Ahoj.
Z amd.com som si stiahol pogram catalyst_mobility_64-bit_Util. Ked ho spustim tak mi tam ukazuje len to, ze mozem stiahnut 12.6 mobility vista/7 64 dd ccc.exe (asi ovladace).
Ten program som stiahol preto, lebo chcem aktualizovat ovladace mojej grafickej karty (ATI Mobility Radeon HD5145).
Ked to stiahnem a budem to chciet nainstalovat (cize aktualizovat ovladace), musim tie stare (8.6 tusim) nejak odinstalovat, ci mozem spustit hned instalaciu?
Dakujem!
Ovladace grafiky
Re: Ovladace grafiky
Najprv si pusti klasicky AMD setup a odinstaluj stare ovladace pomocou neho, potom stiahni program Driver Cleaner pro a pomocou neho vycisti zvysky po starych ovladacoch a nakoniec este prebehni ccleanerom. Potom nainstaluj nove ovladace.
neviem ci su vsetky kroky nutne ale ja to robim tak...
neviem ci su vsetky kroky nutne ale ja to robim tak...
Fuha. Tak to radsej dam robit niekomu, kto sa tomu viac rozumie.
Ale diki za radu!
Ale diki za radu!
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
susko to robi zbytocne zdlhavo. Ono nie je to niekedy na skodu ale nie je to ani nutne.
Stiahni najnovsie drivery pre tvoju graficku kartu a OS a nainstaluj ich. Tot vsio.
Stiahni najnovsie drivery pre tvoju graficku kartu a OS a nainstaluj ich. Tot vsio.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
hej a potom sem bude písať že má škvrny v obraze ako v prípade verzie 12.3/12:4 (už sa nepamätám).
Môžem ti to urobiť ja cez team viewer ak chceš.
Môžem ti to urobiť ja cez team viewer ak chceš.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Hmm tak ja neviem, nikdy som predchádzajúce drivery nodinštalovával a nikdy som s GPU nemal problém.
Fakt diki za rady, ale mam v rodine "MACHRA S PC"
tak to dam urobit jemu.
Ale este raz, diki!
//autoeditácia príspevku (04 Júl 2012, 13:55)
A este jedna otazka: Aku verziu driverov na moju grafiku mi odporucite, kedze hravam BF3, ale taktiez aj ine hry?!
Ale este raz, diki!
//autoeditácia príspevku (04 Júl 2012, 13:55)
A este jedna otazka: Aku verziu driverov na moju grafiku mi odporucite, kedze hravam BF3, ale taktiez aj ine hry?!
-
MichalkoOo
Zablokovaný
najnovšiu cez stránku amd