FLATOUT 2 PLAY ONLINE
Re: FLATOUT 2 PLAY ONLINE
Ahojte mal by som navas jednu otasku ket dam hrat online na flatoute a chcem hrat s bratrancom na jeho vlastnom vytvorenom serveri tam ma tam nejde pripojit napise hra neexistuje co mal spravit prosim poradte.Ale mame ten isty net neni v tom problem??
ruter? port? firewall? verejna ip? porozmyslaj
Tak preto to asi nejde nejde ale mi nemame router taky isty len on ma net od toho isteho ako ja.
má verejnu ip ?? oto nejde aký ma routerkmeny napísal:Tak preto to asi nejde nejde ale mi nemame router taky isty len on ma net od toho isteho ako ja.
skúste napr cez hamatchi hrat tam ti netreba verejnu ip
Nema verejnu ip ale skusal som povolit branu firewall na vsetky siete tak este skusime ci pomoze.
a hamachi lebo tunelovat medzi pc no nevem ci je to tak lahke
To mi neroby problem len som sa pytal.
Tak preto to asi nejde nejde ale mi nemame router taky isty len on ma net od toho isteho ako ja.
to so m prehladol sry treba to ruter + verejna ip stejna verzia hry rozumej patch a crack
to so m prehladol sry treba to ruter + verejna ip stejna verzia hry rozumej patch a crack
však nepotrebuje rovnaky router ... a rovnakú verejnú ip tieš niejapaja napísal:Tak preto to asi nejde nejde ale mi nemame router taky isty len on ma net od toho isteho ako ja.
mi mame patche take iste lebo mame kupenu original hru on si ju nainstaloval a ja.
tak potom ten ruter
a co ma spravit stym routerom??
nič ... bože nechápeš že nezáleží aký maš router ?kmeny napísal:a co ma spravit stym routerom??
IDE O TO CI MA ALEBO NEMA VEREJNU IP
Tak má alebo nie ?
Tak musíte ho hrať cez hamatchi ... len neviem či sa dá, ale asi áno malo by sa dať cez hamatchi hrať flatoutkmeny napísal:nema
Keby mal niekto znas tak by to islo???
Ano asi by to išlokmeny napísal:Keby mal niekto znas tak by to islo???