League of Legends
Re: League of Legends
pravda... uz asi nikdy nevyrobia takych zabavnych hrdinov ako kedysi. Neviem preco ale teraz ma to nejak nebavi
ja som mal tiez taku chvilu ze ma to nebavilo lebo v kuse som hraval len LoLko a nic ine ani pomaly a dal som si presne mesiac pauzu a zase hravam na plno a bavi ma to ale teraz poslednou dobou ked si dam 3-4 game tak potom dalsie sa mi uz veru moc nechcu aj ked prehram alebo vyhram.. 
zacnite hrat solo rankedy a uvidite jak vas zacne stvat to elo 
Mi nieco hovor..Z toho ELO hell sa proste nedostanem ani za boha.Davam si junglu 9/2 + dake assisty,ad carry zabiju 3x v rade a hned odide,nato odide o par minut mid a hrame 3 vs 5.Moj rekord je ,ze mi v 7 hrach po sebe niekto odisiel.Najlepsie bolo 2 vs 5.Aj ked hram pozicie,ktore dost ovplyvnia hru,tak ju sam zvratit nedokazem,tak to je bohuzial.
mna ziatial nema co stvat. Elo 1234
ale ocakavam ze to pojde skoro dole
-
zeto750
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Ja som rekreacny hrac ale ked som sa konecne dostal na 30lvl tak ma nastvalo ze musim mat 16 champov aby som mohol hrat ranked.
Dost si vyberam a nekupujem kazdeho ale len istych pre mna vyvolenych hrdinov ale asi budem musiet kupit nieco lacne.....
Dost si vyberam a nekupujem kazdeho ale len istych pre mna vyvolenych hrdinov ale asi budem musiet kupit nieco lacne.....
-
PhYs0c
King
6 banov 9 moznych pickov = 15
keby si nemal tolko champov a nastala by takato situacia co by si si pickol? jasne ze musis mat 16
keby si nemal tolko champov a nastala by takato situacia co by si si pickol? jasne ze musis mat 16
-
lekoklatik
VIP
+ free champs nie su v ranked povoleni (chvala bohu)
elo ..ja som sa raz dostal s 1400 elo dostal na 1000 ale teraz pohode nasiel som dalsieho kamarada na dua a vsetko zatial vyhravame.. nechcem to zakriknuť ..
len skoda ze je inej narodnosti takze komunikacia len po anglicky ..
no praveze,ked my si zapneme duo a vyhrame svoju linku ,tak sa nam stava dost casto ,ze jungler + top a mid prehravaju a potom sa to uz neda zvratit.
my aj ked sme duo tak nechodime vzdy spolu na bot napriklad pretoze ked s nim nevolam tak je to blbe vetsinou sme kazdy inde ale aj tak nam to ide 
je aj ranked team? lebo to neviem najst
My volame...
mufazo - jasne ze je aj ranked team . .ako to nemozes najst ? ale treba mat zalozeny team myslim
kevyn68 - hej tak ja by som s nim rád volal ale uz som povedal ze je inej narodnosti a piseme si iba po anglicky ..
kevyn68 - hej tak ja by som s nim rád volal ale uz som povedal ze je inej narodnosti a piseme si iba po anglicky ..
aha uz som to dlho nehral tak som zabudol
dik
fuu uz mam elo 1294
fuu uz mam elo 1294
Danhem :jj precital som si to dobre.Vsak kde je problem? Aspon by si sa lepsie naucil po anglicky rozpravat.Ver tomu,ze ked musis,tak aj hablaninou sa dorozumies.Nikto nespadol z neba inteligentny ,takze aj ked bude tvoja anglictina vyzerat trocha inak,tak co? Nebudes prvy ani posledny.
kevyn68 nj len neviem ci by som mu dobre rozumel alebo on mne
ale sak hej..
inac co hovorite na jayceho?
akurat som ho kupil a dal zanho custom aby som to vyskusal a musim povedat ze v late game je to najviac OP ..na zaciatku to neni az take ale potom v late game ked uz mate nejaky ten item tak to ide .. len treba rychlo reagovat a celkom dobre combo som zistil zanho 
inac co hovorite na jayceho?
Jayce je sranda, combo, asi myslis ,,E" + ,,Q" v ranged, paci sa mi tento champ, je zaujmavy, nieje ani OP, to hovoria len ty ci nevedia ako hrat proti nemu, je to jubilejny 100ty champ
odporucam!
-
lekoklatik
VIP
Tak som sa po dlhsej dobe (mozno 2 tyzdne) pustil do lolka a moj prvy dojem z aktualneho screenu bol, "preco som si zapol Team Fortress 2?" 
-
zeto750
Medium Star
Tak ja si pockam na dalsiu hrdinku kedze jayce je podla mna jeden z najhorsich za poslednu dobu....
Nieco o chystanych zmenach a hrdinke
http://www.leagueoflegends.cz/novinky/nda-free-riot/
Nieco o chystanych zmenach a hrdinke
http://www.leagueoflegends.cz/novinky/nda-free-riot/