Atrapa zbrane v aute

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Atrapa zbrane v aute

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Môžem v aute nosiť guličkovú / plynovú / repliku zbrane ?
Povedzme, že ju budete mať pod sedadlom alebo v prednej skrinke spolujazdca. Teda že ju nebude voľným okom vidno aj keď je auto niekde odparkované.

Napadlo ma to preto, lebo kamarát mal u mamy v aute (ZABUDNUTÚ) túto guličkovú pištoľ a vopchal ju do skrinky. Jeho mama stála na parkovisku, keď sa jej začal do auta dobýjať dáky ožran. Vytiahla pištoľ a dotyčného už nebolo čo tak utekal keď ju zbadal.

Ako to je, keby v krajnom prípade niekoho takto odstraším (naozaj krajný prípad! nemám v pláne to tasiť na každého :) ) a on utečie, ale zavolá na mňa políciu?
D4vid
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Atrapa zbrane v aute

Príspevok od používateľa D4vid »

určite na teba nebude volať políciu niekto, kto ťa napadol... tu to končí... to už radšej plynovku... ako guličkovú :D bezdomovec možno utečie... ale zasa, ako často sa toto stane?
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Mne je jedno aká by to bola jednoducho len aby to vyzeralo reálnejšie, pre prípadné odstrašenie :)
Samozrejme že nemusí taká situácia vôbec nastať.

To je niečo podobné ako keď dievčatá majú v kabelke rôzne spreje do očí. 99,9% ich nikdy nepoužije ale cítia sa predsa len o niečo istejšie keď vedia, že ho majú ... :lol:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

S tým by mohla byť prdel, už ma po parkoviskách otravovali kdejakí cigáni, čo niečo drankali, predávali alebo veštili. Ako by sa zatvárili, keby si to začal vyťahovať z kastlika :)
Eše väčšia prdel by bola, keby cigan čosi vytiahol spod košele a namieril s tym na teba :P
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

preco by si nemohol nieco take v aute mat? Po druhe, moc si neviem predstavit tu situaciu..niekto by ti stal pri aute a pytal od teba 1euro..ty by si otvoril kastlik a tam by bola zbran.. a co keby neodisiel? Namieris na neho a povies vypadani lebo ti vystrelim mozog z hlavy alebo podobnu drsnu hlasku? Pri takychto pripadoch ako aj pri napr lupeznom prepadnuti s hrackarskou zbranou je to brane ako realna zbran. Ked ma takyto ludia otravuju tak im jednoducho poviem ''nie'' a viac ma neotravuju..este ku mne nebol nikto dotieravejsi..ked ti ale nedaju pokoj, co tak im povedat, ze zavolas policiu a hotovo?

Skor mi to príde tak, ze chceš machrovat pred kamarátmi alebo vyhľadávat situáciu kedy ta niekto otravuje a ty mu môžeš ukázať, ze mas kver v aute a postrašiť ho. Nehnevaj sa ale tak to podľa mna vyzerá
D4vid
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D4vid »

Lubenečko napísal:
To je niečo podobné ako keď dievčatá majú v kabelke rôzne spreje do očí. 99,9% ich nikdy nepoužije ale cítia sa predsa len o niečo istejšie keď vedia, že ho majú ... :lol:
ten sprej ma v prípade potreby aj nejaký reálny efekt :D
v každom prípade na škodu to asi nebude :D
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Povolené to asi je, ale určite by som to neriskoval. Nikdy nevieš, či ten dotyčný nemá pri sebe reálnu zbraň a do dvoch sekúnd máš vystrelený mozog z hlavy. Ja mám v aute teleskop, ale taktiež len na núdzové prípady. Našťastie som ho ešte nemusel vyťahovať.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Jak ste tu spominali neučinnosť tých, sprejov, tak som si spomenul, ako som na záhrade hasil ohnisko hasiacou penou v spreji. Vystriekal som to tam cele a ohnik si veselo praskal dalej. Keby som sa do toho vyčural, tak to bude mať väčší efekt :D
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

D4vid napísal:
ten sprej ma v prípade potreby aj nejaký reálny efekt :D
v každom prípade na škodu to asi nebude :D
k tomu účinku ... čo ty vieš :lol: , ... možno natrafíš na útočníka ktorý sa vyzná v zbraniach a tá tvoja napodobenina ho tak rozosmeje, že medzičasom stihneš utiecť :D
Napísať odpoveď