Aky dennik citate?
-
RBG
Medium Expert
Re: Aky dennik citate?
Na internete skor SME, noviny nekupujem
Žiadny, max. na internete SME či aj iné, ale to nie cielene. Ak chcem informácie zo sveta či z domova, tak volím TA3.
SME (v slovak pube pri pive), a ak kupujem tak Pravdu... stale som nezistil ci mi viac vyhovuje pravda alebo sme 
Čítam SME (propravicový denník) a Pravdu (proľavicový). Obaja prihrievajú polievočku niekomu inému, človek má šancu na oba uhly pohľadu a trocha sa kriticky zamyslieť.
-
Anem
Star
- Kontaktovať používateľa:
Na internete SME resp. Aktuality.sk tam chodím ale hlavne kvôli diskusii
. V tlačenej verzii len raz za uhorský rok SME , rodičia kupujú NČ ale to nečítam len listujem a za 15 sekúnd to máme celé "prečítané". Niekedy žasnem nad neobjektívnosťou SME ale žial je to asi naj denník aký tu máme. Inak ešte .týždeň a +7dní.
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Nekupujem noviny hlavne z ekologickeho hladiska. Leze mi na nervy toto plytvanie, hlavne v case internetoveho rozmachu. Ale inak citam sme, hnonline, etrend a aj spravodajsku alternativu aby som nebol uplne zblbnuty propagandou...
Tak nech sa vyrábajú tie noviny z recyklovaného papiera (možno aj sa, neviem), ale proste je to úplne o inom si v pokoji čítať noviny alebo časopis, ako ho čítať na obrazovke počítača.
Noviny majú tuším najvyšší podiel na výrobe recyklovaného papiera, takže až tak neekologicky by som to nevidel. Na druhej strane typický produkt recyklácie je toaletný papier, tak sa pýtam načo ten medzikrok? 
Ine - resp. ziadne. Naco ked tam je len bulvar.. Len ti nabulikaju blbosti