Zaujme dizajnovo aj cenovo, ale trocha mam starost, aby to aj nejaky cas fungovalo. Rad by som poznal nejake vase skusenosti, pripadne ak sa vam pozdava nejaka ina, rad si necham poradit.
za kvalitnu chladiacu podlozku by som sa nebal priplatit, osobne by som toto urcite nekupil, pozeraj cooler master alebo zalman...toto bude len hucat, zrat prud aale chladit to nebude
nez budes kupovovat nejaku podlozku velmi dobre si rozmysli ako a kde ju budes pouzivat. V skratke, ina sa hodi na stol, ina na kolena ina do postele, je strasne malicko dobrych univerzalnych podloziek a byvaju dost drahe. Cisto len priklad: http://www.alza.sk/logitech-speaker-lap ... 190543.htm
A mal si ten coolermaster správne? Ja som si tie ventilátory otočil lebo v defaulte odsávajú vzduch spod ntb a nie nasávajú.
Táto zmena mi znížila teploty.
jasne ze som mal. asus G53 sa s nim vypol kvoli prehrievaniu a so zalmanom nie hoci to bolo ledva ledva a to este ten coolermaster je urceny aj pre 17 palcove ntb a tento zalman do 15
Hmmm no tak neviem. Ja mám staršiu verziu (U2) a funguje dokonale. Jeden fan mám pod ventilátorom od CPU a druhý v strede (tam sa prehrieva) a teploty sú veľmi dobré.
U3 má výhodu v tom že má 3 ventilátory a dajú sa regulovať. Ale aby sa ti vypol book s podložkou tak to je fakt divné.
hej to bolo tesne predtym ako bol poslany na reklamacku..prave preto som ho este takto vyuzil. nehovorim, ze bola neefektivna, len zalman vysiel z testu lepsie