Lož USA o ich pristátí na mesiaci
Re: Lož USA o ich pristátí na mesiaci
zidobolsevik!
gr8.. K+ dobre som sa pobavil.. aj na komentaroch "čawte tak toho čo sa tají su tony ale ak chcete o vela tych veciach vedieť čitajte toto www.osud.cz niektore članky ide čitať aj bez platenia , ale oproti časopisom ako enigma je to omnoho lacnejšie"..Stoporko napísal:čo ma dnes zaujalo na poboxe (skvelý zdroj bulváru a "ľahkého záchodového čítania"): http://magazin.atlas.sk/zdravie/chudnut ... namov-nasa
čo vy na to?
ano ludia citajte osud.cz a dozviete sa pravdu
dneska som pozrel Funny thing happened on the way to the Moon, samozrejme prislo mi to dost do oci bijuce presviedcanie a to nemam rad, ale daktore veci su tam zaujimave....
dajme tomu ze USA boli na mesiaci....
- nejaky sposobom preskocili Van Allenove pasy, alebo sa im vyhli to je jedno...
Preco brali 3 lunarne vozidla ? berme do uvahy ze su to tony navyse... nestacilo by 1 ? ked mali problem odlepit raketu aj bez nich... bola to prva cesta a hned 3 vozidla? preco niesu zabery z inej casti mesiaca ked mali vozidla...
Preco kamerovali interier vo farbe a exterier na daky shit kameru?
Preco neexistuju ine zabery ale stale je dookola tie iste?
O krateri pri pristavani je tiez dost cudne kedze sranda vazi niekolko ton... a urcite by nenachala zem nedotknutu...
Tiez odrazu predbeli Rusov...
ja tam dost otazok ktore sa daju sice jednoducho zodpovedat ale nieco na tom smrdi aj tak....
dajme tomu ze USA boli na mesiaci....
- nejaky sposobom preskocili Van Allenove pasy, alebo sa im vyhli to je jedno...
Preco brali 3 lunarne vozidla ? berme do uvahy ze su to tony navyse... nestacilo by 1 ? ked mali problem odlepit raketu aj bez nich... bola to prva cesta a hned 3 vozidla? preco niesu zabery z inej casti mesiaca ked mali vozidla...
Preco kamerovali interier vo farbe a exterier na daky shit kameru?
Preco neexistuju ine zabery ale stale je dookola tie iste?
O krateri pri pristavani je tiez dost cudne kedze sranda vazi niekolko ton... a urcite by nenachala zem nedotknutu...
Tiez odrazu predbeli Rusov...
ja tam dost otazok ktore sa daju sice jednoducho zodpovedat ale nieco na tom smrdi aj tak....
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Na tie opakujuce sa zabery su tiez konspiracie. Maju malo pouzitelneho matrosu, lebo na vacsine videii su mimozemstania
koniec koncov Edgar Mitchell (apollo 14) to nejedenkrat potvrdil.
Amíci tam boli. Proste niektorí ľudia sa za každú cenu potrebujú zviditeľniť/zarobiť/pohoniť si ego. Boli tam kolko, 5-6 ráz? (neviem presne). Zeby nieco take utajili? Na tom projekte pracovalo ne/priamo pol miliona ludí. 30 rokov je ticho, ziadne výpovede svedkov/pracovníkov a samozrejme s nástupom internetu kde je každy hned fyzik/geolog/astronaut/kameraman/prezident USA sa vynaráju všelijake blbosti. PREČO BY RUSI BOLI TICHO??? V takom superení by využili hocičo aby zdiskreditovali USA. A? nič. Uznali že tam boli a nechali to tak...Amici preskumali par šutrov, zistili že ropa tam niet, a vysrali sa na to tiež... AMEN
-
TommyHot
Addict
Presne tak, v case studenej vojny, by sa taketo nieco neutajilo. Btw mna skor zaujima, preco tak nahle zrusili Apollo 18, 19, 20 a preco sa na mesiac nelieta uz vyse 40 rokov? Ze by sme za par rokov dokazali preskumat cely mesiac?
-
Kok
Light Professional
podla mna preto, ze zistili ekonomicku nevyhodnost tychto "vyletov". prisli na to ze je lepsie intervenovat pozemsku krajinu s nerastnym a inym bohatstvom
Neuveriteľná ekonomická náročnosť, po x-tom razy to už nemalo ani taký zvuk vzhľadovom na súperenie počas studenej vojny a v neposlednom rade, šutrov sa nazbieralo dosť a čo sa tam vedelo robiť ? Už to nebolo extra zaujímavé ani z vedeckého hľadiska.
A ja len dodam, ze ked aj treba nejaky vyskum, tak na to bohato stacia stroje, ludska posadka celu misiu iba komplikuje (potreba zasob jedla, kyslika, nutnost navratu). Ked sa tam posle robot, tak moze vacsinu vzoriek analyzovat sam, moze pracovat dlhodobo a teda sa aj jeho doprava viac oplati. Mohli sme to vidiet pri misii na Mars, jeden let a roboty tam operovali 7 rokov. Ludska posadka je uz len o prestizi a ta dnes uz medzi velmocami nie je taka dolezita.
