Ake LIDL - TESCO produkty mate najradsej ?
Re: Ake LIDL - TESCO produkty mate najradsej ?
nemyslim si zeby boli veci az take lacne.. nakup v lidli za 50-100 eur prirovnam na 5-7 dni a to sme 2 ludia z toho ja zjem najviac
kedze aj lidl ma lepsie vyrobky ktore si kupujem, jak nejake najlacnejsie podradne
kedze aj lidl ma lepsie vyrobky ktore si kupujem, jak nejake najlacnejsie podradne
Lidl je super obchod a potraviny tam sú veľakrát kvalitnejšie ako v slávnej Bille alebo Tescu. Naozaj neviem, kde sa zrodila tá móda nadávať na Lidl.
Stalo sa mi že som napr. v Bille videl zelenú šunku... A neraz.. Alebo že som si kúpil kuracie prsia v Carrefoury a na druhý deň smrdeli jak.. pričom bolu ešte v záruke.. Našťastie sa mi to v Lidli nestalo. Takže by som to videl trochu ináč. 
-
mirak2
Hardcore addict
je pravda, ze zamestnanie v lidli je riadne o drzku (mam tam niekolko znamych, aj som o tom dost cital po nete - http://blog.palsoft.eu/preco-sa-pokladn ... usmievaju/ - video uz sice nejde, ale diskusia je tam plodna), ale to s tovarom nema vobec nic spolocne. neviem, kde inde by som kupil v tomto teple fake cornetto alebo nogger nanuky za 30-40 centov
Mrazeny Gordon Bleu z LIDLu. Kuracie prsia! žiadne mäsové hmoty, pekne naplnené, + chutný syr vo vnútri. Teraz neviem či v balení boli tri alebo štyri kúsky, no cena bola 2,99€.
CHUTNÉ !
CHUTNÉ !
3 kusky su dnu.. ja uz som ich prejedeny
idealne su k hranolkam
Vlak a Lidl. Najlepsia vec ktoru Lidl vydumal a ZSSK posrali
Tesim sa na dalsi rocnik, ked opat budem machrovat s miestenkami v narvatom rychliku.
V Lidli nakupujem len ked to je nutne a zvacsa len tu ich cistu vodu (Saguaro?) Nic moc, ale je to obcas jedina moznost ako sa osviezit
V Lidli nakupujem len ked to je nutne a zvacsa len tu ich cistu vodu (Saguaro?) Nic moc, ale je to obcas jedina moznost ako sa osviezit
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Zrovna ta voda je jedna z tych horsich veci v lidli.. Na moj vkus az privelmi sytena, pokym neni odstata aspon zo dva dni, tak sa neda velmi pit...
Ale tá saguaro príchuť lesné plody je fajn podla mňa 
vody saguaro lesne plody, pomaranc su faj, a takisto aj Korunní voda s prichutami...
ja len fakt nechapem ako niekto moze stale kupovat tieto sajrajty vo flasiach.. ked vidim rodiny ako to kupuju na tony tak iba krutim hlavou
raz za cas sa to da pit ale nahradit cistu vodu / caj tymto svinstvom ?
aby tom nebol uplne mimo temy, tak Lidl mam velmi rad, maju tam fakt vela vybornych veci kde ich inde nekupis.. nechapem preco tolko ludi nan nadava
yummy ich cukrovinky
aby tom nebol uplne mimo temy, tak Lidl mam velmi rad, maju tam fakt vela vybornych veci kde ich inde nekupis.. nechapem preco tolko ludi nan nadava
yummy ich cukrovinky
Este som zabudol, taka cokolada v papierovom obale. Netusim ako sa vola, bola dost lacna.
Vodu celkovo z obchodov nemusim. Ked tak, tak nejaku sladenu ked mam chut. Voda z vodovoda je jednoznacne naj
Vodu celkovo z obchodov nemusim. Ked tak, tak nejaku sladenu ked mam chut. Voda z vodovoda je jednoznacne naj
Nepamätám si, či som to tu už spomínal. No mne celkom chutia z Lidla tie mrazené slivkové gule. Docela som si na ne zvykol.
To hej .. slivkové gule to potvrdzujem ! Za 1,40€ (tuším v akcii boli za 1,10€) máš 1kg slivkových gúl ... to je u mňa podľa nálady na 3-4 porcie.
Veľa ľudí má na LIDL názor, že je to (ani neviem ako to opísať) "najpodradnejší - najslabší" reťazec zo všetkých čo tu máme. Síce nie sú tak veľké
a rozloženie regálov + tie košíkové, ktoré vyzerajú ako na tržnici alebo u číňana tomu zrovna nepridávajú
tak stále tam viem nájsť kvalitnejšie a lacnejšie produkty než inde.
Veľa ľudí má na LIDL názor, že je to (ani neviem ako to opísať) "najpodradnejší - najslabší" reťazec zo všetkých čo tu máme. Síce nie sú tak veľké
a rozloženie regálov + tie košíkové, ktoré vyzerajú ako na tržnici alebo u číňana tomu zrovna nepridávajú
-
TommyHot
Addict
Btw nebolo by odveci, keby sa niekomu chcelo zozbierat vsetky zaujimave produkty, ktore tu odzneli a niekto z modov by to hodil na prvu stranu.
-
Grim
Darca
PS: ...aj s ilustračnými obrázkami...
PS2 ... aj s cenami a približným umiestnením v regáloch (mapka by bola len výhodou)

A ja by som si ešte prial aj posielanie vzoriek zdarma.
-
Grim
Darca
...umiestnenie v regáloch je nanič, každý LIDL to má inak...ceny myslím tiež všade iné...
-
TommyHot
Addict
Uplne staci ten zoznam chutnych veci a pripadne k nim aj ich komercne alternativy. Samozrejme K+ a nemyslim si, ze len odomna