potreboval by som od Vás pomoc, preinštaloval som notebook Asus X71A series z WIN XP na WIN 7 (64bit), ale už dva dni beham po googli a hľadám drivery. Bohužiaľ neúspešne. Všetky drivery čo som našiel sú len na XP či vistu. Prosím ak máte nejaké možnosti mi nájsť drivery na tento notebook budem Vám vďačný.
Drivery na ASUS X71A na WINDOWS 7
-
MarianMojzis
Novice
Drivery na ASUS X71A na WINDOWS 7
Zdravím všetkých,
potreboval by som od Vás pomoc, preinštaloval som notebook Asus X71A series z WIN XP na WIN 7 (64bit), ale už dva dni beham po googli a hľadám drivery. Bohužiaľ neúspešne. Všetky drivery čo som našiel sú len na XP či vistu. Prosím ak máte nejaké možnosti mi nájsť drivery na tento notebook budem Vám vďačný.
Re: Drivery na ASUS X71A na WINDOWS 7
Skús popozerať na weboch výrobcov HW, na ktorý ti chýba ovládač.
-
shadow1310
Medium Expert
a co tak keby si skusil tie na vistu, vo vacsine pripadov su totozne s tymi na win 7
Ak máš driver na wifi tak ostatné drivers by ti malo stiahnuť cez windows update.
A tiež...nemáš CD s drivermy ktoré bolo priložené k tomu notebooku?
A tiež...nemáš CD s drivermy ktoré bolo priložené k tomu notebooku?
-
MarianMojzis
Novice
Ja som dostal len čisto notebook
takže k nemu nemám absolútne nič. a drivery na vistu nefungovali. Niečo hádam vymyslím.
Ďakujem
Ďakujem
Ak nemáš teda ani ten driver na wifi tak skús zapojiť LAN kábel a ostatné drivery ti netreba.
Písal si že máš win7 takže tam stačí:
štart->ovládacie panely->windows update- tu dáš vyhľadať updaty a potom ich len nainštaluješ.
Malo by ti nainštalovať všetky potrebné drivery.
Ak nefunguje ani pripojenie cez LAN kábel tak zájdi na nejaký PC ktorý má pripojenie k internetu a ten driver na LAN pripojenie si stiahni.
Písal si že máš win7 takže tam stačí:
štart->ovládacie panely->windows update- tu dáš vyhľadať updaty a potom ich len nainštaluješ.
Malo by ti nainštalovať všetky potrebné drivery.
Ak nefunguje ani pripojenie cez LAN kábel tak zájdi na nejaký PC ktorý má pripojenie k internetu a ten driver na LAN pripojenie si stiahni.
-
shadow1310
Medium Expert
stahoval si vistacke drivery s rovnakou bitovou verziou ako mas win 7?MarianMojzis napísal:Ja som dostal len čisto notebooktakže k nemu nemám absolútne nič. a drivery na vistu nefungovali. Niečo hádam vymyslím.
Ďakujem
ak to ozaj nejde mas moznost book doslova rozpitvat, pouzijes napr aida64, vdaka nemu ziskas info o tom co v tom booku je a na zaklade tychto info by nemal byt problem vyhladat drivere na strankach vyrobcov jednotlivych komponentov.
-
MarianMojzis
Novice
to Windors:
základné drivery na wifi sa našli. internet funguje. ostatné dúfam že vyrieši windows update. lenže je mám cracknuty WIN 7. či na to neprídu...
to Shadow:
samozrejme. Inštaloval som drivery na vistu 64bit ako je aj win 7 64bit. skúsim použiť program ktorý mi odporúčaš a skúsim jednotlivo posťahovať drivery..
Ďakujem všetkým
základné drivery na wifi sa našli. internet funguje. ostatné dúfam že vyrieši windows update. lenže je mám cracknuty WIN 7. či na to neprídu...
to Shadow:
samozrejme. Inštaloval som drivery na vistu 64bit ako je aj win 7 64bit. skúsim použiť program ktorý mi odporúčaš a skúsim jednotlivo posťahovať drivery..
Ďakujem všetkým
Nesmie sa to tu riešiť inak by som ti aj odpovedal ale tak napíš mi do PM