Cistenie notebooku
Re: Cistenie notebooku
kedy ti končí záruka na book?
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
alebo si doloz 4.37€ a kup rovno toto
http://www.lacne-nakupy.sk/predaj-autom ... nhell-blue
a mozes to tam mat napojene nonstop
teraz bez srandy, vyfukovat nerozobraty notebook mi pride zbytocne, prach
rozfukas z "radiatora" do celeho notebooku, po case ho fan nafuka naspat...
pasta tiez uz nebude boh vie aka ked pises, ze ntbk ma uz skoro 2 roky...
a to, ze mate doma 2 ntbky je sice pekne ale ked to chces riesit takto
a stlacenym vzduchom v spreji tak si ich kup rovno 5...
a mozes to tam mat napojene nonstop
teraz bez srandy, vyfukovat nerozobraty notebook mi pride zbytocne, prach
rozfukas z "radiatora" do celeho notebooku, po case ho fan nafuka naspat...
pasta tiez uz nebude boh vie aka ked pises, ze ntbk ma uz skoro 2 roky...
a to, ze mate doma 2 ntbky je sice pekne ale ked to chces riesit takto
a stlacenym vzduchom v spreji tak si ich kup rovno 5...
-
Janette
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Konci mi o mesiac a pol, len mam vsetky papiere v Kosiciach, dostanem sa k nim tak o 2 tyzdne ...
(Dakujem chlapci, ani som nevedela, ze existuje nejaka pasta ... )
no dakujem pekne xDalebo si doloz 4.37€ a kup rovno toto
Hmmm, tak ho len predsa odnesiem najprv do Datartu, co sa tyka tej baterky a potom budem riesit prach a pastu. Dovtedy ho budem setrit.Efektivita "prefuknutia" chladica stlacenym vzduchom zvonku je... prinajlepsom velmi kratka.
(Dakujem chlapci, ani som nevedela, ze existuje nejaka pasta ... )
-
shadow1310
Medium Expert
vidim ze ste to zjavne vsetci skusali ked sa k tomu takto staviate ze? skor by som povedal ze sa jedna len o dojmy. tazko to moze prach rozfukat do celeho booku ked je ventilator osadeny v puzdre ktore vedie vzduch len jednym smerom a pokial sa tlaci vzduch od ventilatora tak prach je vyfukovany mimo book a nie do neho. poprosim vas nez sa budete dalej vyjadrovat aspon sa zamyslite nad logickostou svojich slov. navyse akekolvek cistenie booku je len docasne, urcite vseci dobre vieme ze prach ktory v tom booku Janette teraz ma tam nepadol z nebies ale bol postupne nasavany ventilatorom a nech robi co robi onedlho tam bude znova.
Janette - len na margo urgentnosti s akou to potrebujes mat vyriesene, ja netvrdim ze je to plnohodnotne riesenie ale pokial to potrebujes mat rychlo a nechces prist o zaruku tak to nemozes dat spravit hociakemu servisu ale len do autorizovaneho alebo book mozes reklamovat u predajcu, ktory ma povinnost doriesit zalezitost do mesiaca
Janette - len na margo urgentnosti s akou to potrebujes mat vyriesene, ja netvrdim ze je to plnohodnotne riesenie ale pokial to potrebujes mat rychlo a nechces prist o zaruku tak to nemozes dat spravit hociakemu servisu ale len do autorizovaneho alebo book mozes reklamovat u predajcu, ktory ma povinnost doriesit zalezitost do mesiaca
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
ano mas pravdu, je to najlepsie riesenie, a ked fuknes tymto zazrakom do tych velkych otvorov cez ktore fan nasava vzduch
tak vyfukas vacsinu prachu z ntbku priamo do otvoru na vyfuk tepleho vzduchu...
Teraz nechapem na koho narazas kedze druha polovica tvojho prispevku su moje slova ale ano, ja som to "skusal" uz aspon 80 krat na notebookoch roznych znaciek a na svojich to robim pravidelne kazdy rok aj s vymenou fanov. A ak tvrdis ze ked zvonku fuknes do chladica stlaceny vzduch tak usadeny prach vyleti von z notebooku tak si legitimny dement.shadow1310 napísal:vidim ze ste to zjavne vsetci skusali ked sa k tomu takto staviate ze? skor by som povedal ze sa jedna len o dojmy. tazko to moze prach rozfukat do celeho booku ked je ventilator osadeny v puzdre ktore vedie vzduch len jednym smerom a pokial sa tlaci vzduch od ventilatora tak prach je vyfukovany mimo book a nie do neho. poprosim vas nez sa budete dalej vyjadrovat aspon sa zamyslite nad logickostou svojich slov. navyse akekolvek cistenie booku je len docasne, urcite vseci dobre vieme ze prach ktory v tom booku Janette teraz ma tam nepadol z nebies ale bol postupne nasavany ventilatorom a nech robi co robi onedlho tam bude znova.
Wtf...ArkanoviTigrovi napísal:ano mas pravdu, je to najlepsie riesenie, a ked fuknes tymto zazrakom do tych velkych otvorov cez ktore fan nasava vzduch
Nechapem kedy sa tato tema zmenila na exhibiciu retardov, uzivatel potreboval pomoc a jeho problem bol vyrieseny, vesmirni ludia tuziaci po pozornosti nech idu do volnej diskusie.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Gangy, ked si cital moje predchadzajuce prispevky v tejto teme tak si si mohol vsimnut, ze toto bola cista ironia...
