EURO 2012
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: EURO 2012
tiez som fandil talianom, ale spanieli im nedovolili vobec nic. spanieli hrali hrvy krat na turnaji svoje maximum a pri ich forme by tak isto skoncilo finale bez ohladu na to, kto by bol super. momentalne nemaju na svete urcite konkurenta
Re: EURO 2012
Mne sa zo strany Prandeliho nepáčilo, že opäť postavil na kraj Chielliniho, ktorý ak sa nemýlim hraje stopéra...Nemci po jeho strane nehrali a to bolo aj šťastie Talianov, ale včera vyrobil prvý gól a následne sa zranil, pričom nebol 100% zdravý...Španieli to využili a práve po tom, ako sa nechal obohrať prišiel prvý gól Silvu...
Celkovo to bol pre Talianov dosť smolný zápas a zranenie Mottu to iba podškrtlo. Tešil som sa na ofenzívny futbal z oboch strán, na množstvo šancí a gólov, žiaľ hrali iba Španieli a treba povedať, že pokiaľ hrali Taliani v plnom počte, tak boli jednoznačne lepší na lopte a bola iba otázka času, kedy príde šajba
. Taliani sa snažili hrať pekný ofenzívny futbal, ktorý ich zdobil celý turnaj, avšak objektívne treba povedať, že technicky na Španielov nemajú 
Celkovo to bol pre Talianov dosť smolný zápas a zranenie Mottu to iba podškrtlo. Tešil som sa na ofenzívny futbal z oboch strán, na množstvo šancí a gólov, žiaľ hrali iba Španieli a treba povedať, že pokiaľ hrali Taliani v plnom počte, tak boli jednoznačne lepší na lopte a bola iba otázka času, kedy príde šajba