Ako zmazem cast obrazu vo videu
Ako zmazem cast obrazu vo videu
Ahojte, s kamaratkou sme si nahravali video. A v pozadi je jedna osoba, ktoru tam nechcem mat. Cize by som rada odstranila akoby kraje videa, aby tam ostala len ta kamaratka. Existuje na to nejaky jednoduchy program? Dakujem.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako zmazem cast obrazu vo videu
Uloz niekam to video a hod sem linku. Nieje to jednoduche. Nech sa nato mrkne niekto z fora 
Ved ja si s tym nejako skusim poradit..staci mi nazov programu, v ktorom by sa to dalo.. zaidny navod ani nic nechcem.. to by som si uz niekde nasla..
-
Soviet
Darca
No zalezi ako myslis, ze sa nachadza osoba v pozadi? Vidno ju v zrkadle, alebo naboku videa, alebo ako je to myslene? O co v tom videu ide?
Bezne staci na nieco take "Pinnacle Studio HD". Ale nieje to 5min zalezitost. Velmi jednoduche riesenie nehladaj.
Bezne staci na nieco take "Pinnacle Studio HD". Ale nieje to 5min zalezitost. Velmi jednoduche riesenie nehladaj.
bolo by fajn to niekde uploadnut a radi ti pomozeme
Dakujem za vasu ochotu, ale to video by som nerada uploadovala.. no tie osoby su v podstate vela seba... kamaratka a ta, co ju chcem vymazat, je vedla nej, ale v pozadi. tak 2 metre od nej.. cize vymazat vsetko okolo nej.. nech je tam len kamaratka..
-
Soviet
Darca
Aha..cize to nieje odraz "kameramana"? Iba nejaka osoba navyse vo videu? Tak vyskusaj ten soft co som ti dal. Len je trosku mohutnejsi, kym ho najdes a stiahnes atd. Zdarma alternativa pre Windows ma nenapada.
nie.. je to len video, kde je pozadie - stromy, domy a ta osoba uplne zbytocna.. len kamaratka.. ok, skusim, dakujem za radu.. a je to zlozite?
-
Soviet
Darca
Ale ta osoba sa nikdy v zabere neprekryva s dotycnou kamaratkou ze? Teda staci, ked len bocnu cast videa (kde je ta osoba) odseknes? No ak treba len stranu z videa odseknut, tak ani nie. Ale pre cloveka, co sa s tym nezaoberal, alebo to este netestoval, to bude sprvu trvat, kym sa do toho dostane.
Este mozes otestovat aj niektore z tychto: http://www.techsupportalert.com/best-fr ... deo-Editor
Este mozes otestovat aj niektore z tychto: http://www.techsupportalert.com/best-fr ... deo-Editor
nie nie, nastastie sa neprekryva.. a potrebovala by som odseknut aj z inych stran.. len aby tam bola ona.. nic ine.. ale problem je ten, ze ten obraz nie je staly.. meni sa... cize prvu cast, tam je to relativne rovnake.. ale v druhej casti je uz posunuty, cize tam budem musiet tie strany orezavat zas inak.. vysvetlujem to ako madar, ja viem..
-
Soviet
Darca
No mala si nato mysliet, ked ste to natacali. Toto bude celkom babracka, ked sa obraz meni a pohybuje, takze pevne nervy 
ale dat sa to bude, nie?
-
audiotrack
VIP
dá sa všetko, otázne je, či to zvládne aj niekto, kto s tým nikdy nerobil (ako ty)
-
Soviet
Darca
Nieje to na 5min roboty. Nalepsie keby si poznala niekoho so skusenostami v Adobe after effects, ale to pochybujem, ze vobec poznas co je. Vsak vyskusaj nieco z vyssie spominaneho a uvidis ci nieco zmozes.
-
Nadeo
Guru wannabe
Budes musiet nejakym sposobom trackovat pozadie(kedze ako si vravela, kamera nieje stacionarna), a pomocou toho tracking pointu pridat na kamaratku bud blur alebo cierny stvorec. Tzn. ze kamaratka zostane neviditelna aj pri pohybujucom sa videu. Celkom "jednoducho" sa to da spravit v adobe after effects. Preto sa pripajam k ostatnym aby si to video nahrala niekam na net.
.
.
.

.
.
.
o Adobe after effects som pocula..
ale nerobila som s tym... asi to necham tak..
-
Soviet
Darca
Vsak to natocte nanovo, mas rychlejsie ako vymyslat a upravovat 
to uz nenatocime, kedze to bolo posledne video, pri ktorom sme sa videli.. a uvidime sa asi az nabuduci rok
-
BookEditor
Light Professional
Tie oválne blury (rozmazania) alebo pixelizácie tvárí sa dajú spraviť aj v každom lepšom strihacom programe, nemusíš mať rovno sprvu ťažšie pochopiteľný After Effects...Budes musiet nejakym sposobom trackovat pozadie(kedze ako si vravela, kamera nieje stacionarna), a pomocou toho tracking pointu pridat na kamaratku bud blur alebo cierny stvorec. Tzn. ze kamaratka zostane neviditelna aj pri pohybujucom sa videu. Celkom "jednoducho" sa to da spravit v adobe after effects. Preto sa pripajam k ostatnym aby si to video nahrala niekam na net.
Opäť sa hlásim.. mam nove video, ktore uz statické a potrebujem z neho odseknut len stranu... z kazdej strany trochu odseknut... ktory program by to zvladol a najlepsie, keby nebol nejako narocny na pamat.. ale ak bude, tak nic sa nestane, len nech nema zlozite ovladanie.. Ďakujem za rady