Diablo 2,LOD
-
failExperiment
Expert
Re: Diablo 2,LOD
Robil si tu uz na Diabla vlastny mod ?
mohli by ste mi poradit nato nejaky dobry program alebo navod?
dakujem
mohli by ste mi poradit nato nejaky dobry program alebo navod?
dakujem
zdravíčko, nevie mi niekto poradiť ako rozbehať diablo 2 na HDkarte? mám notebook a moja ATI radeon HD4570 mi to nejak neuhráva, nemôžem prepnúť v nastaveniach na 2D, a pravdepodobne preto mi skockavie a sfarebnie obraz, takže je nemožné si zahrať, skúšal som to už mnoho krát a neviem sa nijak dalej posunúť... díky
-
failExperiment
Expert
neviem ci nebudes musiet skusit nejaky emulator alebo daco take, ale skus hru spustit z prepinacom -w
-
Croven
Star
- Kontaktovať používateľa:
sprav si ten graficky test co je po instalacii,mne osobne to pomohlo
joj toto bola hra hier a myslim ze aj zostane po skuske diabla 3 beta
diablo 2 lod som hral za barbara a moje skilly boli v dvoch sekerach alebo kladivach a frenzy kille ci ako sa to volalo... lvl si nepamatam ale presiel som ho v kazdej obtiaznosti...
dokonca som dlho na internete a hrach pouzival nick - lord de seis
najvacsi problem si pamatam s tymi troma strazcami podsvatia madavac, karlac a ten treti volali sa tak volako mena uz presne neviem a tusim v helly alebo v nightmeri boli ti sraci odolny na fyzicky damage...
tam tam viem ze som mal problem lebo som ich zabijal len magickymi vecami v kladivach co trvalo dlho...
brat to hral za carodejnicku a ked sme bojovali spolu spojenie barbara a carodejky bolo neprekonatelne...
normalne mam chut po tomto si to znovu zahrat ale pustim sa asi radsej do 3ky
diablo 2 lod som hral za barbara a moje skilly boli v dvoch sekerach alebo kladivach a frenzy kille ci ako sa to volalo... lvl si nepamatam ale presiel som ho v kazdej obtiaznosti...
dokonca som dlho na internete a hrach pouzival nick - lord de seis
najvacsi problem si pamatam s tymi troma strazcami podsvatia madavac, karlac a ten treti volali sa tak volako mena uz presne neviem a tusim v helly alebo v nightmeri boli ti sraci odolny na fyzicky damage...
tam tam viem ze som mal problem lebo som ich zabijal len magickymi vecami v kladivach co trvalo dlho...
brat to hral za carodejnicku a ked sme bojovali spolu spojenie barbara a carodejky bolo neprekonatelne...
normalne mam chut po tomto si to znovu zahrat ale pustim sa asi radsej do 3ky
Mám otázku hráva ho ešte niekto ?? po sieti alebo len single ?
akurát asi začnem hrávať a bol by som rád keby niekto začal somnou
akurát asi začnem hrávať a bol by som rád keby niekto začal somnou
-
Cyrus666
Light Professional
hravam stale, mam aj naistalovane, toto je diablo ako ma byt, nie henta ko*ot co vysla pred mesiacom, ale uz to hravam len tak rekreacne s namodovany postavami len kvoli zabave, no mozno by som este nasiel niekde moje stare "legit" savy na postavy
Ľudia, mám problém. Mám Windows 7 a neviem spojazdniť Diablo 2. Vtipné je, že som na tomto istom OS už Diablo 2 hral. Mám Diablo 2 + LOD originál, a skúšal som aj pirátske verzide, nič. Nainštalujem Diablo 2 (či už origo, alebo piráta) a ide ako má. No akonáhle nainštalujem expanziu LOD, je jedno, či origo alebo piráta, a je jedno s akým patchom, spustím hru, tak to nič nerobí, proste nereaguje na to, že som ho spustil. Pokukal som Google, no odpoveď som nenašiel. Spustenie v kompatibilite s XP nepomohlo. Dokonca som skúsil stiahnuť aj RIPnutú verziu LOD-ka, ktorú netreba inštalovať. To isté.
-
Cyrus666
Light Professional
skusal si spustit video test?
Skúšal, počas inštalácie mi nabehne, a ponúkne mi DirectDraw (2D) a Direct3D, skúšal som obe. Po inštalácií ide Video test spustiť iba v režime kompatibility s 98, a vtedy zamrzne.
