Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Son-Goku
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Príspevok od používateľa Son-Goku »

ja ked som zriadoval raid tak som spamoval 2 hodiny aj boli ludia ale furt chybalo 5 ks a potom som to skoncil.jedine raidovacky s guildov
capo126
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa capo126 »

Tak skús najskôr nabrať EQ na PVP a nie na PVE. Do BG môžeš ísť kedykoľvek aj s low EQ. A tiež by sa ty zišlo založiť arena tím (najlepšie 2v2) myslím že aj za 0 rate dostaneš nejaké AP. Nájdi si nejakú tiež lowku a začnite spolu odohrávať. A keď už budeš mať 6000GS v PVP potom ta už kľudne zoberú aj do PVE (icc,TOGC 10/25,atď...) kde si potom naberieš aj PVE EQ. Neviem akú máš "klasu" ale ak by si mohol tak si PVP EQ daj do healu lebo tie sú dosť zriedkavé a mať dobrý heal je základ pre každý dung alebo raid.
detrox
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa detrox »

capo126 napísal:Tak skús najskôr nabrať EQ na PVP a nie na PVE. Do BG môžeš ísť kedykoľvek aj s low EQ. A tiež by sa ty zišlo založiť arena tím (najlepšie 2v2) myslím že aj za 0 rate dostaneš nejaké AP. Nájdi si nejakú tiež lowku a začnite spolu odohrávať. A keď už budeš mať 6000GS v PVP potom ta už kľudne zoberú aj do PVE (icc,TOGC 10/25,atď...) kde si potom naberieš aj PVE EQ. Neviem akú máš "klasu" ale ak by si mohol tak si PVP EQ daj do healu lebo tie sú dosť zriedkavé a mať dobrý heal je základ pre každý dung alebo raid.

typujem že je rogue,warrior,hunt alebo niečo podobné .. počuj máš celkom pravdu ale aj z prof eq + eq za emblemy z weekly q atd ho vezmu do raidov
Zas keby mal robiť eq na arenky tak to má dlhšie lebo by musel najprv nafarmiť honory minimálne na furious a až potom začat arenky a nie 0rate ti nedá žiadne pointy .. ked nedáš ani 1500Rat tak tie Ap sú veľmi zanedbatelné ked sa nepodarý 1500 tak aspon 1000 na začiatok a držať to tam a po čase kúpiť eq ..
Ale tvoj sposob na twinstare bude trvať ešte dlhšie jak keby poprofkuje a zájde low dungy poprípade si zohná schopmú guildu
capo126
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa capo126 »

Na profkách sa dá síce zohnať dobrý EQ ale na to potrebuje recepty ktoré padajú v raidoch do ktorých ho tak ľahko nezoberú.
A ak by si dal spraviť niekomu itemy alebo by sa rozhodol sám si skillovať profesie bude ho to stáť veľmi veľa goldov.
Najlepšie je si skillovať profesiu pri expený kde sa dajú aj postupne získavajú suroviny.
A určte by som volil jednu s tzv. ťažobných profesii (herbalism,mining,skinning) podla toho akej profesii sa chce venovať.
detrox
Light Professional
Light Professional

capo126 napísal:Na profkách sa dá síce zohnať dobrý EQ ale na to potrebuje recepty ktoré padajú v raidoch do ktorých ho tak ľahko nezoberú.
A ak by si dal spraviť niekomu itemy alebo by sa rozhodol sám si skillovať profesie bude ho to stáť veľmi veľa goldov.
Najlepšie je si skillovať profesiu pri expený kde sa dajú aj postupne získavajú suroviny.
A určte by som volil jednu s tzv. ťažobných profesii (herbalism,mining,skinning) podla toho akej profesii sa chce venovať.
Ano ale ja som nemyslel eq za receptíki z icc ale tie základné setové eq z profiek + predávať natažené suroviny atd veď ja som si asi na 20-30lvl wariorovy dokázal zarobiť 3k g +- za 2-3dni
noone
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa noone »

Ziskat epic eq je pomerne jednoduche.
Staci pouzivat dungeon finder. Padaju tam epic itemy ilvl 200... Staci sa pozriet v atlas loote, co kde pada. Dalej mas odtial emblemy. Za tie si kupis veci s ilvl 226 co je uz slusny eq na urovni ulduaru. Za goldy co mas z profiek a daily questov sa daju zohnat veci z aukcie... Stoja vsak x*1000g.
Na vacsinu dps je super trinket greatness s tvojim primarnym statom. Raidy kde beru skoro kazdeho su VoA10/25.
Trial of champion je dung, kde zozenies veci s ilvl 219 (uroven uld10) a mozes ho chodit kazdy den.
Aj najslabsie guildy uz davaju normal ToC10/25. Odial mas emblemy na veci s ilvl 232/245. Hrat to sam je aj tak nuda.
detrox
Light Professional
Light Professional

