plynove zbrane
-
dominik-981
Novice
Re: plynove zbrane
Keď ma pamäť neklame tak tato téma je o Plynových Zbraniach a nie o tom kto ma telefón za 500€ a kto ma aké IQ.
(Osobné som tu položil pár otázok ohľadom plynových zbraní a nikto mi na nich neodpovedal)
(Osobné som tu položil pár otázok ohľadom plynových zbraní a nikto mi na nich neodpovedal)
Ty si prečítaj, ako si to naštylizoval a akú si položil otázku v kontexte tvojho opisu. Opakujem - ak o sebe neklameš, tak sa nečuduj. Keby tak niekto napádal ženskú alebo vyslovene slabšieho, mladšieho, možno by sa už ktosi našiel, kto by zasiahol. Ja určite.qwerty-xyz napísal:ty si debil cisty? neide o mna ale o ten clanok, ze nikto sa nikoho nezastane, ani ty by si sa nezastal, a nemuselo by ist ani o mna, staci ked tam bude vela ludi, ved si to aspon precitaj, boze hughito ludia ako ty su dovodom preco je situacia vsade vo svete taka aka je, ....
Aj keď zasahovať do úplne cudzích sporov je ošemetné, človek nevie, čo sa stalo, prečo sa to stalo a pod., už sa mi to raz stalo. Na jednom jarmoku asi 5 chalani bili a naháňali jedného neboráka, tak ja som zasiahol ako úplne človek zvonka, uchránil ho a až následne vysvitlo potom, že ho naháňali a chceli biť preto, lebo frajerke jednému z tých chalanov dal päsťou pri nejakej inej situácii. A nie nejakú facku, ale normálnu ranu.
Takže ani toto navonok spravodlivé zasahovanie nemusí byť úplne korektné, ale ty qwerty opäť zjednodušuješ situáciu a v vidíš len A a B.
-
qwerty-xyz
to je ale fuk nie ? zasiahnut by si mal stale, .... to ze o spore nevies znamena ze do nho nemas zasiahnut? to akoze keby na mna dotycny vytiahol noz a nebodaj ma bodol ani mi zachranku nezavolas ani prvu pomoc nedas? lebo sak co ked ma bodol pravom? co ked som mu pred dvoma dnami ukradol tanga zo susacej snury tak ma pichol teraz? ty si hughito cisto ako z toho clanku na wikipedii, nepozeram, nestaram sa radsej, neviem o co ide, ved mu pomozu ini, a co ked to je pravom atd atd atd.
humanista, posera si priznaj sa. Ja posera nie som, ale tiez mi daj za pravdu ze u urcitych ludi nevies co spravia a zvlast ked im je jedno co spravia tak mas realny dovod bat sa o svoj zivot, vykrvacat by som na ulici moc nechcel, od nejakeho hnupa co boh vie na com fici.
-- nezasahuje sa do zjavnych sporov. ale do takych typu mojho asi hej nie ?
-- nezasahuje sa do zjavnych sporov. ale do takych typu mojho asi hej nie ?
Prepáč, si debil, nedokážeš chápať písanému textu, alebo to ani nečítaš, resp. len prvú vetu, nedá sa s tebou komunikovať. Je úctyhodné, že Grim sa s tebou stretol a označuje ťa ako fajn človeka, ale tvoj internetový prejav a vôbec pôsobenie na tomto fóre hovoria sami za seba, asi trpíš nejakou schizofréniou, alebo v realite nedokážeš naplno prejavovať niektoré svoje stupídne myšlienky a názory, neviem, je mi to jedno. Ukončujem túto diskusiu s tebou, aj tak sme OT.
-
qwerty-xyz
ako v pohode hughito, my sa nazorovo nikdy nezhodneme, ja ritopich ciganov nie som, a nevzrusuje ma romske osadenstvo tak ako teba, uz len z toho je potom jasne ze budes slahnuty aj v inych veciach, takze pohoda, mier a laska, .....
kazdy o svojom nie ?