//edit: tak sa mi to podarilo spustiť, zaujímavé, ide to jedine keď nastavím režim kompatibility na 98 aj pri DiabloII.exe aj pri Game.exe, a zároveň diablo spustím cez Autorun na CD-čku. Ide ako má, ale ide podstatne pomaly, resp. "laguje". Proste beží odhadom na nejakých 15FPS.
//edit: tak sa mi to podarilo spustiť, zaujímavé, ide to jedine keď nastavím režim kompatibility na 98 aj pri DiabloII.exe aj pri Game.exe, a zároveň diablo spustím cez Autorun na CD-čku. Ide ako má, ale ide podstatne pomaly, resp. "laguje". Proste beží odhadom na nejakých 15FPS.
-
Cyrus666
Light Professional
zaujimave, neaktualizoval si teraz niekedy ovladace na GPU?
Omyl, sorry. Pozeral som gameplay videá a ide to normálne. Asi som bol len rozmaznaný z nových 70+ FPS hier. 
-
harrison314
Hardcore addict
Zahram sa na nekromancera.
Hrava to obcas este niekto? Mne sa prednedavnom podarilo diablo rozbehat vo virtaulke a musim povedat, ze to nestratilo ani kusok zo svojho cara a atmosferi.
Hrava to obcas este niekto? Mne sa prednedavnom podarilo diablo rozbehat vo virtaulke a musim povedat, ze to nestratilo ani kusok zo svojho cara a atmosferi.
-
Croven
Star
mna tak 1x za rok chyti tento genialny mod https://www.median-xl.com/harrison314 napísal:Zahram sa na nekromancera.
inac normalna hra ma moc nebavi, to mam dost obohrate
-
harrison314
Hardcore addict
Ja som skusal median kedysi, n za nekromancera ma to nebavilo a stvalo ma, ze nemozem ist do dungeonov, lebo to znamena instanu smrt.
ja na diabla dostavam naladu okolo vianoc. No vdaka za tip, asi si skusim aj median.
Inac je nejaky trik ako zbierat sety?
ja na diabla dostavam naladu okolo vianoc. No vdaka za tip, asi si skusim aj median.
-
Croven
Star
Sety padaju v uber areach na terror obtiaznostiharrison314 napísal:Ja som skusal median kedysi, n za nekromancera ma to nebavilo a stvalo ma, ze nemozem ist do dungeonov, lebo to znamena instanu smrt.
https://docs.median-xl.com/doc/items/sets
-
R1k1nko
Darca
mozem otazku na diablo 3 ? kupil som si to a hram to som lvl 31 za monka a teraz som zabil toho butchera a som stal a nerobil nic udieral do mna ledva bral zivot... ziadne prisery mi nic nezoberu ked ma udru tak im sa znizi zivot.. a umru ... zivot nikdy nedoplnam . mam to na HARD a az smiesne lahke to je preco ????
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
diablo-3-diablo-iii-blizzard-auction-ho ... 88143.html
https://us.diablo3.com/en/game/guide/ga ... difficulty
Story mode je len na zoznamenie sa s hrou
Myslim , ze si mozes nastavit tazsiu obtiaznostako hard. Ak to hras prvy krat, tak prejdi story mode a potom chod na adventure mode kde zacina “end game” . Kazda obtiaznost bude po case, ako budes ziskavat lepsi gear lahka .V adventure mode sa chodia greater rifty kde kazdym levelom je to tazsie a tazsie az pokym ta bude vsetko one-shotovat a budes musiet farmit paragony a lepsi gear aby si zvladol vyssi greater rift a takto stale dokolo farmit a pushovat greater rifty.
https://us.diablo3.com/en/game/guide/ga ... difficulty
Story mode je len na zoznamenie sa s hrou
Myslim , ze si mozes nastavit tazsiu obtiaznostako hard. Ak to hras prvy krat, tak prejdi story mode a potom chod na adventure mode kde zacina “end game” . Kazda obtiaznost bude po case, ako budes ziskavat lepsi gear lahka .V adventure mode sa chodia greater rifty kde kazdym levelom je to tazsie a tazsie az pokym ta bude vsetko one-shotovat a budes musiet farmit paragony a lepsi gear aby si zvladol vyssi greater rift a takto stale dokolo farmit a pushovat greater rifty.