Nastavenie videa bsplayer
Nastavenie videa bsplayer
Ahojte chcem sa opytat ci je mozne nastavit na viac videii to iste rozlisenie napr. 16:9 mam nejake serialy kde nevidno logo Tv a tak by som to chcel nastavit na vsetky rovnako islo by to??
Re: Nastavenie videa bsplayer
Pravy klik na video a tam je niekde ratio aj rozlisenie. Dolezite je vsak zdrojove video a nie to co ti dokaze prehravac z toho spravit.
Sak zdrojove video je v zlom rozliseni ked nastavim rozlisenie to ostane na vsetky videa ale ked zmenim pomer stran tak mi to ide iba na jednom a ked preskoci na druhy film tak pomer stran sa zmeni na povodny a zasa musim pouzit nastavenia a zmenit to potrebujem aby to zostalo nastavene na vsetky
skus moznosti ,prednastavenia,video,vseobecne a tam odsktni orezat obraz zhora a zdola...
Stlac pismeno O ked mas video prehravane vo fullscreene.
Ahoj, mal som predchvíľou taký istý problém, z ničoho nič od istého času sa mi nedalo nastavovať pomer strán pri filmoch, tak som napísal do google o probléme a otvorilo mi HOJKO a čítam tvoj text o tom istom probléme, na konci ti poradili, že pustiť film a na fullscreen stlačiť písmeno O, tak som to tiež skúsil a mne problém okamžite zmizol, tak ďakujem týmto tebe a aj tomu, čo ti poradil ako problém odstrániť, kvôli tomu som sa predchvíľou sem aj zaregistroval, ešte raz vám obom ďakujem, pomohli ste mi, prajem príjemný zvyšok večera.M1No napísal: 05 júl 2012, 12:34 Ahojte chcem sa opytat ci je mozne nastavit na viac videii to iste rozlisenie napr. 16:9 mam nejake serialy kde nevidno logo Tv a tak by som to chcel nastavit na vsetky rovnako islo by to??