Mass Effect 3
Re: Mass Effect 3 (6.3.2012)
aký zmysel má Syntetic ending ak hru prechádzam napríklad ako Renegát? veď koniec by mal byť podľa mojich rozhodnutí, tak že len Ochranca alebo Renegát
*SPOILER*
Snajper2-
Neviem, či som správne pochopil tvoju otázku, ale zafarbenie na konci neurčuje čo je renegade a paragon. Destroy je síce červené, ale renegade to určite nie je, takisto ako control (modré) nie je paragon. Vyslovene renegade zakončenie je odmietnutie všetkých možností a dokončenie cyklu reapermi.
*SPOILER*
Snajper2-
Neviem, či som správne pochopil tvoju otázku, ale zafarbenie na konci neurčuje čo je renegade a paragon. Destroy je síce červené, ale renegade to určite nie je, takisto ako control (modré) nie je paragon. Vyslovene renegade zakončenie je odmietnutie všetkých možností a dokončenie cyklu reapermi.
*SPOILER*
Zmysel to ma taky, ze mas moznost volby. Ak sa ti nepaci synteza, zvol si dalsiu z moznosti.
Spoiler
myslel som to tak, že o čo v tej Syntéze vlastne ide. lebo ak chcem "zlý" koniec, tak že či je lepšie dať červenú alebo zelenú voľbu
Nebudem zakaždým písať, či ide o spoiler, asi to nemá význam.
Spoiler
V syntéze ide o to, že organika sa skombinuje so syntetikou - organikom sa prepíše DNA a syntetici získajú vlastnú vôľu a vedomie. Ono sa to hrá na paragon ending, ale mne to tak vôbec nepripadá a je mi to proti srsti.
Ak chceš vyslovene zlý koniec, v EC pribudla nová voľba - odmietnutie všetkých 3 možností, Reaperi dokončia cyklus a všetko živé vyhladia. Červený koniec je zlý akurát tak z pohľadu Reaperov a Gethov, inak to je podľa mňa najlepšie zakončenie.
Ak chceš vyslovene zlý koniec, v EC pribudla nová voľba - odmietnutie všetkých 3 možností, Reaperi dokončia cyklus a všetko živé vyhladia. Červený koniec je zlý akurát tak z pohľadu Reaperov a Gethov, inak to je podľa mňa najlepšie zakončenie.
tým najlepším zakončením myslíš najlepší koniec za "stranu" dobra? prepáč, ale trochu som to nepochopil
Tým najlepším zakončením myslím zakončenie najlepšie pre mňa, ktoré sa mi najviac pozdáva.
Ja to nerád škatuľkujem, sú tam 4 možné konce - a nech si už každý spraví svoj vlastný názor čo je a čo nie je preňho dobré a akceptovateľné.
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja by som konce zoradil od najlepsieho po najhorsi nasledovne:
Spoiler
Ovladnutie reaperov: Shepard je jediny kto zomrie, reapermi pomaha obnovovat znicene veci a bude dohliadat nad bezpecnostnou ostatnych.
Synteza: tvari sa ako zjavny Happy Ending ale ide vlastne o zmenenie kazdej jednej bytosti v galaxii ci sa jej to paci alebo nie.
Destroy: koniec Reaperov ale aj vsetkych syntetikov. (Shepard pravdepodobne prezije?)
Refusal: Dokonci sa cely cyklus, vsetky vyspele rasy v galaxii budu vyhladene, avsak zanechaju sa poznatky o reaperoch pre buduce civilizacie (tak ako v minulosti) avsak tentoraz budu kompletne a buduca generacia sa s reapermi vysporiada (znici ich?).
Synteza: tvari sa ako zjavny Happy Ending ale ide vlastne o zmenenie kazdej jednej bytosti v galaxii ci sa jej to paci alebo nie.
Destroy: koniec Reaperov ale aj vsetkych syntetikov. (Shepard pravdepodobne prezije?)
Refusal: Dokonci sa cely cyklus, vsetky vyspele rasy v galaxii budu vyhladene, avsak zanechaju sa poznatky o reaperoch pre buduce civilizacie (tak ako v minulosti) avsak tentoraz budu kompletne a buduca generacia sa s reapermi vysporiada (znici ich?).
Vazeni, ze spoilerujete az sa cloveku zle robi, je ok? A to som povodnu hru hral a vadi mi to. Prejavte trochu tolerancie voci tym, co hru este nepresli a chcu si ju vychutnat bez skazenych prekvapeni.
Nebudem to tu čítať, keďže očividne každý druhý post je spoiler. Hru mám dohranú asi na 70% (odhadujem) a keď bude čas, chcem si ju dohrať. Je tu možnosť ako tam dať to DLC čo rozširuje konce bez toho aby som stratil svoj postup v hre?
-
Nadeo
Guru wannabe
Ano, DLC meni len koniec, tzn. instalnes patch 1.03 a skopcis DLC. Mozes pokracovat tam kde si normalne a budes mat extended koniec.
-
Cyrus666
Light Professional
pokial viem je to aj v pravidlach, poprosim aspon si to upravte vy hovada, nabachal by som vam minimalne basu, este ze som si vsimol prvy prispevok od kocihoKoCi napísal:Vazeni, ze spoilerujete az sa cloveku zle robi, je ok? A to som povodnu hru hral a vadi mi to. Prejavte trochu tolerancie voci tym, co hru este nepresli a chcu si ju vychutnat bez skazenych prekvapeni.
ako vidím, samé nadávky a urážanie. ja nikomu nezakazujem, že ak už teda ide o časté spojlovanie napríklad medzi dvomi užívateľmi, používať SS aby to druhým nekazilo pôžitok z hry
-
qwerty-xyz
Nadeo napísal:Ano, DLC meni len koniec, tzn. instalnes patch 1.03 a skopcis DLC. Mozes pokracovat tam kde si normalne a budes mat extended koniec.
posli mi preboha link na ten patch....
-
MichalkoOo
Zablokovaný
je na origine
(tam kde máš svoju originálne kúpenú hru)
viete mi niekto pomôcť? ... keď si reštartujem poslednú misiu vôbec nemám ten extended ending ...
a po Legend save v hre ani stopy
a po Legend save v hre ani stopy
-
Daggertail
Light Professional
musis si loadnut save pred zakladnou cerberu, ani ja som tam nemal ziadny legend save ale stacilo spravit toto a islo to 
kde sa dá stiahnuť Extended Cut? neviem to na googli nájsť
Rozbal si tu hru na origine a tam si vyber Shop for Add-Ons.
ale keď tú hru nemám z Originu...