The Dark Knight Rises (2012)
-
Old Dirty Bastard
Guru
Re: The Dark Knight 2 (2012)
Baneov hlas je skvelo spravený, totálne ponurý. neviem, čo sa pri prezentačke ľudom nepáčilo, že nezrozumiteľný -_- "your punishment must be more severe" z toho idú až zimomriavky.
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ten hlas je iný ako ako v prvých ukážkach.. je možné že ho predabovali lebo ľudia mu fakt nerozumeli.
Tretí TV spot, málo som sa nasmial
"Well let me show you some stuff anyway..." 
Tretí TV spot, málo som sa nasmial
inac ten hlas je cely taky ... zda sa mi nevhodny k tomu frameu a hmote ktoru ma Tom Hardy...ten hlas sa hodi skor k sialenemu vedcovi, o to je vsak desivejsi ked nim rozprava 100kil svalov... a vzhladom na to, ze som si precital ze povodne Bane skutocne bol superinteligentny, tak si myslim, ze je ten hlas uplne perfektny a fakt zneho beha mraz po chrbte
-
Old Dirty Bastard
Guru
Re: The Dark Knight Rises (2012)
Sarger: viem, že tlačili na Nolana, aby hlas zmenil, ale neviem o tom, že by ho presvedčili.. možno zmenili len niektoré scény. napr. tuna znie inak a je horšie počuteľný, ale stále je blbosť tvrdiť, že je nezrozumiteľný
dokonca aj v tomto megakvalitnom leaked footage mu rozumiem bez problémov "crashing this plaaaane" 
ColdRain: jo, originál komiksový Bane nie je len tupá hora svalov, ktorá strávila život za mrežami.. vo veľkom sa tam vzdelával a celkovo mal geniálny intelekt a bol vynikajúcim stratégom
ColdRain: jo, originál komiksový Bane nie je len tupá hora svalov, ktorá strávila život za mrežami.. vo veľkom sa tam vzdelával a celkovo mal geniálny intelekt a bol vynikajúcim stratégom
-
Sarger
Guru wannabe
Ja som z jeho hlasom nikdy nemal problém, ale v poslednom trailery je trocha iný.. tak neviem 
-
qwerty-xyz
ja som si doteraz myslel, ze stale hovorite o "baleovom" hlase, ani mi nenapadlo, ze sa jedna o bane-a, mne sa na nom teda nezda nic neobyvkle nezrozumitelne
ale ked uz sme teda pri tych hlasoch, tak sa mi fakt pacia obidva hlasy ( aj batmanov aj banov), uz si tam neviem predstavit ani ine
, za dabing by som dal daberom po hlasivkach
ale ked uz sme teda pri tych hlasoch, tak sa mi fakt pacia obidva hlasy ( aj batmanov aj banov), uz si tam neviem predstavit ani ine
Aj vám znie oficiálny slovenský preklad "Návrat Temného rytiera" tak blbo, hlúpo, umelo? Prečo to nemohli preložiť ako češi? "Temný rytier povstal" znie lepšie, a je to aj správnejšie, čo sa prekladu týka.
-
mirak2
Hardcore addict
ked chceme bazirovat na detailoch spravneho prekladu, tak by to malo byt "Temny rytier povstava", co znie cudne, blbo, hlupo a umelo. "Navrat temneho rytiera" v suvislosti s (predpokladanym) dejom filmu koresponduje viac.
-
Sarger
Guru wannabe
Slovenské aj české preklady filmov sú tupé, bez komentára. Neviem či mám pri nich plakať alebo sa smiať...
-
lekoklatik
VIP
Mne sa celkovo nepáči nápad s názvom Dark Knight.
Vždy to pre mňa bude Batman.
Vždy to pre mňa bude Batman.
-
Sarger
Guru wannabe
Aspoň to zapadá do toho konceptu čo Nolan načrtol na konci dvojky.
-
lekoklatik
VIP
Pokiaľ viem tak Batman je hrdina, ktorý bojuje proti zločincom.
To že Nolan robí z komixového hrdinu nového lámača ženských sŕdc predsa nie je nič nové.
Každý to vidí inak, ja vám to neberiem, len som sa vyjadril že pre mňa je, bol a bude Batman Batmanom.
To že Nolan robí z komixového hrdinu nového lámača ženských sŕdc predsa nie je nič nové.
Každý to vidí inak, ja vám to neberiem, len som sa vyjadril že pre mňa je, bol a bude Batman Batmanom.
-
Sarger
Guru wannabe
Jn.. Batman bude Batmanom (v prípade komiksu) a zatiaľ sa tam objavila len 1 ženská ktorá nemala dokopy žiadnu úlohu... aj v Burtonovských a Schumacherovkých batfilmoch si mal vždy 1-2 Femme fatale, takže nič nové v Nolanovom koncepte. Just Sayin'
//777
//autoeditácia príspevku (09 Júl 2012, 21:29)
Chystá sa niekto na predpremiéru do Cinemaxu v NR alebo Europa cinemas v ZV?
//777
//autoeditácia príspevku (09 Júl 2012, 21:29)
Chystá sa niekto na predpremiéru do Cinemaxu v NR alebo Europa cinemas v ZV?
-
lekoklatik
VIP
Dufam ze to v BB bude mozne pozerat v 2D. Inak si počkám na Blu-Ray
-
Sarger
Guru wannabe
Možno tak v Čechách... u nás 2D nájdeš veľmi ťažko. Nedokážem si spomenúť na žiadny blockbuster, ktorý by v poslednom roku-dvoch šiel do kina v 2D verzii.
//autoeditácia príspevku (10 Júl 2012, 11:50)
Komplet soundtrack http://www.empireonline.com/news/story.asp?NID=34498 Njoy
//mirak2: je to možné, Inception som odignoroval.
//autoeditácia príspevku (10 Júl 2012, 11:50)
Komplet soundtrack http://www.empireonline.com/news/story.asp?NID=34498 Njoy
//mirak2: je to možné, Inception som odignoroval.
-
mirak2
Hardcore addict
[OT]inception bol 2D[/OT]
nakolko riesia non3D blockbuster a nie film, ktory bol v kine aj 2D aj 3D, tak je tvoja poznamka irelevantnaOld Dirty Bastard napísal:[OT]inception bol 2D preto, lebo nebol natočený 3D[/OT]
-
Old Dirty Bastard
Guru
[OT]inception bol 2D preto, lebo nebol natočený 3D[/OT]
//áno, znie to veľmi logicky, riešiť non-3D blockbuster/akýkoľvek film, či bude v kine v 2D. z tvojej logiky vyplýva, že si nejakým zázrakom videl 3D Inception.
//áno, znie to veľmi logicky, riešiť non-3D blockbuster/akýkoľvek film, či bude v kine v 2D. z tvojej logiky vyplýva, že si nejakým zázrakom videl 3D Inception.
-
goldenshit
Medium Expert
toto je tiez natacane v 2d........sam nolan vyhlasil ze on filmy v 3d tocit nebude...
-
Old Dirty Bastard
Guru
však ja neviem čo tu všetci riešia 3d, odkiaľ k tomu došli, pri nolanovi
našťastie tomuto zbytočnému aspektu asi ako jediný režisér neprepadol.