Ake je vaše auto snov??
Re: Ake je vaše auto snov??
akurat vcera som videl jednu nadhernu cistu zrenovovanu prestriekanu v KE pre hypertescom, no nesfotil som, mala aj klasicke kolesa, presne ako na fotke 
Len tak som si pozrel bazár a ceny od 500-800 €. Takže karmista, za 50 € asi ee. 
Co som pozeral tak sa predavaju za slusne ceny, lenze ked chces z toho lestenku tak sa treba pripravit na este vela prace, na fotkach moze vyzerat dobre ale za tu cenu clovek nemoze cakat takmer 40 rocne auto v super stave, takze asi tak. Z tych lacnejsich potrebuje kazda minimalne GO motora a karoserie.
-
Dede
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
U mňa je to takto nejak
1. Nissan Skyline GTR - R34
2. Mitsubishi Lancer EVO X 3. Nissan Silvia S14
Strašne
)
1. Nissan Skyline GTR - R34
2. Mitsubishi Lancer EVO X 3. Nissan Silvia S14
Strašne
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Mam s I30CW 1.6 CVVT Trikolor Plus odjazdene asi 60tkm a mozem s horeuvedenymi bodmi smelo nesuhlasit ...brm napísal:schYzo.. no vidíš.. a "luxusný" hyundai nemá ani to..Ale aby som upresnil, o výbavu až tak nejde ako skôr o funkčné vychytávky..
//asi preto je to slovo v úvodzovkáchSpoiler
mňa na tejto prvej i30ke vytáčajú konkrétne tieto veci:
- nelogicky schované tlačítko ovládania palubného počítača za volantom - fabia ho má pekne na páčke od stieračov, nemusíš zložiť ruku z volantu
- niektoré ovládacie prvky v i30ke nie sú podsvietené a v noci ich hľadáš naslepo (regulácia intenzity osvetlenia palubnej dosky, regulácia nastavenia výšky stretávacích svetiel, zamknutie vozidla, ovládanie spätných zrkadiel) - vo fabii máš osvetlené všetko
- po vytiahnutí kľúča zo zapaľovania nezapneš rádio - vo fabii v pohode
- po vypnutí motora máš cca 30sek na zatvorenie/otvorenie okien - vo fábii to funguje asi 15min, kým neotvoríš dvere, alebo okná ešte vieš otvoriť/zatvoriť kľúčom v zámku
- oplastované podbehy, kamienky na posypanej ceste je strašne počuť - fabia tam má nejakú tlmiacu hmotu
(porovnávam i30cw výbava Style 2011 vs. Fabia výbava Comfort 2001)
1) ovladanie pocitaca - tukam na to mozno raz za 500km, niekedy ani to nie
2) osvietenie nahmatam uplne kludne aj v najvacsej tme pro 200kmh, zrkadla si mas nastavit pred jazdou, auto a okna si vacsinou zamknem pred jazdou, alebo na krizovatke, kde sa na to pozret mozem ... takze zrovna co sa tyka osvetlenia tak nemam co vytykat - jedine to, ze by mohla existovat este nizzsia uroven, ako je najnizsia mozna - jazdim hodne v noci a fakt to je rusive
3) radio bez kluca je vec elektroinstalacie - da sa to zmenit v servise
4) okna bez kluca - myslim, ze sa to tiez da nastavit v servise - je to otazka koordinacie hodnot v RJ a asi by sa to dalo zladit aj s ovladanim centralu
5) zrovna kamienky pocut rovnako vo fabke aj v I30 :-/
skor ma sere:
1) pocitac je na jednom riadku a zvysok velkeho displaya je venovany dementnemu ukazatelu preradenia, keby tam radsi boli napisane dolezite data z radia - stanica, volume, teplota a pod ... aby clovek nemusel cumet na radio
2) dementne otoceny panel radia - rovno do oci vodica - neviem v noci jazdit bez toho, aby som mal display vypnuty - strasne to taha oci
3) idiotske riesenie motoroveho priestoru - demontaz svetiel pre vymenu ziaroviek
4) tempomat, ktory nabieha a vypina razovite, miesto nejakeho rozumneho hladkeho priebehu
5) hlucna zadna naprava
6) kratka laktova opierka vpredu
7) trosku nelogicky poskladana prevodovka ... 5 a 6 nemaju moc rozdielne pomery
v konecnom dosledku, by som si ale HI30CW kupil bez mihnutia oka znova ...
-
RATZINGER666
Darca
nordkapp_pb: mas dovolenku, ze tu zrazu tolko vypisujes??
zabudol si do negativ pripisat, ze Ti ten predny naraznik nejako magicky pritahuje macky behajuce cez cestu 
RATZINGER666..
tak to bude v aute? ..mam odjazdených už pomaly 15r, ale mačku som prvýkrát naozaj zrazil až minulý rok s i30kou.. hehe..
nordkapp_pb.. njn.. nastavenie v servise... len prečo pre každú prkotinu treba utekať do servisu? Tie okná.. treba dokúpiť nejakú jednotku a budeš to môcť ovládať DO. Osvetlenie niektorých tlačítok.. nahmatám, ale ako v tme zistím, ako mám nastavenú výšku svetiel? Ale aj tak stále trvám na svojom..
