to je divne, nam vsetky vychovy nehodnotili znamkami, asi to bude specifikovane na konkretne predmety, tak isto ako ked som sa hlasil na SS tak kazda skola mala napisane za ktore predmety udeluje body.
a hej, znamky su slabe meritko, ale v podstate jedine. tiet toto riesenie vitam
Pokarhanie triednym ucitelom
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pokarhanie triednym ucitelom
Najlepsie meritko su tie deviatacke testy. Na nich vidiet ako je dnesna mladez tupa a prakticky nepouzitelna. Bohuzial...
Pretože nemajú vnútornú motiváciu, čo má priame i širšie súvislosti.
Jednak, načo by sa učili, keď ich zoberú hocikam? Načo by sa učili, keď v spoločnosti sa jedinec presadzuje všetkým možným len nie inteligenciou a vzdelaním? Šak chudák lekár, študuje ako málokto a keď sa zamestná tak dostane 500 na začiatok v základe?
Jednak, načo by sa učili, keď ich zoberú hocikam? Načo by sa učili, keď v spoločnosti sa jedinec presadzuje všetkým možným len nie inteligenciou a vzdelaním? Šak chudák lekár, študuje ako málokto a keď sa zamestná tak dostane 500 na začiatok v základe?
-
Anem
Star
Na deviatackých testoch je ťažké zistiť skutočné vedomosti pretože je to len jeden test, na ktorý sa človek nemusí vyspať a môže čokoľvek domrviť. Ale o to by ani tak nešlo ako to že je časté radenie učiteľov (resp. dozor konajúci ľudia) žiakom alebo medzi žiakmi ak to má dozor na háku.TommyHot napísal:Najlepsie meritko su tie deviatacke testy. Na nich vidiet ako je dnesna mladez tupa a prakticky nepouzitelna. Bohuzial...
To je tiež správna poznámka, na druhej strane v globále všetci vieme, že je to na hovno testy-netesty.
tie deviatacke testy su dost zvlastne z mojho pohladu. Ucitelia neskutocne znervoznuju ziakov. Poznam par osmakov, vlastne uz deviatakov ktorych ucitelia uz teraz znervoznuju ake je to tazke, ze to dokaslu ked sa nebudu ucit atd. Obcas aj samotny test je nezrozumitelny. Dali M.Vodickovi, vyhercovi svetoveho kola matematickej olympiady, vypocitat mat. Cast testu a on nevedel 2 ulohy, lebo autor(i) zabudli dat uhly
-
mirak2
Hardcore addict
maly vodicka je iny pripad, chodil som na rovnaky osemrocny gympel ako je on...on lahke ulohy nevie pocitat 
-
Anem
Star
Tak to je myslím aj trochu samozrejmé že učitelia strašia žiakov ,že ak sa nebudú učiť tak to domrvia. Otázne je v akej forme pretože ja som si kvôli tlaku učiteľov, ktorí robili z Testovania 9 prijímačky na MIT, asi 4 hrubé pracovné knihy a ani raz som sa do nich nepozrel a dopadlo to fajn. Teraz mi ležia už roky niekde v skrini.110mat110 napísal:Ucitelia neskutocne znervoznuju ziakov. Poznam par osmakov, vlastne uz deviatakov ktorych ucitelia uz teraz znervoznuju ake je to tazke, ze to dokaslu ked sa nebudu ucit atd.