Spartacus: Blood and Sand
Re: Spartacus: Blood and Sand
nebolo ukázané, či zomrela. imho tam ostane - niekto ju včas nájde a zachráni, zaštopká 
-
matus121
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Curuj napísal:nebolo ukázané, či zomrela. imho tam ostane - niekto ju včas nájde a zachráni, zaštopká
Kód: Vybrať všetko
http://www.edna.cz/spartacus/extra/steven-s-deknight-o-finale-vengeance-a-treti-serii.aspRe: Spartacus: Blood and Sand
jn, nesledujem ten web denne... ale dobre vedieť 
Tak to ma teda dost prekvapilo, ze Ilythia je mrtva. Vobec to nebolo vidno, ze by na konci zomrela. Skoda jej, super postava.
No to aj mňa, vôbec to nebolo jasné.
-
lekoklatik
VIP
Spartacus - Vengeance 10/10
Našlapané pokračovanie a úžasné zakončenie (ak by nebola ďalšia séria, netrápilo by ma to, pretože toto sa skončilo super fajn
)
Ah. Ďalší skvelý seriál do zbierky : )
Našlapané pokračovanie a úžasné zakončenie (ak by nebola ďalšia séria, netrápilo by ma to, pretože toto sa skončilo super fajn
Ah. Ďalší skvelý seriál do zbierky : )
pozrel som si prvu seriu a som celkom spokojny. obcas to nudilo, ale inac je to slusne naslapane. ale neviem, ci pojdem do dalsej serie..ta brutalita je tam ale zobrazena na tv pomery neskutocne, skoda ze tvorcovia nedostali do ruk aj walking dead, to by bola rezba jak sa patri.
Choď do všetkých sérií, je to super.
no mna moc neoslovil, bojove sceny dobre ale ten dej...
-
lekoklatik
VIP
@werff: kolko minut si pozeral z tej 9tej casti druhej serie?
pozeral som prvu seriu, asi do polovice
-
qwerty-xyz
kokos, ved to je jeden z najlepsich serialov,....lezis na posteli, a kricis: řízni ho, svini . . .
tutofka, krvak neskutocny.
tutofka, krvak neskutocny.
Tak nam to dnes skoncilo.
Serial hodnotim kladne.
Spoiler
Kedze Spartacovo telo sa udajne nenaslo a niektore zdroje uvadzali ze prezil, predpokladal som ze ho v seriali nezabiju - co by bola katastrofa. Chvala bohu mal na durch par ostepov.
Ale inak si myslim ze mohli z jeho smrti vydolovat viac. Proste serial v ktorom spomaluju pasaze v uz tak spomalenych pasazach. Cakal som vacsie drama, dajaku vhodnu hudbu.. Suboj ktory ho predchadzal bol fajn, ale takato beckova smrt veru nestala za 4 serie. Proste nic moc. Gannicovi vymysleli aspon tu arenu.
Dobry serial, hodnotim velmi vysoko
Bude mi chybat 
-
R1k1nko
Darca
tiez som si v poslednej casti pekne poplakal 
No je to za nami. Ťažko pripraviť nejaké ultra veľkolepé finále a koniec, keď samotný seriál bol takých momentov preplnený. Podľa mňa to zvládli tvorcovia zo cťou. Už som aj rád, že je koniec, predsa len už bolo cítiť v istých momentoch a pasážach isté opakovanie sa. Najlepšie asi boli tie prvé série + nultá séria s Gannicusom. Čo vy na to? 
-
Sarger
Guru wannabe
Neviem sa dokopať a dopozerať tú poslednú sériu, ale časom no...
U mňa vedú prvé 2 s pôvodným hercom + gods of the arena či ako sa to volalo. Tie boli originálne a perfektné.
U mňa vedú prvé 2 s pôvodným hercom + gods of the arena či ako sa to volalo. Tie boli originálne a perfektné.
Áno no, proste viac tomu vyhovovalo to prostredie arén, gladiátorských zápasov a intríg vo vilách.