..z tých Tvojich bodov.. no napríklad osvetlenie rádia mi vôbec nevadilo.. a to som dosť pojazdil po dlhých zimných večeroch. S tou 5kou-6kou môžem súhlasiť.. na 6ke pri 130ke auto reve (140km/h je približne 4000ot/min), stále mám nutkanie preradiť vyššie.. ale už sa nedá kde. Inak ma prekvapilo, že tam máš tempomat, čo som minulý rok študoval, vraj do benzínových i30 sa tempomat nedal dať (aj oficiálne cenníky tvrdili, že tempomat pri benzíne nie je v ponuke ani ako výbava na želanie).. ale možno to platilo pre prvé i30ky pred faceliftom.
nordkapp_pb.. njn.. nastavenie v servise... len prečo pre každú prkotinu treba utekať do servisu? Tie okná.. treba dokúpiť nejakú jednotku a budeš to môcť ovládať DO. Osvetlenie niektorých tlačítok.. nahmatám, ale ako v tme zistím, ako mám nastavenú výšku svetiel? Ale aj tak stále trvám na svojom..
..z tých Tvojich bodov.. no napríklad osvetlenie rádia mi vôbec nevadilo.. a to som dosť pojazdil po dlhých zimných večeroch. S tou 5kou-6kou môžem súhlasiť.. na 6ke pri 130ke auto reve (140km/h je približne 4000ot/min), stále mám nutkanie preradiť vyššie.. ale už sa nedá kde. Inak ma prekvapilo, že tam máš tempomat, čo som minulý rok študoval, vraj do benzínových i30 sa tempomat nedal dať (aj oficiálne cenníky tvrdili, že tempomat pri benzíne nie je v ponuke ani ako výbava na želanie).. ale možno to platilo pre prvé i30ky pred faceliftom.
-
RATZINGER666
Darca
brm: vidis to? vidis to? 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
naraznik je jasna vada - ako bolo napisane, ma v sebe kočkolap
... a pre zaujimavost Fabia II tiez nieje v tomto excelent - s tou som tiez jednu sundal 
co sa tempa tyka, tak prave pre cesky trh v edicii trikolor plus bol vo vybave (auto myslim 4/11 ?) ... nedal sa dokupit v nejakej kombinacii s motorom, ale neviem ktorym
neviem - pre mna su proste tie minusy, ktore si ty vypisal uplne nepodstatnymi vecami ... pretoze ich nepouzivam stale ... ked uz porovnavat fabiu vs I30, tak by som na to isiel inak - skrze vybavy, motory, vykony, interier - veci, ktore vyuziuvas denne, nie detaily
co sa tempa tyka, tak prave pre cesky trh v edicii trikolor plus bol vo vybave (auto myslim 4/11 ?) ... nedal sa dokupit v nejakej kombinacii s motorom, ale neviem ktorym
neviem - pre mna su proste tie minusy, ktore si ty vypisal uplne nepodstatnymi vecami ... pretoze ich nepouzivam stale ... ked uz porovnavat fabiu vs I30, tak by som na to isiel inak - skrze vybavy, motory, vykony, interier - veci, ktore vyuziuvas denne, nie detaily
Jedno z mojich áut snov dostalo sériovú podobu.. mls! 
http://www.auto.cz/mercedes-benz-cls-sh ... veno-67901
A tiež zaujímavo vyzerajú špekulácie ohľadom faceliftu Superbu.. ak by spredu vyzeral takto a ak by ešte niečo spravili s nemožnými zadnými svetlami na sedane, autíčko by sa v momente dostalo medzi moje reálne autá snov (v dnešnej podobe toto miesto prináleží jedine combi verzii)
http://auto.sme.sk/c/6397294/cinania-pr ... uperb.html
http://www.auto.cz/mercedes-benz-cls-sh ... veno-67901
A tiež zaujímavo vyzerajú špekulácie ohľadom faceliftu Superbu.. ak by spredu vyzeral takto a ak by ešte niečo spravili s nemožnými zadnými svetlami na sedane, autíčko by sa v momente dostalo medzi moje reálne autá snov (v dnešnej podobe toto miesto prináleží jedine combi verzii)
http://auto.sme.sk/c/6397294/cinania-pr ... uperb.html
Môj skromný výber, ktorý si jedného dňa zrealizujem 
// Ak by niekto chcel, môžem upnúť aj vo vysokom rozlíšení.
// Ak by niekto chcel, môžem upnúť aj vo vysokom rozlíšení.
Ja som si už jeden sen ohľadom auta splnil. Stal som sa spokojným majiteľom auta ROVER 75. Teraz bude mojím ďalším snom Jaguar. Konkrétne by to mal byť niektorý z modelov XJ6, XJ8, XJ alebo XJR.
tesla roadster a ticho.
Uznávam, že v USA sa robia poriadne offroady a SUV, ale ruské stroje tiež nie sú na zahodenie....
-
Makovnik
Medium Professional
Lancia Delta HF Integrale http://www.autoscout24.de/Details.aspx? ... 5470000000
a zacinam sporit na Alfa Romeo 4C, buduci rok ma prist, tak si musim svihnut
a zacinam sporit na Alfa Romeo 4C, buduci rok ma prist, tak si musim svihnut
Neni to síce auto, ale môj najväčší sen je jedná z týchto dvoch 
Pekné, ale jazdiť s tým po Bardejove
Pán Hanuščák by mal spraviť nejaký projekt 
-
TommyHot
Addict
Nemam vysnivane auto, stacilo by mi novsie BMW 330d.