Počítač ide, monitor ako keby nebol pripojeny ku PC
Počítač ide, monitor ako keby nebol pripojeny ku PC
Dobry den vopred dakujem za odpovede, mam problém, po tom co som vybral chladic aby som ho prečistil od prachu, bolo to asi 10 minut, bol vipojeny zo siete, potom co som dal chladic aj z procakom naspet, tak som ho zapojil do siete, a počkal som 20 sekund, zapol som ho, počitač mi zacal normalne pracovat, ale obrazovka nič, ako keby nebola pripojena ku bedni, niečo som čital ze to može byt problem z grafikov, ale čo ak mam graficku kartu zabudovanu ... nemožem z nou nič urobit... Prosím poradte ... Skušal som aj pripajat iné monitory ... Ale nikde nič ...
-
shadow1310
Medium Expert
Re: Počítač ide, monitor ako keby nebol pripojeny ku PC
grafikumas integrovanu kde, na zakladnej doske ci procesore? skontroluj si zapojenie kablov napajuce cpu a dosku, aspon pre zaciatok
Toto mi robilo, keď som nemal zapojené 4pin napájanie pre CPU.
Grafiku mam na zakladnej doske a CPU mam pripojene spravne , kable mam popripojovane ...može to byt v tom že som tam mal fakt tie 4 piny pokrivene tak som ich narovnal ... a tak zapojil .... može to byt aj procakom ????
-
yoggy
presne to isté sa stalo aj mne a vyriešil som to kúpou bazarového CPU
Po zapnuti kompu ti nepipa bedna? napr dva krat kratke pipnutie a jedno dlhe?
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
k0rist - na integrovaných VGAčkách je už iný beepcode, poprípade žiadny
záleží od dosky. Od vtedy čo sú VGAčky priamo ondie [na procáku], tak je to celé zabité s diagnostikou. Nikdy nevieš či je zlá doska, alebo procák samotný, len na drahších doskách, ktoré majú vlastý arm na diagnostiku Ti dá vedieť. Tie lacky [lite, lx, le...] verzie proste len "čučia", lebo sa bez CPU ani nerozbehnú, len nabehne napájanie, to je všetko.
Btw. máš možnosť zapojiť do PC dedikovanú grafickú kartu? Je jedno či PCI-e, alebo PCI [nejakú starinu, len aby to nabehlo].
Btw. máš možnosť zapojiť do PC dedikovanú grafickú kartu? Je jedno či PCI-e, alebo PCI [nejakú starinu, len aby to nabehlo].