--- poprosim modov aby ma nedavali do basy za urazky, ritopich nie je urazka ale jednoslovny popis cinnosti
--- poprosim modov aby ma nedavali do basy za urazky, ritopich nie je urazka ale jednoslovny popis cinnosti
No, po dlhsej dobe prvý prispevok.... Holt, mám vela povinnosti a málo času.... Ale prispevky ma pobavili dobre.... tak k nim pripojím svoj názor
....
gogo,
čo sa týka velkosti a váhy pistole a teleskopu, nesúhlasím.... Ono je to vždycky o tom, že každá sranda nieco stojí.... To znamená nosenie teleskopu či pistole vyžaduje isté kompromisy.... teda prisposobenie oblecenia a sposobu nosenia, aby sa to stalo čo najpohodlnejsim.... Teleskop je pomerne lahka záležitost, u pistole je to možno trochu viac komplikované, ale riesitelne.... Nosím pri sebe deň čo deň už celé roky kombinaciu strelna zbraň a teleskop, takže viem o com hovorim....
qwerty, hughito,
no zaujímavá story
....
qwerty, v kazdom prípade, pokial si tak fyzicky disponovany ako pises o sebe, tak je mi trochu záhadou, prečo Ta vobec take dve trosky otravovali.... A keď už, a dospelo to k situácii, že sa to muselo riesit fyzicky, predsa by nemal byť problém sundat dvoch opitych/nafukanych debilkov tak, aby clovek nemal žiadne škody.... A to aj bez pouzitia akehokolvek instrumentu....
A k tomu zasahovaniu či nezasahovaniu okolia. To je predsa úplne logické.... Nehas, čo Ťa nepáli, sa vravieva.... A za seba hovorim, že chranim len seba, svojich blizkych a svoje zaujmy.... Existencia či neexistencia ostatných vecí nie je mojou prioritou. To nie je posranosti, ale o prostej logike....
gogo,
čo sa týka velkosti a váhy pistole a teleskopu, nesúhlasím.... Ono je to vždycky o tom, že každá sranda nieco stojí.... To znamená nosenie teleskopu či pistole vyžaduje isté kompromisy.... teda prisposobenie oblecenia a sposobu nosenia, aby sa to stalo čo najpohodlnejsim.... Teleskop je pomerne lahka záležitost, u pistole je to možno trochu viac komplikované, ale riesitelne.... Nosím pri sebe deň čo deň už celé roky kombinaciu strelna zbraň a teleskop, takže viem o com hovorim....
qwerty, hughito,
no zaujímavá story
qwerty, v kazdom prípade, pokial si tak fyzicky disponovany ako pises o sebe, tak je mi trochu záhadou, prečo Ta vobec take dve trosky otravovali.... A keď už, a dospelo to k situácii, že sa to muselo riesit fyzicky, predsa by nemal byť problém sundat dvoch opitych/nafukanych debilkov tak, aby clovek nemal žiadne škody.... A to aj bez pouzitia akehokolvek instrumentu....
A k tomu zasahovaniu či nezasahovaniu okolia. To je predsa úplne logické.... Nehas, čo Ťa nepáli, sa vravieva.... A za seba hovorim, že chranim len seba, svojich blizkych a svoje zaujmy.... Existencia či neexistencia ostatných vecí nie je mojou prioritou. To nie je posranosti, ale o prostej logike....
-
qwerty-xyz
ty si zahojeny, na teba ked socka vytiahne noz, myslim si ze bude trvat tak pol sekundy pokial ho zastrelis ako psa. . . .a este si to aj zdovodnis....
Áno, na Pinheada niekto vytiahne nôž a on dotyčného zastrelí do hlavy.
Inak Pinhead:
Inak Pinhead:
Keby niekto bil ženskú alebo proste obdobný príklad, tak by si nič neurobil ?A k tomu zasahovaniu či nezasahovaniu okolia. To je predsa úplne logické.... Nehas, čo Ťa nepáli, sa vravieva.... A za seba hovorim, že chranim len seba, svojich blizkych a svoje zaujmy.... Existencia či neexistencia ostatných vecí nie je mojou prioritou. To nie je posranosti, ale o prostej logike....
