A potrebujem to že ked kliknem na to tlačíko tak mu zmizne pozadie ktore je na začiatku na "gray" čo by aj fungovalo ked to mám tak ako to je vyššie ale problém je v tom že ked nan kliknem tak v prehliadači mi nezmeni URL a začiatku je nastavená url z id=1 ale ked kliknem na druhe tak ostáva ta istá.Ked tam nedám return false tak adresa sa zmení ale zas to pozadie na tlačítku zmizne len ked kliknem a okamžite sa vráti naspäť ja chcem ale aby to pri tom konkrétnom tlačítku zmizlo na čas pokial nekliknem na iné.Takže ako to dat dokopy aby išli obe veci naraz, aj to pozadie a zmenila sa aj tá url.
Ked chces menit url tak bud znova nacitas stranku a to pozadie si mozes spravit napr. cez php (na zaklade url) a nejaku triedu
alebo ked chces javascriptom podstrcit novu url bez reloadu tu mas tutorial: https://developer.mozilla.org/en/DOM/Ma ... r_history/
Na spodu mas napisanu aj kompatibilitu s browsermi. Tak si zvaz co bude pre teba lepsie.
presne take niečo bože ja som to riešiel cez switch podla toho čo obsahuje ta premena v url a potom som to pozadie menil cez jquery ked som tam dal viac tlačitiek tak riadny bordel bol v tom .
Tak velmi dakujem za ten tvoj spôsob.