Cyborg R.A.T. 9 skusenosti ?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
nathair
Light Expert
Light Expert

Cyborg R.A.T. 9 skusenosti ?

Príspevok od používateľa nathair »

Zdravim, rozmyslam nad kupou Cyborg R.A.T. 9 http://www.cyborggaming.com/prod/rat9.htm
Pozeral/cital som uz kopu recenzii, nazory sa lisia (sice viac pozitivnych, ale....), jedni hovoria, ze je to najlepsia mys na trhu, ini zas ze to je sracka - vraj hlavne laser odchadza a cursor skace pri zdvyhnuti z podlozky.

Ak s nou niekto mate skusenosti dajte pls vediet, nech nevyhodim take prachy do kosa.

a este taka podotazka...co myslite aku podlozku mam zobrat ? ROCCAT Sota ? ci RAZER Vespula ?

Vopred diky, dufam ze niekto napise :D
icefiresr
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Cyborg R.A.T. 9 skusenosti ?

Príspevok od používateľa icefiresr »

Uff, R.A.T. je naozaj nestandartna mys. Poruchovosti sa neboj, v zaruke bude, ale skor si ju skus niekde ohmatat. Ak nad kupou naozaj rozmyslas, urcite vies, ze tam nieco moze byt, co ti mozno vyhovovat nebude. Osobne by som siel do overenej kvality, ako do takehoto kusku.

Co sa tyka podlozky, osobne pouzivam tvrdu Ozone Smog, netreba ju casto cistit a je naozaj lepsia oproti latkovym.
nathair
Light Expert
Light Expert

Dik za odpoved...no prave to je ten problem ze ja sa v celku bojim prave poruchovosti, lebo chcel by som to zobrat z Pixmanie a oni sidlia vo francuzku...keby ju chcem reklamovat tak to zaprve trva dlho, a este aj draha doprava, neviem ci sa da poslat aj priamo do Cyborg-u na reklamaciu...
ta mys podla mna ponuka vela lakavych veci od dizajnu, 2,4 Ghz wireless a podobne az po precision aim button...no stale sa bojim tej poruchovosti.
icefiresr
Addict
Addict

Z Pixu to naozaj neber... Ak chces mys na hranie, ktora je wireless, tak to jedine mambu, ostatne maju lag.
nathair
Light Expert
Light Expert

RATka ma response time 1ms, tak isto ako Mamba, ale Mamba sa mi nepaci...a z Pixu to chcem brat koli najlepsej cene...
icefiresr
Addict
Addict

Ja som o R.A.T.e cital nieco ine ohladom odozvy. Ak rozmyslas triezvo, z pixu nekupis nic. Ja som raz kupil, problemov som mal viac nez dost. Dokonca som napisal aj na staznosti.sme.sk.
lucas
Expert
Expert

Príspevok od používateľa lucas »

A musi to byt bezdrat? Ja mam RATku 7ku teraz uz mozno mesiac, bezdrat by som nechcel.
nathair
Light Expert
Light Expert

no chcel by som bezdrotovu...drotovu mam a mne to vadi...a ake mas skusenosti s RAT 7 ?...to su v podstate rovnake mysi len 9 je bezdrat...aky je laser ? neskace ti to kade tade ?
lucas
Expert
Expert

Príspevok od používateľa lucas »

Skace ked mam zaprasenu textilnu podlozku, inak som si nevsimol.
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xXPAINKILLERXx »

Aké sú vaše skúsenosti po roku? premýšľam nad RAT 7, ale neviem neviem čítam kadejaké recenzie...
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Ahoj. Ja mám doma Cyborg M.M.O. 7.
Nastaviť sa dá fakt presne a dokonale ale menší pozor na to že túto myš musíš držať tak ako sa myš správne má držať a nie len v koncoch prstov. Na to je niekedy trochu ťažšie si zvyknúť ale dá sa to keďže sa myš dá dokonale prispôsobiť.

Jediné čo jej vytýkam je prílišná citlivosť (nehovorím o DPI). Stačí že ťuknem do stola a hneď sa aktivuje (mám veľký stôl) alebo ak si zapnem hudbu tak mi niekedy behá kurzor po monitore (basák mám na takej poličke pod stolom, to je tým). Myš neskáče len kurzor. Ale stačilo trochu ubrať basov a dá sa to.

Myš nie je fakt zlá len prehnane citlivá. To je asi tak všetko. Ale čo ja viem tak R.A.T. 7 je o trochu lepšia ako M.M.O. 7 (ja keď mením DPI môžem ísť iba vyššie a potom od začiatku, bok sa dá nakláňať do strany ale nedá sa zacvaknúť (drží pevne ale predsa len istota)).

Takže také moje hodnotenie: 8/10
Ak by sa spravili tie chyby čo som napísal, a tá ľavá strana šla posunúť viac dozadu tak dám v kľude aj 9,5/10 alebo až 10/10
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xXPAINKILLERXx »

Rozumiem...

Mal si niekedy aj nejakú inú myš? tzn. razor, alebo roccoat? Oplatí sa mi to teda? Odporučil by si mi to?
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Mal (teda aj mám) doma Roccat Kone (prvú verziu) s ktorou som bol spokojný no raz mi dosť blbo spadla a začala blbnúť tak som začal používať Logitech G5 ktorú som mal až do teraz.
Táto mi lepšie sedí v ruke keď j držím tak ako sa myš správne držať má. U Logitechu aj Roccatu mi proste nepasovala spodná časť palca (mám trochu objemnejšie dlane :D).

Rozhodne ju odporúčam ale basák si daj na zem a nie na poličku v stole alebo na stôl:D
Napísať odpoveď