-
qwerty-xyz
na to si az pockaaaaaaaaam
co pinhead napise, lebo ked na pinheada vytiahne niekto noz s tym ze ho ide pichnut isto iste ho pinhead zastreli. neverim ze sa z toho bude vykecavat ked ma zbrojak a pistol za opaskom.
pinhead sprav mi radost, vsak ho zastrelis?
co pinhead napise, lebo ked na pinheada vytiahne niekto noz s tym ze ho ide pichnut isto iste ho pinhead zastreli. neverim ze sa z toho bude vykecavat ked ma zbrojak a pistol za opaskom.
pinhead sprav mi radost, vsak ho zastrelis?
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...myslím, že nie...Pinhead ho upozorní na možné riziká jeho konania a ak si to oponent nerozmyslí a zaháji pokus o útok, bude nasledovať qwertym strašne očakávaná a želaná situácia...
No páni....
hughito, či by som reagoval v prípade aky si spominal.... Dal som tam velmi vseobecnu a vagnu formulaciu "svoje zaujmy".... ale medzi ne patria aj určité principy a zákonitosti, ktorými sa riadim.... Je tam vela premennych, ktoré by isto ovplynili moju reakciu na situaciu, ale v zasade pokial sa mi niečo nepozdava, tak konam.... Minimalne tak, že prerusim konfrontaciu a vypocujem si argumenty obidvoch strán, aby som vedel si pre seba ozrejmit situaciu
.... Ale ako som už spominal, to je idealna situácia a v takejto rovnici je vela premennych....
qwerty, grim, záleží od konkrétnej situacie (každá záležitost má svoje specifika, ktoré ju robia jedinecnou).... Pokial mám možnosť, nebudem ju hnat do extrému.... pokial mi protistrana tieto možnosti zobere, tak bude čelit vlastnemu zniceniu (pokial nemám inej možnosti, tak mi z moralneho hladiska nerobí problém nasadit "lethal force")....
hughito, či by som reagoval v prípade aky si spominal.... Dal som tam velmi vseobecnu a vagnu formulaciu "svoje zaujmy".... ale medzi ne patria aj určité principy a zákonitosti, ktorými sa riadim.... Je tam vela premennych, ktoré by isto ovplynili moju reakciu na situaciu, ale v zasade pokial sa mi niečo nepozdava, tak konam.... Minimalne tak, že prerusim konfrontaciu a vypocujem si argumenty obidvoch strán, aby som vedel si pre seba ozrejmit situaciu
qwerty, grim, záleží od konkrétnej situacie (každá záležitost má svoje specifika, ktoré ju robia jedinecnou).... Pokial mám možnosť, nebudem ju hnat do extrému.... pokial mi protistrana tieto možnosti zobere, tak bude čelit vlastnemu zniceniu (pokial nemám inej možnosti, tak mi z moralneho hladiska nerobí problém nasadit "lethal force")....
No to je jasné, ale nie je to ten štýl, že ktosi začne vyťahovať akýsi nožík z vačku a už má hlavu na kašu.
K tomu predtým: ok.
K tomu predtým: ok.
-
qwerty-xyz
Ale normalne realne situaciu, napr pride fetak, alebo socka, a pridu do konfliktu podobneho mojmu, ano pinhead by ho asi sotil na zem, alebo mu jednu praskol, on by spadol zo zadneho vrecka vytiahol noz a zacal by sa nim ohanat a snazil sa pinheada zapichnut, uz vidim ako mu pinhead recituje moznosti. Bud by usiel, alebo by mu capol teleskopom po ruke, alebo by ho vodprasknul . . .
