úplne mi vypadli názvy tých druhých firiem čo robia to isté ako UPS.
Lebo chcel by som zistit či by sa dalo cez nejakú z tých firiem previesť monitor v krabici do 4€. Bez dobierky. Len obyčajné doručenie
//autoeditácia príspevku (05 Júl 2012, 11:33)
spomenul som si na DPD ale tam to maju brutálne drahé
To radšej pošlem norálne poštou ako balík 1. triedou a vidne ma to 3,2€ podľa http://www.posta.sk/sluzby/balik-slovensko
DHL, XPRESS SK, TNT, FedEx Expres, Slovenská Pošta - Expres kuriér, GLS, Slovak Parcel Service, PPL, Ten Expres + kopec malých lokálnych firiem, ktoré robia popri inom aj doručovateľské služby.
Slovenska posta nie. Ten idiot videl ze na baliku bolo napisane krehke a jak to vykladal z auta tak to drbol rovno na zem. Bola v tom gitara, nastastie sa jej nic nestalo.
A vcera som si bol po balik na postu a teta za priehradkou ma presviedcala, ze ten balik tam nie je. Potom uz ju asi nebavilo natahovat sa so mnou, tak uz tam "zrazu" bol. To su diletanti, ktorym pokial nemusim, tak nezverim ani prazdnu obalku.
Presne tak, ako píše Tommy. Niekedy však ani pracovníci kuriérskej spoločnosti nevedia, ako sa majú správať k balíkom. Ale v každom prípade, podľa mňa, lepšie ako slovenská pošta.
tak zatial s poštou problem nemám. Posielal osm už toho dosť a všetko bolo Ok (jedine čo sa posrala matičná doská ale chyba bola u mňa keďže som ju zle zabalil)
Tak uvidím ako to poriešim. ale zas dať kurierovi 6+€ tak to určite nie
//autoeditácia príspevku (05 Júl 2012, 14:02)
lebo to je od kamoša čo má v alze zľavu ale keďže je v ZA tak mi to musí poslať. ak by my to poslal kurierom za 8€ alebo neviem ako by to vyšlo tak by sa mi to vôbec neoplatilo