Dobrý deň.
Mám jeden problém a neviem či to je iba banalita alebo sa to už nebude dať opraviť.
Raz som rozoberal notebook a keď som ho poskladal naspať tak nejdú tlačitka od F1 po F12. Jednalo sa o starý Toshiba Satellite M40X.
Vyberal som aj klávesnicu, ale ked su ju vybral pod nou neboli žiadne vyditelné konektory ani kontakty iba rovná asi hliníková plocha. Po uložení klávensice na miesto prestal fungovať horný rad.
Chcem sa spýtať, može byť zle klávensica nasunutá alebo nesedí kontakt? Alebo som poškodil hardwerovo klávesnicu mojim babraním?
Pytam sa preto, lebo by som to chcel dnes cele otvoriť a znova poskladať. Ale nechcem to viac zhoršiť. Dakujem za odpoved a prajem príjemný zvyšok dna.
//autoeditácia príspevku (06 Júl 2012, 22:35)
dakujem za pomoc mama mi pomohla tak že mi dala na to patent a ja som už iba priražal do šrubiek a šlo to samo sa to opravilo boh stál pri mne ako pri vas tak aj pri mne
ešte že som to hned nedal do servisu to by stalo minimalne 50euro to si ja nemozem dovolit lebo mam nizne pridavky aj ked niekto si moze mysliet opak. co je dnes 1300eur mesacne ked nerobim.e šte že sme na slovensku
Nefunguje horny rad tlacidiel na notebooku
Re: Nefunguje horny rad tlacidiel na notebooku
Mama by mala hlavne davat pozor aby si bral lieky.