ako dalej
ako dalej
stretol som dievca na jednej akcii, zoznamili sme sa a zurovali sme do rana, prebudim sa na druhy den a nepametam si vobec ako vyzerala a ani ako sa volala...pametam si len ze to bola pekna noc...no nedavno som sa nenapadne opytal nasej spolocnej kamaratky na meno a kontakt. zacali sme spolu pisat, len tu bude ten problem ze neviem o com mam pisat kedze je to pre mna uplne cudzie dievca, asi to bude tym ze som mal frajerku 6r tak som sa ,,nenaucil,, takto nadviazat nejaky kontakt s najekym dievcatom...vie niekto poradit ako mam pokracovat a vybudovat si s nou priatelstvo aspon ake take? osobne ju poozvat niekde bude asi hacik kedze sme od seba cca 60km a aj tak by so bolo asi skoro ju hned tak niekde pozyvat ked ja si skoro nic nepametam a ako sa pomaly dozvedam tak ani ona. dik za kazdu radu
-
lekoklatik
VIP
Re: ako dalej
Nuz najjednoduchsie by sa ti s nou zoznamovalo prave pismenkovanim (mas cas na premyslenie, etc..). Ze o com, tak pri pisani je to predsa viac menej jedno.
Proste jej napis ahoj, pockaj ci ti odpise a potom sa jej opytaj napriklad na skolu, alebo spolocnych kamaratov alebo co ja viem co.
Pripadne sa s nou nejak dohodni ci sa nechce stretnut na nejakej dalsej akcii (das si za jeden ci za dva (ale tento krat asi menej ako minule) a hned si smelsi ked ti to inak nejde).
60km predsa nie je ziadna prekazka (teda zalezi od cloveka samozrejme, casto krat len od veku).
Proste jej napis ahoj, pockaj ci ti odpise a potom sa jej opytaj napriklad na skolu, alebo spolocnych kamaratov alebo co ja viem co.
Pripadne sa s nou nejak dohodni ci sa nechce stretnut na nejakej dalsej akcii (das si za jeden ci za dva (ale tento krat asi menej ako minule) a hned si smelsi ked ti to inak nejde).
60km predsa nie je ziadna prekazka (teda zalezi od cloveka samozrejme, casto krat len od veku).
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Prosiiim ta 60km nie je ani hodina cesty. Ja idem v auguste za jednou slecnou az 2000km do Moskvy 
No ak ste boli "potúžení" alkoholom, môže sa stať, že teraz sa ti bude javiť úplne inak. Čiže najprv si ju oťukaj po nete, virtuálne, no a časom si môžte dať stretko niekde na pol ceste, keď je to pre teba diaľka. Ak chodí žúrovať na rovnaké miesto, tak vytiahni od nej info, kedy tam bude a vyhľadaj ju...
TommyHot :
TommyHot :
dik, ale skor sa to zasekava v tej konverzaciii ze neviem ako na dievca 
Ked sa chcete spolu obaja rozpravat alebo si pisat tak vzdy je tema oblubene veci kapely zazitky pribehy a tak ak sa ani jeden z vas nenudi tak sa tema najde vzdy 
-
TommyHot
Addict
Nemusis sa s nou ani rozpravat. Staci polozit par otazok a "vychutnat" si monolog 
mame dalsie stretko, po ktorom mi spravila nenormalny boredl v hlave neviem co to somnou je, ale strasne po nej tuzim
ako mam pokracovat pomoc
Normálka, idete znovu von, vyskúšaj iný lokál (reštauráciu, bar, kino, alebo vybehnite na kúpalisko, k vode....) prípadne si priprav nejaké témy, čo ťa zaujímajú. No a situácia sa vyvinie. Nejako... 
A hlavne na ňu "netlač".
pretože ten, kto tlačí na pílu ide spať s tvrdým
energy a etc +
pikolik po 2akciach kde hral ulohu aj alkohol nedoslo ani k bozkom lebo som sa neodhodlal a volim tu pomalsiu variantu
pikolik po 2akciach kde hral ulohu aj alkohol nedoslo ani k bozkom lebo som sa neodhodlal a volim tu pomalsiu variantu
Na bozky sa vykašli, lebo budeš len zbytočne nervózny a celý čas budeš myslieť len na to, či TERAZ je ten správny čas. Príde to samo. Prípadne si "záložný" bozk nechaj na lúčenie.
dik za odpoveda, len je to v mrtvom bode, stale sa vyhovara ze nema cas a podobne, no nieco mi v tom nehra....a uz ma nebavy kazdy den ju pozyvat niekde a ona to odmieta....mozem ju este nejako prekvapit aby zmenila nazor?
Skús taktiku ignoracie. Bude ťa mať v hlave že prečo sa už neozývaš, nikam nevoláš a pod.
-
Soviet
Darca
Nema zaujem. Ser nanu. Uz by davno sla von, keby chcela.
Podla mna to je jednoducha matematika, ak by si jej bol sympaticky/ aj vzhladovo aj psychicky/ ona by si ten cas nasla. Baby / niektore, niektore pravy opak/ maju tendenciu sa ozyvat ako prve niektore dokonca Ta aj pozvu von
Vsetko zalezi od okolnosti, pozri na to tak ak by sa Ti ozyvala vyslovene nesympaticka holka asi by si ju podobne "odbijal". Treba sa naucit na to proste vysrat, ozvem sa raz nema zaujem ignorujem..
Keď ju pozývaš každý deň von tak vyzeráš ako nejaký zúfalec..
Kašli na to, nemá záujem
Kašli na to, nemá záujem
-
PhYs0c
King
úspešná konverzácia s dievčatom spočíva v tom, že ju necháš rozprávať o sebe 
-
TommyHot
Addict