IM pre všetko
IM pre všetko
existuje vôbec v dnešnej dobe IM, ktoré by spoľahlivo zvládalo viacero protokolov naraz?
nebaví ma mať FB chat v chrome, skype a qip osobitne...
skúšal som IMO pre chrome, tam blbne icq a fb... skúšam trillian - tam nejde fb chat
možno by mohla fungovať miranda, ale tú som nepoužíval posledné 4 roky a kým by som to nastavil, tak zabijem pol dňa a packy z českéo miranda fora sú už pekne neaktuálne...
a keby to zvládalo metacontacts tak to by bolo už ideál
poradí niekto?
nebaví ma mať FB chat v chrome, skype a qip osobitne...
skúšal som IMO pre chrome, tam blbne icq a fb... skúšam trillian - tam nejde fb chat
možno by mohla fungovať miranda, ale tú som nepoužíval posledné 4 roky a kým by som to nastavil, tak zabijem pol dňa a packy z českéo miranda fora sú už pekne neaktuálne...
a keby to zvládalo metacontacts tak to by bolo už ideál
poradí niekto?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: IM pre všetko
Miranda asi jedina. Okrem Skype ovsem. Ten nezvlada, alebo naposledy nezvladala. Ale s Mirandou sa musis ovsem pozabavat atd a sledovat updaty na zahranicnom fore.
Este mozno Pidgin..Popozeraj aj toto: http://socialtimes.com/10-multi-instant ... dies_b6201 + http://www.dailyblogtips.com/multi-protocol-im-clients/ hlavne commenty
Este mozno Pidgin..Popozeraj aj toto: http://socialtimes.com/10-multi-instant ... dies_b6201 + http://www.dailyblogtips.com/multi-protocol-im-clients/ hlavne commenty
tak IMO už fičí aj s fb... chcelo to len nejaké povolenia
ja pouzivam pidgin (ano, je aj pre windows
)
-
weroro
Flash coder
QIP zvláda súčasne protokoly QIP, ICQ, FB, Jabber a podobne. Dlhé roky som to tak používal. ale potom začal byť QIP dosť nestabilný tak som prešiel na Mirandu, a tam som iba na ICQ protokole. Čo sa týka skype, tak asi ani neexistuje IM, ktorý by ho podporoval. Tie čo ho akože "podporovali" boli iba akousi nadstavbou skypu to znamená, že aby fungovali, tak si musel mať skype v Pc nainštalovaný.
-
uplink
VIP
Ja používam Trillian Astra, ten je fajn. Dokáže aj skype, ale len keď beží aj skype, tak je to na pikachu. Fičím na iCQ, msn, iRC a FB, všetko je all right.
-
weroro
Flash coder
Podporuje aj QIP protokol?
-
uplink
VIP
Nie, tak isto ako QiP nepodporuje Astra protokol 
skype mám inštalnutý, cez IMO skype chat funguje, volanie som ešte neskúšal... fb zvláda viac menej ok, akurát keď mi "offline" kontakt pošle správu, tak sa mi to v chate nezobrazí.... icq a jabber no problem
tam budeš mať nejaký problém ty... mne to ide bez problémov na na PC aj notebooku (a aj na mobile)Maki napísal:skúšam trillian - tam nejde fb chat
V čom je tam problém? Ja som si žiadny nevšimoluplink napísal:Ja používam Trillian Astra, ten je fajn. Dokáže aj skype, ale len keď beží aj skype, tak je to na pikachu.
Tak tak, tiez som pred casom zhanal univerzalny IM program a zakotvil som pri Trilliane. Bez problemov zvlada icq, gtalk, msn aj facebook.
-
audiotrack
VIP
to všetko zvláda aj miranda, a netreba žiadne packy a pluginy ako maky táral. Jedine na skype a gmail ak chceš. Facebook, gtalk, msn, icq , irc a plno iného čo nepoužívam má už v základe
a pre konzolovych pouzivatelov zase centerim5
(akurat z toho co pouzivam ja to nepodporuje skype)
ako uz pisal uplink, Trillian Astra riesi vsetko...