zhanam tabak poprad
-
gego
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
zhanam tabak poprad
zhanam tabak nejaky co je ok a stoji menej ako 0,10 € za gram diky moc.
-
lekoklatik
VIP
Re: zhanam tabak poprad
takto nejak vyzeraju stanky kde ti predaju tabak, ktory vsak stoji od 3 do 6-7 eur.
Neviem o tom ze by predavali tabak na gram.
Ja hovorim o cigaretovom tabaku, ak mas na mysli iny tabak, tak skus upresnit.
//google ma poslal - http://www.espektrum.sk/index.php?text= ... ove-stanky
Neviem o tom ze by predavali tabak na gram.
Ja hovorim o cigaretovom tabaku, ak mas na mysli iny tabak, tak skus upresnit.
//google ma poslal - http://www.espektrum.sk/index.php?text= ... ove-stanky
lekoklatik: odkial mas tu foto? je tu u nas v meste 
-
gego
Light Professional
mal som na mysli prepoctovu cenu tj ja viem ze nekupim gram ale napriklad 30 alebo 40 ale je rozdiel kupit 40 gramov za 7 € ako kupit 40 gramov za 3 lebo pri jednom stoji gram 0,175 / gram a pri druhom 0,075 centov / gram a aby som ulahcil to ze mi tu kazdy narve milion druhov alebo posle ten najlacnejsi chcel som prepoctovo napriklad na mnostevnu zlavu tj napriklad 50 gramove balenie vyjde na 4 € ale pol kila vyjde 30 € samozrejme cena je vysia ale pomerova cena je ovela mensia takze proste tabak mne je jedno aj kilo za 50 € ale hlavne ze gram vyjde pod 0,10 centov / gram
a riesim cigaretovy tabak
a z netu samozrejme objednam az vtedy ak pripocitanim dopravy nevyjde cena nad 0,10 / gram preto riesim obchody v poprade ze si po to zbehnem tu
a riesim cigaretovy tabak
a z netu samozrejme objednam az vtedy ak pripocitanim dopravy nevyjde cena nad 0,10 / gram preto riesim obchody v poprade ze si po to zbehnem tu
-
lekoklatik
VIP
Tak to mas velmi jednoduche.
Najdi si na nete najvacsi odpad medzi tabakmi a tam mas najnizsie moznu cenu samozrejme zarucenu.
A prosim, nepovedz mi ze toto nevies.
Ked mas vedla seba 2 rozne 40g tabaky kde jeden stoji 6 eur a druhy 4eura, kde sa asi straca ta cena, ked gramaz je rovnaka? -_-
Najdi si na nete najvacsi odpad medzi tabakmi a tam mas najnizsie moznu cenu samozrejme zarucenu.
A prosim, nepovedz mi ze toto nevies.
Ked mas vedla seba 2 rozne 40g tabaky kde jeden stoji 6 eur a druhy 4eura, kde sa asi straca ta cena, ked gramaz je rovnaka? -_-
Ak sa mozem opytat ja tak zuvaci tabak sa tiez kupuje v normalnom stanku ?
-
lekoklatik
VIP
Podľa reakcií v tejto téme - http://www.hojko.com/zuvaci-tabak-t88899.html je u nás možný akurát tak podpultový predaj, avšak na internete je toho mrte.
//ako hovoríš mičau - včerajším dňom už môj dvojmesačný prípad
//ako hovoríš mičau - včerajším dňom už môj dvojmesačný prípad
No neviem neviem. Ked nemas chut investovat do kvalitnejsieho tabaku tak radsej nefajc. To uz o com je potom?
-
gego
Light Professional
som fajciar ktory uz fajciarom byt nechce nieje vola nechcem na to minat prachy potrebujem sečku ktora ma nikotin to je asi vse s mojej strany k tomumi-chau napísal:No neviem neviem. Ked nemas chut investovat do kvalitnejsieho tabaku tak radsej nefajc. To uz o com je potom?
-
javatar
Hardcore addict
ak je to len o nikotine tak pomaly v kazdej trafike zozenies snuff, ktory je IMHO nikotinovo vyzivnejsi a je ozaj lacny - mne od chuti na cigu celkom pomahal
pred zavislostou na rituale ta ale nezachrani (takze nos so sebou aj nieco co ti zamestna ruky)
pred zavislostou na rituale ta ale nezachrani (takze nos so sebou aj nieco co ti zamestna ruky)