Zdravim
nedavno som si zakupil LED TV Samsung a k nemu domace kino. Vcera este vsetko slo super, no dnes ked sa snazim prepojit domace kino s TV tak sa to malo kedy podari zvycajne ich neprepoji.
Nestretol sa niekto s niecim takym? ?
Anynet+(HDMI-CEC)
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Anynet+(HDMI-CEC)
Model tv? Kina? Keď napišeš tak malo, ťažko môžeš čakať nejaku odpoveď.
TV : Samsung 3D SmartTV UE46S6100
Domace kino : Samsung HT-E455
zo zaciatku slo vsetko v poriadku neskor to prepojovanie trvalo coraz dlhsie a dlhsie a teraz sa uz prepoja zriedkavo
Domace kino : Samsung HT-E455
zo zaciatku slo vsetko v poriadku neskor to prepojovanie trvalo coraz dlhsie a dlhsie a teraz sa uz prepoja zriedkavo
-
Ryan Giggs
VIP
To je čudne spravanie. Skušal si iny kabel? Iny vstup?
no neviem ci to bude v kably, ten by tieto problemy vytvarat nemal kedze mu to predtym slo...
skus aktualizaciu softu jak na tv tak na domacom kine...
mne to sice nerobilo a vsetko slape ako ma ale domace kino mi nechcelo jedneho casu prehravat subory ktore predtym isli, a aj tv si vyziadal aktualizaciu...
obe mam teraz napojene na net a vsetko slape ako ma...
skus aktualizaciu softu jak na tv tak na domacom kine...
mne to sice nerobilo a vsetko slape ako ma ale domace kino mi nechcelo jedneho casu prehravat subory ktore predtym isli, a aj tv si vyziadal aktualizaciu...
obe mam teraz napojene na net a vsetko slape ako ma...
-
Ryan Giggs
VIP
Netvrdim, že to musi byť v kabli, ale je to jedna z možnosti. To že mu to predtym fungovalo, nie je argument.Polo-X napísal:no neviem ci to bude v kably, ten by tieto problemy vytvarat nemal kedze mu to predtym slo...
TV je aktualizovany a domace kino aktualizujem hned ako sa do neho dostanem.... no co som cital na nete dost ludi tam o tom pise....ale vsetko zahranicie