Minor príde tomu určite na chuť)
Najlepšia gitara: I'l be Gone (tam sa mi tá gitara hneď vryla do hlavy)
Najpomalšia: Roads Untraveled

Je to len môj subjektívny pocit, ktorý sa možno časom zmení. No zatiaľ ich vidím takto a album na neskutočne potešil. :)"
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Priemerný album, vôbec ma nejako neočaril. Ani jedna pesnička ma veľmi nezaujala, že by som ju chcel vypočuť ešte raz.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

mal som chut napisat, ze velmi dobry album a ze som prijemne prekvapeny, prva polovica albumu usla pomerne rychlo a taky Lost In The Echo je celkom fajn...no potom to nejak upadlo a nejak sa mi zacali zlievat songy, Victimised som ani nezaregistroval a celkovo mam VELMI zmiesane pocity...kazdopadne je to lepsie ako tisic slnk, ci jak sa volala ta ubersracka predtym
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Mne zatiaľ najviac šmakuju Burn it down a Lies greed misery, no uvidím... ešte tak 5x si ho vypočujem a uvidím :D
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

najviac sa mi paci okrem singlov vydanych pred albumov asi Ill be gone
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Pre mňa najlepšie: I'll Be Gone,Lies Greed Misery,Lost In The Echo,Burn It Down
Hensym
VIP
VIP

Keď som album počul 1-2x, mal som jasné top songy. I'll be gone, In my Remains, Castle of Glass.... no teraz, keď som album počul už asi 9x nemám nejaké top songy, proste som si obľúbil úplne všetky a nie som schopný napísať, ktoré sú najlepšie.

ATS som prišiel na chuť až po pár týždňoch, mesiacoch, a som (bol som) zástanca názoru, že LP hrali najlepšie za čias HT a M. No teraz celkom seriózne uvažujem, že Living Things je naozaj najvyváženejší album. HT bol, je a vždy bude geniálny, ale naozaj je to "iba" (dôraz na úvodzovky) numetal. Living Things má všetko.

No každopádne, ak máte iný názor, neberiem Vám ho. :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Linkin Park

Príspevok od používateľa jackb »

Dnes som si pustil ten novy album na cestu, ale velke sklamanie. Len asi 3 pesnicky ma oslovili a zvysok je pre mna velky pruser znejuci ako Backstreet Boys... tiez sa mi nechce verit, ze LP mali niekedy tak dobre albumy ako Hybrid Theory a Meteora...
BlackCube
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa BlackCube »

Newd Divide, Iridiscnet, Waitin for the end, Burn it down, Numb, What I ve done tie ma najviac chytili.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

jackb napísal:Dnes som si pustil ten novy album na cestu, ale velke sklamanie. Len asi 3 pesnicky ma oslovili a zvysok je pre mna velky pruser znejuci ako Backstreet Boys... tiez sa mi nechce verit, ze LP mali niekedy tak dobre albumy ako Hybrid Theory a Meteora...
nie je to ten LP ako kedysi, ale v porovnaní s predošlím je podľa mňa lepší. Ten bol totálny odpad
Hensym
VIP
VIP

Odpad, mimo mísu, "tudy cesta nevede", WTF?!

Toto som si hovoril, keď ATS vybehol. Keď som si ho ale pustil o niečo neskôr v kľude, pekne naraz a za sebou, a zamyslel som sa nad textami, tak ma oslovil, a považujem ho za geniálny album - resp. geniálny experiment. Aj keď ATS bol jediný album od LP (nie len štúdiový) kde som raz za čas nejakú pesničku pri počúvaní preskočil.

//autoeditácia príspevku (27 Jún 2012, 17:56)
Toto sem musím pridať. Veľmi výstižný a aj vtipný obrázok ktorý popisuje vývoj hudby LP. :)
"WHATEVER THE FUCKUS THEY WANTUS" ma dostal. :lol:
Prílohy
197793_254215481358655_2022797101_n.jpg
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Hovorte si co chcete, ale toto uz sa mi fakt nepaci. Na HT a Meteore sa mi pacil kazdy(!) song, tuto ak sa mi pacia dva tak vela hovorim...
Hensym
VIP
VIP

23. Júla bude vo Veľkej Británií vydaný Lost in the Echo ako druhý singel. Natáčanie sa začalo dnes, a tu si môžete pozrieť foto z miesta natáčania. :) Song pripomínajúci In The End nám po dlhom čase prinesie (očividne) svetlejší outdoorový klip. Som zvedavý a teším sa. :)
Prílohy
559234_256285564484980_1332245024_n.jpg
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

No nwm ale mne nepripomína In the end... :/
Hensym
VIP
VIP

Klávesovo-elektronická linka s gitarovými pasážmi hlavne v refréne, rýchly rap a chytľavý a rytmický refrén, a skladba celej pesničky je skoro na vlas rovnaká ako In The End. Tá pesnička sa nie len podobá, tá pesničke je naozaj druhý In The End. :) Jediný čo by to vyvracalo je to, že kým v LITE sa Chester a Mike striedajú (rap/refrén), v ITE v niektorých pasážach Mike Chestera aj dopĺňal.

Mimochodom, už pár dní je vonku aj oficiálne Lyrics video pre Lost in the Echo. Dokopy už sú teda vonku Lyrics videá pre Burn it Down, Lies Greed Misery a Lost in the Echo. Mohli by takýmto štýlom spracovať každý song, nápad je to skvelý, pretože takto skvelo dokáže video spracovať málokto, je to originálne.

//autoeditácia príspevku (11 Aug 2012, 14:42)
Takže, dnes je prvý koncert z Honda Civic Tour, kde budú LP hrať nové "živé veci". Počas tour by mali používať hlavne 3 setlisty, zatiaľ je vonku prvý, a určite poteší vyznávačov tvrdej hudby LP, keďže sa bude hrať live mashup verzia QWERTY a Victimized. :) by the way, qwerty nehrali od roku 2007.

Taktiež čakajte videoklip na Lost in the Echo už čoskoro. Tretí videoklip, a zrejme aj tretí singel bude Castle of Glass - pieseň pre hru Medal of Honor: Warfighter. Je to už staršia info, ale nebola tu spomenutá.

Tak, a mashup QWERTY a Victimized je na Youtube. proshot verzia samozrejme ešte nie, tkže kvalita zvuku je biedna. :) Každopádne, už z tohto amatérskeho záznamu ide taká energia, že takú LP nezahrali na žiadnom koncerte, a to som ich videl fakt že dosť. Inak, všimnite si tie projekcie na tej veľkej obrazovke vzadu. Trochu psycho. :lol:

Inak, taký paradox pre všetkých "hejterov", ktorý silou mocou rozdelujú LP na "starý" a "nový", keďže po Meteore vymekli, a podobne. QWERTY a Victimized sú považované za jedny z najvtrdších a najnumetalovejších songov aké nahrali, je teda vtipné, že Victimized bol nahraný v roku 2012, a QWERTY je z čias Minutes to Midnight - teda z čias vymeknutia LP. Resp. je z roku 2006, keď mal MtM výjsť, nakoniec tam však bolo spozdenie a QWERTY sa na album nedostal.

//autoeditácia príspevku (26 Aug 2012, 13:28)
Konečne, premiéra videoklipu Lost In The Echo je potvrdená na túto stredu, 29. Augusta.
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Ak pôjdete na ofic. stránku LP a prepojíte sa s FB, tak sa v klipe budú objavovať vaše fotky alebo fotky priateľov :)
Napísať odpoveď