Pozna niekto axfone.sk ?
Skusenosti ?
Maju tam velmi velmi lacne VPS servre, prave jeden skusam a zatial pohoda, paci sa mi web admnistracia, vsetko prehladne, oproti konkurencii za tie peniaze neporovnatelne, siet taktiez facha v pohode okolo 50-100Mbit zalezi od casu kedy testujem.
Predtym som skusal:
edis.at (hrozna siet)
websupport.sk (neochotny support + zla VPS administracia)
Pre porovnanie cenovo pri cene ~175 eur na rok... podla mna viac nez zaujimave
Websupport - 512MB RAM, 5GB HDD, 1CPU - reinstall atd -> len cez pomaly support, ziadna VNC.
Axfone - 2GB RAM, 15GB HDD, 4CPU - reinstall atd, priamo cez web interface, dostupna VNC atd.
Teraz tam mam za 6 ecok mesacne 1GB RAM, 10GB HDD, Debian 6 64bit, siet 100/100, 1TB prenos dat na mesiac
Bezi mi tam web + mailserver s mysql a php, teamspeak 3 servery, riotcontrol aplikacia cez mono... ziadny problem zatial.
Vyuzivam tych 8 dni zadarmo tak by som rad vedel ake mate skusenosti predtym ako sa rozhodnem zaplatit
VPS Hosting
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
Re: VPS Hosting axfone.sk
Skusal si uz wedos.sk ?
-
xH4wK
Tam je taktiez pri rovnakych parametroch cena o 3 eura vyssia
Zatial to vyzera tak, ze ostavam u axfone, pockam este par dni ako to bude so stabilitou a supportom
Zatial to vyzera tak, ze ostavam u axfone, pockam este par dni ako to bude so stabilitou a supportom
Ja pouzivam http://virpus.com/ uz mozno rok. Servre su sice v amerike (vyssi ping), ale na moje potreby mi staci. Zatial sa mi stalo asi 3 razy, ze sa vyskytol problem, no za nejaky den to poriesili.
Kazdopadne daj neskor vediet svoje skusenosti s axfone, vyzera to cenovo zaujimavo
Kazdopadne daj neskor vediet svoje skusenosti s axfone, vyzera to cenovo zaujimavo
-
xH4wK
No takze musim povedat ze siet je aj tam nestabilna, neviem je mozne ziskat pri VPS kvalitnu network kdekolvek ? Pokial clovek nema dedikovanych 100Mbit tak je proste vp rdeli, TS3 servery maju packet loss a pingy skacu, nechapem ...
Nemate skusenosti s nejakym hostingom kde je to kvalitnejsie ?
//autoeditácia príspevku (14 Júl 2012, 23:05)
No tak wedos je zatial top, cenu som upravil tym, ze som na nete nasiel zlavovy kupon o 20%
a inak siet tam je super, vykon super, zatial tam ostavam 
Nemate skusenosti s nejakym hostingom kde je to kvalitnejsie ?
Prave skusam. zatial vyzera OK, uvidim.masterdead napísal:Skusal si uz wedos.sk ?
//autoeditácia príspevku (14 Júl 2012, 23:05)
No tak wedos je zatial top, cenu som upravil tym, ze som na nete nasiel zlavovy kupon o 20%