Batman Arkham City
Re: Batman Arkham City
mimochodom, je tá hra blbo optimalizovaná alebo mám časté sekania len ja? odporúčané požiadavky spĺňam
-
Lászlo killer123
Zablokovaný
musis vypnut fyzix som cital
hh počúvajSnajper2 napísal:mimochodom, je tá hra blbo optimalizovaná alebo mám časté sekania len ja? odporúčané požiadavky spĺňam. a kde sa mení nastavenie ovládania? skúšal som ísť cez Config -> Launcher v adresári hry ale je to tam dosť chaoticky popísané a nevyznám sa v tom
tak som to odinštaloval ale v blízkej dobe plánujem nainštalovať kedže som prešiel arkham asylum ktoré ma zaujalo
Je nieaký patch ktorý to rieši ? lebo nechcem mat grafiku ako by som to hral na PS1
Lászlo killer123: práve že to mám vypnuté
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nemate problemy so spustenim GFWL pri Steam verzii? Vcera som nainstaloval a GFWL sa vobec nespusti cize ziadny save 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
gfwl nainštalovaný?
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ano, nainstaloval sa automaticky po nainstalovani batmana. Po tom co to neslo som ho zmazal a nainstaloval rucne z oficialnej stranky MS. Ale ako pozeram Steam fora, tak nie som jediny kto ma tento problem.
Potreboval by som pomoc pri prejdení jednej pasáže s Catwoman. Mohol by mi niekto napísať PM ? Ide mi o to že by som mu dal môj save a on by mi len prešiel jednu pasáž. Vopred ďakujem
/sorry, opravené
Spoiler
Po tom ako Joker zorie ide Catwoman za Two-faceom.
/sorry, opravené
-
miricleboy
Expert
to:PepoFenomeno
máš tam spoiler!
máš tam spoiler!
Ahojte,nemá náhodou niekto z vás doma Robin Edition?
Kamarát mi ponúka použitú hru. Bude mi treba jeho GFWL účet na hranie či mi stačí môj ? Nebude vadiť ak hra bola už použitá na inom GFWL účte ?
Keď to chceš hrať offline tak ti jeho účet netreba.
Inak neviem či si si všimol ale ja predávam kupón na stiahnutie novej orig. hry.
Inak neviem či si si všimol ale ja predávam kupón na stiahnutie novej orig. hry.
Ale na kupón treba Steam nie ? A ja mám väčšiu radosť keď si hru môžem chytiť než ju mať niekde na účte.
Chápem ťa tiež radšej kupujem krabicovky.Ale môžeš mať za dobrú cenu novú hru a krabičku+potlač nieje problém vyrobiť.
Porozmýšľam nad tým. Ale napriek tomu by som chcel vedieť či je možné hrať aj s online účtom s použitou hrou.
Jasné,ale musíš sa prihlasovať na jeho účet(pokiaľ viem,keď hovorím somarinu tak ma opravte).
Ale budem môcť hrať aj s offline účtom nie ? O čo vlastne prídem keď nebudem mať online účet ? Len o archievy či aj o niečo viac ?
Toto si prečítaj tam nájdeš potrebné informácie.Myslím že s offline účtom sa to bude dať hrať aj bez jeho prihlasovacích údajov.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
s offline účtom to pôjde aj bez jeho údajov. Prídeš o achy, zapísanie hry do tvojho profilu a možnosť kúpi dlcPepoFenomeno napísal:Ale budem môcť hrať aj s offline účtom nie ? O čo vlastne prídem keď nebudem mať online účet ? Len o archievy či aj o niečo viac ?
A myslím že v offline móde sa nesavuje hra ale nie som si istý.