Vlastný Štát
Vlastný Štát
Práve som na nete našiel zaujimavu informáciu. Ide oto že prakticky každý si môže založiť vlastný štát. Už ich existuje mnoho, ako napríklad sealand. Chcel by niekto z vas žiť v niečom takomto? Resp. chcel by niekto niečo taketo založiť?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vlastný Štát
hlavne aby tam nebol fico
-
spojka13
Darca
no jasne šak aj teraz žijem... som prezidentom, premierom, ministrom obrany(voči chorobam), minister financii, minister zabavy a zbytočných záležitosti... len nemam vlajku, hymnu, znak, ani uzemie... som zvedavy ako sa rozvinie tato diskusia... 
Debata sa bude vyvijat asi tak ze kto suhlasi zo zalozenim statu Hojko.com ?
-
TommyHot
Addict
Ako si prisiel na to, ze sa da zalozit vlastny stat? Nejaky odkaz?
horna a dolna marikova vyhlasili kedysi nezavislu konfederaciu... vydrzala im par hodin, lebo ich nikto nerespektoval. to iste sa stane s kazdym statom za ktorym nestoji niekto vyssi...
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
po case aj tak qwerty zvrne vladu a vyhlasi sa za diktatoraUN2552 napísal:Debata sa bude vyvijat asi tak ze kto suhlasi zo zalozenim statu Hojko.com ?
-
Andi_Cibula
Addict
Qwerty bude úkladne zavraždený, ale budem potrebovať trochu help. Podrobnosti cez SS.
Mna by zaujimalo co s uzemim "nikoho" napr Antarktida alebo aj mimo zeme, mesiac, mars... Ci by sa dalo dane uzemie obsadit a vyhlasit tam hojkoland. Zaviest spravodlivu vladu a banovat exotov 
-
audiotrack
VIP
nedalo, tieto "veci" sú ustanovené v nejakom medzinárodnom dohovore že nemôžu patriť nikomu. Asi rok dozadu nejaký američan chcel kúpiť slnko, tak bola okolo toho trošku kauza či to vôbec môže niekomu patriť a aký dopad na ľudstvo by to malo, keby napríklad zaviedol dane zo svetla a tepla a podobne.
Podľa mňa by to bolo pre ľudí výhodné, lebo by ho začali milióny žalovať kvôli úpalu a pod. a chlapec by sa nedoplatil.
bola to žena, čo chcela kupiť slnko. No pozemky na mesiaci sa legálne predávajú. Napríklad cez Lunarnu Agentúru.
jeden brit o tom spravil serial
...priatelka to minule pozerala a zevraj je to celkom zaujimave
http://en.wikipedia.org/wiki/How_to_Sta ... wn_Country
http://en.wikipedia.org/wiki/How_to_Sta ... wn_Country
-
TommyHot
Addict
Ako uz bolo povedane bola to zena (spanielka) a keby zaviedla dane zo svetla a tepla, tak by rovnako musela niest zodpovednost za skody sposobene svetlom a teplom. Cize polnohospodari, majitelia lesov a ti co sa radi opaluju, by pekne zarizovaliaudiotrack napísal: keby napríklad zaviedol dane zo svetla a tepla a podobne.
Laitsky povedané: Nemala by s toho nič
iba ak mastné pokuty
-
audiotrack
VIP
Prečo by mala za to niesť zodpovednosť? Ja keď platím dane, prečo štát nenesie zodpovednosť za zlú ekonomickú situáciu a neplatí mi odškodné keď sa mám zle? To je totožná analógia. Stačilo by jej povedať, že si sa spálil/dostal úpal lebo si nevhodne "používal" slnko. Rovnako ako keď ti neuznajú reklamáciu bicykla keď padneš a zlomíš si nohu. Jej slnko je v poriadku, nemá ťa prečo odškodňovať
Dostal si to, za čo si platíš (resp. platil by si) a to že si to prehnal je už tvoja blbosť
-
javatar
Hardcore addict
Rovnako by si nemohla vymahat poplatky za slnecny svit nakolko s nou nik neuzavrel zmluvu, ze ho bude odoberat. Ak nechce aby som ho teda pouzival (ked neplatim) tak nech ma zatieni vsade kadial chodim.
no to tak. ludia co do toho idu si kupia iba hoodne predrazeny zdrap papieraInšAllah napísal:bola to žena, čo chcela kupiť slnko. No pozemky na mesiaci sa legálne predávajú. Napríklad cez Lunarnu Agentúru.
-
TommyHot
Addict
Asi zabudas aky je pravny system v US. S takymto alibizmom, by tam neobstala.audiotrack napísal:Prečo by mala za to niesť zodpovednosť? Ja keď platím dane, prečo štát nenesie zodpovednosť za zlú ekonomickú situáciu a neplatí mi odškodné keď sa mám zle? To je totožná analógia. Stačilo by jej povedať, že si sa spálil/dostal úpal lebo si nevhodne "používal" slnko. Rovnako ako keď ti neuznajú reklamáciu bicykla keď padneš a zlomíš si nohu. Jej slnko je v poriadku, nemá ťa prečo odškodňovaťDostal si to, za čo si platíš (resp. platil by si) a to že si to prehnal je už tvoja blbosť