Nevedel som kam to dať, ale keď už si spomenul ten Mars, hodím to sem. Včera (?) NASA vypustila ten panoramatický záber z Marsu, kde vidno niečo čo vybudovala. Môže mi nejaký zasvetenec povedať, čo to zhruba je? Lebo to vyzerá fakt "kolosálne". (bez irónie)
Nie som zasvetenec, ale okrem samotného vozidla tam nič nevidno..
-
94jakub
Guru wannabe
Máš pravdu ten rover vyzerá naozaj kolosálne.
Ja tam žiadnu stavbu nevidím. Môžeš napísať kde by mala byť?
Ja tam žiadnu stavbu nevidím. Môžeš napísať kde by mala byť?
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
kolosalne sa to zda, kvoli pouzitemu sirokouhlemu pohladu, to co v popredi vyzera ako kolosalna konstrukcia je samotna sonda/rover s roztiahnutymi solarnymi kolektormiHensym napísal:Nevedel som kam to dať, ale keď už si spomenul ten Mars, hodím to sem. Včera (?) NASA vypustila ten panoramatický záber z Marsu, kde vidno niečo čo vybudovala. Môže mi nejaký zasvetenec povedať, čo to zhruba je? Lebo to vyzerá fakt "kolosálne". (bez irónie)
//edit: viac ma zaujala farba v marsu v pozadi: zeleno/modra
-
chipp12
Light Star
k tym farbam pridam citaciu z Idnes.cz "Barvy na snímku jsou falešné, ve skutečnosti jde o rekonstrukci nejpravděpodobnější podoby povrchu. Vznikaly jenom v určité části spektra. Jde o kombinací snímků v oblasti blízkého infračerveného záření (753 nanometrů), zelené (535 nanomentrů) a fialové (432 nanometrů).kolosalne sa to zda, kvoli pouzitemu sirokouhlemu pohladu, to co v popredi vyzera ako kolosalna konstrukcia je samotna sonda/rover s roztiahnutymi solarnymi kolektormi
//edit: viac ma zaujala farba v marsu v pozadi: zeleno/modra
Zdroj: http://technet.idnes.cz/panoramaticky-s ... vesmir_mla" takze asi tak no ale vypada to zaujimavo mas pravdu
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
aha, neviem sice co si mam pod tym predstavit, ale to bol taky problem pre NASA tam hodit farebnu kameru?!chipp12 napísal: k tym farbam pridam citaciu z Idnes.cz "Barvy na snímku jsou falešné, ve skutečnosti jde o rekonstrukci nejpravděpodobnější podoby povrchu. Vznikaly jenom v určité části spektra. Jde o kombinací snímků v oblasti blízkého infračerveného záření (753 nanometrů), zelené (535 nanomentrů) a fialové (432 nanometrů).
Zdroj: http://technet.idnes.cz/panoramaticky-s ... vesmir_mla" takze asi tak no ale vypada to zaujimavo mas pravdu
kazdopadne tu je zbierka fotiek: http://aktualne.centrum.cz/zahranici/am ... ticle-hint
ale dost sa cudujem ze po tolkych rokoch uverejnia zopar fotiek, nevie niekto kde sa nachadzaju vsetky fotky?
Na stranke nasa.gov zeby? Nie je take tazke najst, obrazkov z misii na Mars je tam vyse 600...
Existuju vcelku cerstve fotografie z druzic zachytavajuce vybavenie a stopy astronautov, ktore ostali na Mesiaci.
Hudobná kapela na Mesiaci

Takym sposobom sa da spochybnit takmer vsetko.
Napriklad hlupy sposob obhajoby tvojich nazorov si mozem vylozit ako konspiraciu majucu za ciel diskreditovat prave to co sa tu snazis naoko prezentovat.
A tym padom by som sa mal skor priklanat k tomu, ze na tom Mesiaci skutocne pristali
Pritom realita moze byt ina.. ale nie som presvedceny, ze toto je ten pripad
Napriklad hlupy sposob obhajoby tvojich nazorov si mozem vylozit ako konspiraciu majucu za ciel diskreditovat prave to co sa tu snazis naoko prezentovat.
A tym padom by som sa mal skor priklanat k tomu, ze na tom Mesiaci skutocne pristali
Pritom realita moze byt ina.. ale nie som presvedceny, ze toto je ten pripad
"Napriklad hlupy sposob obhajoby tvojich nazorov si mozem vylozit ako konspiraciu majucu za ciel diskreditovat prave to co sa tu snazis naoko prezentovat."
Konkretizuj prosim čo sa z tvojho podladu môžem snažiť diskreditovat.
Konkretizuj prosim čo sa z tvojho podladu môžem snažiť diskreditovat.