Ake LIDL - TESCO produkty mate najradsej ?
Re: Ake LIDL - TESCO produkty mate najradsej ?
Lenže každému chutí niečo iné.
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
No zatial ste sa tu celkom pekne zhodli 
-
Waagbistritz69
King
to ešte bude?110mat110 napísal:Vlak a Lidl. Najlepsia vec ktoru Lidl vydumal a ZSSK posraliTesim sa na dalsi rocnik, ked opat budem machrovat s miestenkami v narvatom rychliku.
Dufam, ze ano. Este je vela miest na ktore by som sa siel pozriet.
Zmrzlina ballino ice cream je perfektná a majú viac druhov len za euro.
presne dnes som kupil, visnovu, odporucam
-
spojka13
Darca
ten gordon bleu pred smaženim nechavate rozmrznut, lebo robil som ho včera dvakrat, a dvakrat bolo vo vnutri surove maso... prvy krat som to malo smažil to mi je jasne, ale po druhy krat to bolo normalne... dost dlho... čiže neviem, či to treba rozmrazovat, alebo rovno z mrazničky... dik
Ake LIDL - TESCO produkty mate najradsej ?
Podla mna netreba nic rozmrazovat, ved to by malo byt na obale napisane.. Nabuduce ho rob na miernejsom ohni a dlhsie 
-
Grim
Darca
...robím to zhruba 5 - 6 minút z každej strany a nerozmrazujem ho...mám pocit, že keď sa to rozmrazí, tak sa to viac mrví a rozpadáva...
-
Silmer
Darca
nerozmrazuj ho, proste to rob na miernom ohni, prikri pokrivkou a nechaj dusit 5-7 minut a obcas otoc, tak jak pisu kolegovia nadomnou.
ja v lidli potraviny nekupujem, pretoze vacsina je dovoz zo zahranicia a predavat syr s nazvom slovenska rolka vyrobeny v polsku je trochu sproste, kvoli comu sa tam ale oplati chodit je akciovy tovar ako sportove potreby, naradie a podobne srandicky za tyzden som tam nechal skoro 50€
zaruka je 3 roky a ak sa nieco pokazi alebo chces vratit tovar nerobia problemy
aky je ten "americky" polotovar cheesburger/hamburger bo som chcel kupit rychlovku na veceru a vypredane ze zmyzli za par hodin
mne celkom chuti, jeden cas som si ho kupoval kazdy den do roboty na obed
V Tescu v Žiari nad Hronom chodim do automatu na čokoládu lebo je tam najlepšia horúca čokoláda v meste:)
V Lidli v Žiari nad Hronom chodím na nanuky, hlavne na Cornety za 25 centov:):) Komu lepšie:)
V Lidli v Žiari nad Hronom chodím na nanuky, hlavne na Cornety za 25 centov:):) Komu lepšie:)
Skúšali ste niekto už jogurt z LIDLu značky YOGOSAN (taký v modrom obale), karamelová príchuť? Neskutočná lahoda, neviem sa ho dojesť 
Fialové Mister Choc Choco Fruits - momentálne minimálne dva balíčky denne padnú za obeť. 
Inak tú pizzu Bolognese som asi vykúpil v celých Košiciach (Astória, Moldavská, Popradská, KVP, Furča).. ešte musím ísť pozrieť Ťahanovce a stanicu. Ale skúšam ďalšie príchute.. mozarella nič moc, prosciuto môže byť. Som mrazenú pizzu nejedol už 10 rokov.. sa jej teraz neviem dojesť.. hehe!

Inak tú pizzu Bolognese som asi vykúpil v celých Košiciach (Astória, Moldavská, Popradská, KVP, Furča).. ešte musím ísť pozrieť Ťahanovce a stanicu. Ale skúšam ďalšie príchute.. mozarella nič moc, prosciuto môže byť. Som mrazenú pizzu nejedol už 10 rokov.. sa jej teraz neviem dojesť.. hehe!
kupeny na tvoje odporucanie a potvrdujem, celkom chhutnyjimmy_xp napísal:Skúšali ste niekto už jogurt z LIDLu značky YOGOSAN (taký v modrom obale), karamelová príchuť? Neskutočná lahoda, neviem sa ho dojesť
-
Waagbistritz69
King
arašidové maslo sa v lidli predáva aj normálne alebo iba skrz americký týždeň?
Do LIDL chodím pravidelne na chutné čerstvé mlieko Pilos v tetrapaku ,hranol ementaleru a cereálne kaiserky. Mňam, nevzdala som sa ich ani teraz, keď sú označené ako rozpečené pečivo a nie čerstvo upečené.
Do TESCO chodím iba výnimočne, mám to od ruky a vôbec mi tento obchod nesedí. Hrozne sa tam nabehám, kým niečo čo súrne potrebujem nájdem a viac krát sa mi stalo, že mi ani predavačky nevedeli poradiť. Kedysi som tam chodila nakupovať drogériu, pretože mali dosť široký výber. Odkedy však u nás otvorili veľkú DM-ku, tak už nakupujem tam.
Ak už sa občas výnimočne vyberiem tohto obchodu, tak mojou jedinou motiváciou je ponuka čerstvých rýb, ktoré milujem.
Do TESCO chodím iba výnimočne, mám to od ruky a vôbec mi tento obchod nesedí. Hrozne sa tam nabehám, kým niečo čo súrne potrebujem nájdem a viac krát sa mi stalo, že mi ani predavačky nevedeli poradiť. Kedysi som tam chodila nakupovať drogériu, pretože mali dosť široký výber. Odkedy však u nás otvorili veľkú DM-ku, tak už nakupujem tam.
Ak už sa občas výnimočne vyberiem tohto obchodu, tak mojou jedinou motiváciou je ponuka čerstvých rýb, ktoré milujem.
Mne normálne mlieko z lidlu vôbec nechutí, ale ochutené (jahodové) tak to milujem