Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV HRY
-
JeffHardyy
Light Professional
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV HRY
wictor099: hral si Crime Life : Gang Wars? síce je to staršia hra ale celkom dobré pouličné bitky sú tam 
online hra cez hamachi na pc a nech je to ping-pong existuje neco takeho?
Hladam velmi staru hru, islo o vojensku strategiu. V nej sa jednotlive veci (lode, tanky, auta) vyrabali na pocet tahou ktore prebehli. Hra bola taka modro zelena...
viac sa nepamatam
-
pepo191992
Medium Star
hladam hru v ktorej mozem cestovat vesmirom a objavovat planety atd atd...
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Freelancer?pepo191992 napísal:hladam hru v ktorej mozem cestovat vesmirom a objavovat planety atd atd...
Parkan 2pepo191992 napísal:hladam hru v ktorej mozem cestovat vesmirom a objavovat planety atd atd...
zdravim, nevedel by mi niekto poradit nejake sucasne arkadovky na pc na sposob Crash Bandicoot? Nieco zabavnejsie, pri com sa moze zabavit cela rodina?
-
lekoklatik
VIP
Rayman Orignis.
Ale ani pri Crashovi sme sa nezabavili cela rodina.
btw skus skor hladat pod nazvom plošinovky - http://www.porse.cz/Plne_hry/Plosinovky.html
Ale ani pri Crashovi sme sa nezabavili cela rodina.
btw skus skor hladat pod nazvom plošinovky - http://www.porse.cz/Plne_hry/Plosinovky.html
-
pepo191992
Medium Star
nejake hry o zombikoch?
-
pepo191992
Medium Star
zdravim ...matne si spominam jeden gameplay trailer...zacinalo to jak hlavny hrdina spolu s timom pomalicky schadzali po boku mrakodrapu(maria sa mi dake gravity boty) a strielali co im prislo do cesty(mari sa mi ze to bolo FPS)...je to relativne nove mozno to este ani nevyslo...nevie niekto ako sa to volalo?
-
JeffHardyy
Light Professional
xixo22: nebude to bulletstorm? tam bola tuším prva misia že som išiel dole mrakodrapom
ako tak na to pozeram asi aj hej....neviem preco sa mi mari ze to este nevyslo
dik
hladam starsiu hru v ktorej bojovali dvaja hraci stylom posielania jednotiek na nepriatela ale jednotilive jednotky ste museli najprv vyrobit pomocou specialnej konbinacie surovin(napriklad drevo,drevo,zelezo aspon tak si to pamatam ) a bolo to cele v 2D grafike a zda sa mi ze som to mal z plnehry.sk... ak by niekto vedel budem vdacny
-
jankee
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
I_oI_Man napísal:hladam starsiu hru v ktorej bojovali dvaja hraci stylom posielania jednotiek na nepriatela ale jednotilive jednotky ste museli najprv vyrobit pomocou specialnej konbinacie surovin(napriklad drevo,drevo,zelezo aspon tak si to pamatam ) a bolo to cele v 2D grafike a zda sa mi ze som to mal z plnehry.sk... ak by niekto vedel budem vdacny
aj ked si tu kombinaciu dreva a zeleza nepamatam
taak tuto hru poznam
ale to co hladam je pohlad z boku
ale dakujem snaha sa ceni urcite zahram aj stare dobre Z
takze stale hladam nazov tej hry..
SPORE keď dosiahneš Space Stagepepo191992 napísal:hladam hru v ktorej mozem cestovat vesmirom a objavovat planety atd atd...
//autoeditácia príspevku (03 Aug 2012, 18:49)
Ja mám taký problém, že z nostalgie som začal hrať Frozen Fruits 2 a to mi pripomenulo inú hru. Boli ste v nej nejaká postavička (myslím, že modrá) a behali ste cez rôzne kocky (tipické rozmery 32x32
Vážne si viac nepamútám, hral som to množstvo rokov dozadu a strašne ju nedokážem dostať z hlavy
//autoeditácia príspevku (03 Aug 2012, 18:50)
A ešte tpto hru, čo som sa pýtal asi dve strany vzad
A tá peseň čo tam hrá je myslím Clair de luneGepeto napísal: Hľadám jednu hru. Hral som ju možno tak pred 4-5 rokmi, možno ešte skôr. Bola to taká jednoduchá hra, kde ste ovládali evolúciu pomocou rozličných nástrojov. Napríklad, hodili ste na zem meteorit, z toho vznikol kameň, pridali ste ľudí, tí ho začali obývať a tak jednoducho každým krokom ste išli ˇalej v evolúcií a museli ste bez vyhynutia vydržať čo najdlhšie.
Viem ešte povedať, že tam v pozadí hrala presne taká istá hudba ako pri konci filmu Dannyho parťáci
Neviete ktosi, prosí, jej názov, veľmi by som si ju chcel ešte raz zahrať.![]()
Dobry vecer hladam nazov jednej starej hry este z MS-DOS. Jedna sa o topdown strielacku s tankom. Co si pamatam tak sa nicili gulometne hniezda alebo bolo mozne znicit domy a myslim ze v prvom leveli tank zacinal v meste a ked isiel do prava tak mohol zapadnut do rieky. Vdaka za pomoc
Nejedná sa o hru Firepower?ferar360 napísal:Dobry vecer hladam nazov jednej starej hry este z MS-DOS. Jedna sa o topdown strielacku s tankom. Co si pamatam tak sa nicili gulometne hniezda alebo bolo mozne znicit domy a myslim ze v prvom leveli tank zacinal v meste a ked isiel do prava tak mohol zapadnut do rieky. Vdaka za pomoc