Re: plynove zbrane vs pes
zdravim, ma niekto skusenost s plynovou zbranou proti psom? chodim dost casto behavat a neraz sa mi stalo ze som mal namale s divymi psami. je to ucinna zbran proti psom? alebo lepsi je slzak?
dakujem
dakujem
-
qwerty-xyz
Re: plynove zbrane vs pes
kup si dobry PEPRAK taky vacsi, a nos ho na opasku v puzdre ktore sa uz neotvara len sa vytahuje, ak ti to pomooze nos ho bez poistky alebo ju maj odistenu.
ked ti pes kusne do nohy strieknes na nho ale najlepsie je az ked si na zemi a ide po tebe, vtedy je proste tutovka ze to dostane rovno do ksichtu. Ked ta mozem osobne poprosit, ked ho postriekas a bude to rozdychavat, DOST KVALITNE HO DOKOP!!!!! nech si to chlpate hovado zapamata ze ta kusat nema.
ked ti pes kusne do nohy strieknes na nho ale najlepsie je az ked si na zemi a ide po tebe, vtedy je proste tutovka ze to dostane rovno do ksichtu. Ked ta mozem osobne poprosit, ked ho postriekas a bude to rozdychavat, DOST KVALITNE HO DOKOP!!!!! nech si to chlpate hovado zapamata ze ta kusat nema.
-
Grim
Darca
...tiež si myslím, že nejaká tekutá strela bude lepšia ako plynová zbraň...ľahšie sa nosí, ľahšie sa skrýva, je nenápadná a nemá sa tam čo pokaziť...na plynovej zbrani sa ti niečo zasekne a je z teba obed...je ťažká a drahá...
qwerty nesklamal - na základe tvojich osobných problémov v živote s výrastkami a narkomanmi, ktorí ťa napádajú, si viem živo predstaviť, ako "pacifikuješ a dokopávaš" nejakého psa.
Prosím pokračuj.
Prosím pokračuj.
-
Michaelo
Hardcore addict
K tomu spreju čo si spomínal, dá sa zohnať aj tuto (fajn cena):
http://www.armyshop.sk/p/622/sprej-obra ... fer-ko-jet
http://www.army-shop.cz/produkty/obrann ... t/901.html
http://www.army-shop.cz/produkty/obrann ... /1346.html - tento má menší dostrek, skôr štýl rozprášenia.
A k obrannej zbrani na blízko aj na diaľku, čo tak toto?
http://www.armpek.sk/elektrosok-scorpy- ... -500-000-v
Už som po pár podobných pokukoval a je to celkom fajn.
Ja osobne so sebou ale stále nosím toto (no zoženiem si aj pepřák):
http://www.baterky-noze.sk/sk/zatvaraci ... n8902.html
http://www.armyshop.sk/p/622/sprej-obra ... fer-ko-jet
http://www.army-shop.cz/produkty/obrann ... t/901.html
http://www.army-shop.cz/produkty/obrann ... /1346.html - tento má menší dostrek, skôr štýl rozprášenia.
A k obrannej zbrani na blízko aj na diaľku, čo tak toto?
http://www.armpek.sk/elektrosok-scorpy- ... -500-000-v
Už som po pár podobných pokukoval a je to celkom fajn.
Ja osobne so sebou ale stále nosím toto (no zoženiem si aj pepřák):
http://www.baterky-noze.sk/sk/zatvaraci ... n8902.html
-
rixo
Light Professional
Páni a čo proti zveri ? Chystáme sa na taký pochod cez strážovské vrchy kde je vysoký výskyt medveďov hnedých a divých svíň, preto potrebujem to najsilnejšie čo je a to je nonivamid 240mg, dá sa to zohnať normálne legálne ? máte to niekto ?
-
Stoporko
VIP
rixo - proti zveri je najlepšie robiť hluk (rozprávať sa, kričať netreba) - pokiaľ o tebe zver vie, tak utečie dávno, než k nej prídeš. Ak bude stretnutie náhodné a na blízko, tak na medveďa "bear spray" a na diviaka vysoký strom, prípadne mu len uhnúť z cesty. Plynovka moc zmyslu nemá - zvuk výstrelov môže mať na zver aj opačný, než odstrašujúci účinok (najmä na macka pú).