Aka vysoka skola ?
Re: Aka vysoka skola ?
mato589, are you fucking serious? 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
hoď si mincou, tam sa nedá povedať o jednoduchšej a zložitejšej, a už vôbec nie keď nevieme ktoré predmety ti idú a ktoré nie
no taká fyzika ma nebaví vôbec, matiku to by som možno nejako už zvládol len hlavne o tú fyziku ide 
-
audiotrack
VIP
ak sa chceš vyhnúť fyzike, tak skôr FIIT ako FEI. Feika je dosť o elektrotechnike, kým fiitka je skôr programovanie. Ale samozrejme že to neznamená že na feike sa neprogramuje a že na fiitke netreba matiku a fyziku
Ahojte ľudia, prosím Vás pomôžte mi s výberom školy. Prijali ma na fakultu elektrotechniky a informatiky- odbor automobilová elektronika aj na strojnícku fakultu- odbor automobily, lode a spaľovacie motory a teraz neviem pre akú školu sa mám rozhodnúť. Potreboval by som poradiť od ľudí čo majú k týmto školám blízko, ktorý tam chodia alebo sa tam chystajú.
Ďakujem
Ďakujem
-
zeto750
Medium Star
Viete niekto povedat cokolvek k TUKE Aplikovana inf. EXTERNA forma ?
-
RoQa
Darca
Viete poradiť , alebo nejaké postrehy pri výbere medzi Právnickou fakultou UK BA a Trnava ? Ďakujem
Máte niekto skúsenosti s FŠI UNIZA - Bezpečnostný manažment? počul som, že na matike býva najväčšie sito, mňa však skôr trápi programovanie, rád by od neho čo najďalej, na strednej som si ho užil až až a stačilo 
Ahojte, chcela by som sa opýtať, vzali ma na do Prahy na VŠE - FIS a taktiež do Košíc na TUKE - FEI. Neviem sa ale rozhodnúť pre ktorú školu, najprv ma veľmi ťahala Praha, ale zase hovorí sa že aj TUKE je dosť dobrá, tak či sa mi oplatí 5 rokov stráviť v cudzine, čo ma bude teda aj veľa stáť, a pritom uplatnenie budem mať aj z TUKE dobre. Ja viem že najviac záleží na tom, ako budem na sebe pracovať sama a aké budem mať vedomosti a prax...ale aj tak by ma zaujímal váš názor
Ďakujem
Jessy, aky odbor? rozhodnutie je na tebe, ci chces ist do prahy... inac si myslim, ze je viac menej jedno aku skolu mas vystudovanu... Predpokladam, ze studium v Prahe bude narocnejsie, ale ani FEI TUKE nie je elektrickova fakulta 
-
zeto750
Medium Star
Pokial nemas nejaku svetoznamu VS tak si myslim, teda skusenosti vsetkych technicky zaujatych ludi okolo mna tomu nasvedcuju...Ide o to co zvladas a co vies...
v Prahe VŠE- FIS- informatika.....Košice TUKE - FEI- hosp. informatika...
na HI by som nesiel... je to somarina 
A kto ide do Žiliny na FPEDaS? 
Je tu niekto kto študuje externe, jedno aký odbor a dochádza ďaleko do školy napr. z východu do BA?
-
evilbanana
Medium Star
http://aktualne.atlas.sk/externisti-by- ... polocnost/ Citali ste o predlzeni Externeho studia? Myslite si ze to vstupi do platnosti? Link je sice starsieho datumu len to davam okrajovo kedze teraz som o tom pocul v radiu
Nazdar, nechcem zakladať tému kvôli jednej otázke:
Zajtra idem na zápis do Brna a úplne mi vypadlo si dať overiť maturitné vysvedčenie. Môžem si ho dať overiť aj v Brne, alebo musí byť overené v Slovenskej republike?
Zajtra idem na zápis do Brna a úplne mi vypadlo si dať overiť maturitné vysvedčenie. Môžem si ho dať overiť aj v Brne, alebo musí byť overené v Slovenskej republike?
Môže byť aj v Brne
Caute ja idem tiez do Brna, vybral som si Počítačové systémy a zpracování dat a mam na vyber zamerania:
- Bezpečnost informačních technologií - znie to dobre, ale nebude tu nejaka zlozita kryptograficka teoria?
- Databáza
- Správa počítačových systémov
Spixy, myslím že pri každom odbore sa dá pozrieť aké zamerania a predmety obsahuje.
Nikto ti neporadí lepšie ako Ty sám.