KNIHA The Freedom writers diary
KNIHA The Freedom writers diary
Prosím Vás... neviem či sem píšem správne, moc sa tu nevyznám.. Ale potrebovala by som vašu radu... Pozerala som film medzi riadkami... Spomínala sa v ňom kniha s názvom The Freedom writers diary no neviem kde by som ju mohla zohnať... Ak máte nejaké rady alebo ste našli nejaký link, kde by sa to dalo kúpiť bola by som vám moc vďačná. Pretože na internete je vypredaná a v kníhkupectvách to podľa mňa nebude inak. Snáď mi niekto bude vedieť poradiť, moc by ste mi pomohli.
Re: KNIHA The Freedom writers diary
ahoj film mezi řadky patry podľa mojho k vrcholu dnešnej kinematografie a stvárnenie Erin "G" Gruwelovej v podani Hilary Swank patrilok je vrcholnym hereckým výkonom taky film sa na točí raz za 100 rokov. Ale k veci varvíš že The freedom writters diary je vypredana. Prepodkladam že si zhanala v zahraniči kedže nadapiť na nu to je prosim pekne mission imposible a integraci s romskou komunitou sa tu rieši podopbne ako v 60 rokoch v USA. Niečp si o tom zisti
))) ak ťa to zaujima. Ale jedna mopžnosť b tu bola mala by si ju len obmedzene na mesiac a musela by si ju vrátiť prese naden respektive si ju nechať predlžiť. Ano chápeš správne. Ak si z Bratislavy tak univerzitna knižnica ponuka službu medzinarodnej vypôžičky kde zoženu knihy aku si povieš je jedno či hladaš homera v grečtine alebo tacita v latine ak ju najdu niekde tu na slovensku neplatiš nič ak nie tak to stoji 15 eur z britanie myslim 25 to je zatial jediny spôsob aky existuje veľa šťastia pri čítani tiež po nej pasiem ako pes po slanine maj sa
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Práve si zareagoval na 3 roky starú tému.
-
lekoklatik
VIP
2roky, niekto este stale moze hladat ^_^