-
Michaelo
Hardcore addict
Ono ak nechces cakat tak najjednoduchsie riesenie (docasne) je vysavac. Ale vysavaj tam kde sa vzduch vysukuje a nie nasava (mozes aj tam ale nie dlho, iba chvilu aby sa nahodou ventilator neodfajcil (nemal by ale istota je gulomet)).
-
shadow1310
Medium Expert
nejak si protirecis, pokial si to robil 80x tak zjavne to funguje, inak by si nerobil. btw ten zbytok ani nepotrebuje komentar na kazdom slusnom fore by si za taketo slova dostal ban - myslim ze kazdy si o tebe pomysli svojeGangy napísal: Teraz nechapem na koho narazas kedze druha polovica tvojho prispevku su moje slova ale ano, ja som to "skusal" uz aspon 80 krat na notebookoch roznych znaciek a na svojich to robim pravidelne kazdy rok aj s vymenou fanov. A ak tvrdis ze ked zvonku fuknes do chladica stlaceny vzduch tak usadeny prach vyleti von z notebooku tak si legitimny dement.
Wtf...
Nechapem kedy sa tato tema zmenila na exhibiciu retardov, uzivatel potreboval pomoc a jeho problem bol vyrieseny, vesmirni ludia tuziaci po pozornosti nech idu do volnej diskusie.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
shadow1310
precitaj si poriadne co napisal a prosim ta trosku pri tom rozmyslaj...
ked to robi aj s vymenou fanov tak asi
neprefukuje zadeklovany notebook
precitaj si poriadne co napisal a prosim ta trosku pri tom rozmyslaj...
ked to robi aj s vymenou fanov tak asi
neprefukuje zadeklovany notebook
-
shadow1310
Medium Expert
pozri ja som hned vo svojom prvom prispevku napisal ze sa jedna o nudzove riesenie pre cloveka ktory to potrebuje mat rychlo a nevie book rozobrat. a schvalne to niekedy skus spravit tak ako som to popisal aky bude vysledny efekt a potom mi napis PM. ja beriem ze niekto moze mat pochybnosti ale tie sa daju vyjadrit kulturne a nie ako posledna zberba
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
nevytahuj svoj prvy prispevokked som reagoval na
"nejak si protirecis, pokial si to robil 80x tak zjavne to funguje, inak by si nerobil."
to ze to pomoze je mozne ale urcite sa to neda porovnat s rozobratim, vyfukanim (rozobrateho ntbk)
a prepastovanim
nehaj to uz tak...
"nejak si protirecis, pokial si to robil 80x tak zjavne to funguje, inak by si nerobil."
to ze to pomoze je mozne ale urcite sa to neda porovnat s rozobratim, vyfukanim (rozobrateho ntbk)
a prepastovanim
nehaj to uz tak...
Tak potom chvalabohu.ArkanoviTigrovi napísal:Gangy, ked si cital moje predchadzajuce prispevky v tejto teme tak si si mohol vsimnut, ze toto bola cista ironia...
Shadow k tebe je skoda sa vyjadrovat, pre tvoje deziluzie by bol asi vhodnejsi blog.
Nechcem kvoli tomu vytvarat dalsiu temu. Tiez rozmyslam nad tym ze moj notebook dam do dakeho servisu vycistit najme aj klavesnicu. Momentalne bol u znameho, ktory mi vycistil HW a cistil len to co dokazal, ze necistil tie veci kde by som po otvoreni mohol stratit zaruku. Zato to prave znamy cistil lebo sa mi to nechcelo posielat do ciech kde je servis Asus. Tak by som chcel vediet o dakom v Bratislave nalepsie profesionalny a znamy kde by vedeli vycisit aj klavesnicu bez straty zaruky, kedze mi ten znamy hovoril, ze je zablombovana, tak ju radsej nechcel otvarat alebo ako to nazvat. Len by som chcel od vas dake rady skusenosti kam to mam poslat bez straty zaruky a bez toho aby som to musel do ciech posielat
Ja neviem o tom ze by mal Asus s takymito vecami problem, raz som sa dokonca priamo pytal servisaka zo SIL-u a ten mi na rovinu povedal ze ho mozem porozoberat cely pokial ho dam do povodneho stavu ak ho budem posielat do servisu (cize tam budu rovnake disky, RAMky atd.)...
-
Janette
Expert
No neviem, neviem .. Priatel ma tiez asus, pokazil sa mi davnejsie pocitac a skusal ho dat opravit v 2 servisoch, kde mu povedali, ze nebudu mu otvarat notebook, ked ma este zaruku.
No ty nevies, ja ano. Asus s tym nema problem.
-
kukiak
Addict
Bezne sa cistia klasicke klavesnie v umyvacke, mozem do nej dat aj vybratu notebookovu??
nema na sebe ziadny ledky nic, nemala by mat teda v sebe nejaku elektroniku.. je to zo starsieho NB biela klavesnice, cela zazltnuta, predtym ako objednam novu za 20e, tak by som chcel skusit tuto ozivit.
-
hrban
Addict
kludne, a potom ju môžeš hodiť do koša, ak z tej klávesnice trčí káblik, čo na 100% trčí, tak tam asi elektronika bude, či nie ?
Takto vyzerá rozobratá klávesnica a tie dve fólie v strede to je elektronika.
Takto vyzerá rozobratá klávesnica a tie dve fólie v strede to je elektronika.
-
Grim
Darca
hej. Medzi tie fólie sa dostane voda a už to nikdy neutrieš, ani keby si to 10x utieral. Ver mi, vlastná skúsenosť.