Všetko som už písal aj ja až na ten dungeon finder som zabudol :D
Ja keď som hrával wow tak sme hrali minimálne 3ja ... takže to bolo dobré aj na arenky atd :D
Expenie vo viacerých členoch je tiež lepšie kedže si pomáhaťe a za quest dostanete tak isto ako keby nemáte partu
Takže myslím že noone ti už rozpísal všetko čo sa dalo :D a keby si zarobíš goldy tak určite si nechaj od niekoho vyrobiť pár vecí z receptov z ICC
noone
Light Star
Light Star

na twinstare je len T9 ToC kontent. Icc bude tak za rok :-D.
detrox
Light Professional
Light Professional

noone napísal:na twinstare je len T9 ToC kontent. Icc bude tak za rok :-D.
Aha :D som nato zabudol tak ja som tam hrával asi pred rokom a nebolo ICC tak som myslel že už je :D
takže typujem že ešte neni ani S8 ? :D
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

mam otazku ako je to v cataclysm wowku s dungeon finder ? som lvl 45 hunter a vsetky dungeony mam zakmute az na scarletch monarty ci jak sa to vola jeden mam odomknuty hram na molten serveru
Son-Goku
Darca
Darca

ha ze ilvl 290.som to tak dlho nehral ze uz ani neviem o com je rec.hraval som maga frost.nebavilo ma cakal dve hodiny kym sa nasla parta na dung cez DF.potom som si dal wara prota.tam uz sa expilo rychlo.na nom mam mining a jwc a celkom som tam love nahrabal.dalo sa.
noone
Light Star
Light Star

ilvl = item level - ked sa otvori novy raid su v nom lepsie veci...
pred lomitkom je 10 man/ za lomitkom 25 man
Raid normal mode heroic(hard) mode
Naxxramas 200/213
Ulduar 219/226 226/239
Trial of Crusader 232/245 245/258

DF zial nie je na expenie velmi dobry, lebo ho malo kto pouziva...
DF je dolezity na lvl 80, ked zhanas eq.
Son-Goku
Darca
Darca

df som chodieval kvoli tomu ze netrebalo spamovat chat.vzdy ak niekto spamoval naxx 25 mal som pocit ze 25 ludi hlada.
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

noone napísal: DF zial nie je na expenie velmi dobry, lebo ho malo kto pouziva...
No neviem neviem, DF je teraz asi najlepšia vec na expenie, alebo aspoň keď ja som hrával, tak bola. Dá sa tam veľmi pekne vyexpiť, ak kašleš na Questy a celý deň chodíš dungy a zbieraš itemy. Väčšinou ľudia sú a boli. Len každý hrá DPSko, tak preto sa zdá, že tam nikto nechodí. Je to dobré na expenie, aj ako taká bokovka na itemy, keď chceš robiť questy a mať gear zároveň, tak DF je úžasná vec.
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

Ja ked som cca pol roka dozadu potreboval rychlo vyexpit paladina tak som siel len cez DF. Samozrejme protect a islo to ako po masle. A kedze som chodil pomaly kazdy den tak to slo neuveritelne rychlo a ani ludia sa moc nestriedali kedze vacsina expila rovnako rychlo resp pomalsie + ziadna konkurencia. Sucasne so mnou expil este jeden protect pala ale ten nakoniec rezignoval a chodil s nami ako DPS :D Ale malo to aj horsie stranky samozrejme... taky Maraoudon ak sme neboli 30x tak ani raz...som to mohol pomaly odtankovat poslepiacky :lol:
detrox
Light Professional
Light Professional

Bad.boy napísal:Ja ked som cca pol roka dozadu potreboval rychlo vyexpit paladina tak som siel len cez DF. Samozrejme protect a islo to ako po masle. A kedze som chodil pomaly kazdy den tak to slo neuveritelne rychlo a ani ludia sa moc nestriedali kedze vacsina expila rovnako rychlo resp pomalsie + ziadna konkurencia. Sucasne so mnou expil este jeden protect pala ale ten nakoniec rezignoval a chodil s nami ako DPS :D Ale malo to aj horsie stranky samozrejme... taky Maraoudon ak sme neboli 30x tak ani raz...som to mohol pomaly odtankovat poslepiacky :lol:
mne ked sa nechcelo robiť už questy alebo momentálne som chcel ísť už do lokacie pre napr o pár lvl viac tak som tiež zvykol chodit DF a vetšinou sme sa poskladali jedna groupa a šli aj 20x po sebe :D
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

Tak, a uz vieme kedy k nam dorazia pandy! :)

// este pre istotu oficial link :) http://eu.battle.net/wow/en/blog/548790 ... 25_07_2012
Prílohy
a.jpg
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

ta digitalna deluxe verzia za 59 $/€ , to je neskutocny deal , clovek dostane 2 portrety na SC a 2 sigily na banner D3 tak to hej :D , chcel by som vidiet tych ludi co si to kupia
XGames
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XGames »

V digital deluxe verzii dostanes taktiez soundtrack, artbook atd atd, len to nie je az tak ono ako ked si kupis krabicu deluxe, kde mas vsetky ponusy aj fyzicky a nie v elektonickej verzii v PDF
Natrezim
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Natrezim »

Očakávate, že by mohli ostatné diely zľaviť po tom čo vydajú MoP ? Keďže mám v pláne kupovať celé wowko nerád by som sa okašlal. Teraz ako som pozeral tak Battlechest by som kúpil za 18€ a zbytok stojí každý po cca 22€ :/ Myslíte že po vydaní budú lacnejšie? neviem ako to bolo po vydaní cata ..
Napísať odpoveď