pokec z pravneho hladiska
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: pokec z pravneho hladiska
...je to trubka, ospravedlnenie určite nie...a hento jej žiadny "kontakt na polícii" povedať nemohol, takže si to určite vymyslela...
-
flyinglead
Amateur
Velké veci sa s týmto robiť nedajú... dievčina blufuje a dostala ta presne tam kam ta dostať chcela. To by som sa veľmi divil keby si dačo z toho mal. Ale samozrejme budem sám zvedavý ako to skončí. No to ospravedlnenie samozrejme urob. Bude to len pre tvoje dobro ak by k dačomu došlo. Potom ju nechaj plávať. Blbosť si spravil že si sa vôbec k takému niečomu priznal.
Grim: pouzila este silnejsi vyraz ako to co som napisal (ze sa stym daju robit velke veci) ale ten som zamerne zatajil, pretoze je torsku prehnany, ale tak clovek sa zlakne.
-
Grim
Darca
...zľakne sa iba neskúsený a nezainteresovaný človek...tak ako len nezainteresovaný človek môže trepnúť, že sa s tým dajú robiť veľké veci...no ty už teraz budeš múdrejší a nabudúce na takéto koniny neskočíš a ona nech zo seba ďalej robí pi*u, ktorou naozaj aj je, podľa toho, ako sa zachovala...a ty tiež niesi bez viny, nabudúce sa k takýmto veciam nepriznávaj...alebo ich nerob...
-
flyinglead
Amateur
Grim má pravdu
Neboj sa nemáš sa čoho
Neboj sa nemáš sa čoho
ak si to naozaj na prvy krat trafil, tak mozes kludne povedat ze ti to heslo povedala, a ze ona chcela aby si si pozrel spravy, lebo ocakavala daco od niekoho a potrebovala to vediet a nemala pristup k netu... proste bude to slovo proti slovu a moze sa postavit aj na hlavu, budu viac verit tebe lebo si sa trafil na 1. krat
problem je v tom ze ja som sa pod jej nickom prihlasoval viackrat vascinou vtedy, ked bola prihlasena aj ona. Cize som bol na nej "paralelne zaveseny" aby som videl co pise.
ziadne velke veci sa stym robit nedaju, posli ju do riti aj s jej kontaktom na policiu. nechapem ako moze niekto verit co i len slovo niekomu kto je registrovany na pokeci, ved ten portal je promenada kktnosti slovenskeho naroda.
-
seth82
Darca
^THIS.[url=[/url] napísal:ziadne velke veci sa stym robit nedaju, posli ju do riti aj s jej kontaktom na policiu. nechapem ako moze niekto verit co i len slovo niekomu kto je registrovany na pokeci, ved ten portal je promenada kktnosti slovenskeho naroda.
Okrem toho už som tu písal, že z toho nič nebude, tak neviem, prečo to vôbec ďalej OP rozoberá
Ja mám tiež kontakt na políciu, kto by ho chcel, tak SS
Spoiler
158
pokec? to je riadny hnus. poriadny vyber hovád a pedofilov. urobte si profil starej zeny a mladej dievciny... co vsetko bude na RPčky aj emaily chodit. No hnus, čo vám poviem.
tu sa dá prečítať fakt výstižný názor..... aj o podvodníkoch
http://zaujimavosti.net/extremne-veci/n ... e-mamicky/
osobne by som to s mamičkou nikdy neskúsil. azet je moc vystopovateľný. pokial slo o podvodnika tak je to strasny amater a blbec.
tu sa dá prečítať fakt výstižný názor..... aj o podvodníkoch
http://zaujimavosti.net/extremne-veci/n ... e-mamicky/
osobne by som to s mamičkou nikdy neskúsil. azet je moc vystopovateľný. pokial slo o podvodnika tak je to strasny amater a blbec.
-
qwerty-xyz
boze takych husiciek zo zronenym egom ktorym niekto prisiel na heslo alebo obdobny sopsob, uz tu boloooo. z toho si nic nerob. to je ze BUBUBU, .... od toho tu mas hojkacov aby ti povedali co a ako, ....