Internetové rádio help

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Exist
Light Expert
Light Expert

Internetové rádio help

Príspevok od používateľa Exist »

Chcel by som si urobiť internetové rádio ale potrebujem licenciu kde sa to kupuje ? ... a kolko to asi tak približne stojí .... či sa to platí na mesiac alebo rok alebo vlastne ako sa to platí velmi by som val podakoval ak by ste my pomohli :) dakujem vopred (sa my zdá že treba nato program SAM Broadcaster ... a poznám aj iné ale asi tento či ? )
yoggy

Re: Internetové rádio help

Príspevok od používateľa yoggy »

flyinglead
Amateur
Amateur

Re: Internetové rádio help

Príspevok od používateľa flyinglead »

Istú dobu som sa presne týmto zaoberal čím sa zaoberáš aj ty. Soze samozrejme môžeš zaplatiť mesačne či ročne. Ja som sa do toho nepustil len práve pre Sozu. Zákon hovorí že nahrávky ktoré používaš musíš mať doložené originálom. Teda hrať môžeš s MP3 ale originál musíš mať niekde v krabici. Písal som pak z jedným chlapom a ten mi tvrdil že moc často Soza v rádiách takéto kontroly nerobí. No ak by bola......tak pokuta pekná. Čo sa týka technickej stránky tak tam by problém nebol. Poplatok Soze bol myslím dákych cca 30-40 eur mesačne. Najlepšie by bolo keby si priamo k tomu mal aj dáku živnosť aby si mohol dávať reklamu, aby sa ti peniaze vrátili...ale ak to chceš len na bavečku tak zbytočná diskusia... potom už len http://www.radioo.cz/
ale aj to by si mal mať kryté licenciou. No ak budeš vysielať iba občas ... hodinu dve a žiadny bordel, tak myslím že by to šlo aj bez nej. (na vlastnú zodpovednosť)
Napísať odpoveď