Carbon Folia

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
DeLay
Medium Expert
Medium Expert

Carbon Folia

Príspevok od používateľa DeLay »

zdravim chcem si oblepit auto komplet cele foliami bud karbonovymi alebo chromovymi to uz je jedno ake. No nechcem len jeden diel ale cele auto a otazka znie ci tu foliu nevytaha slnko a neznici ? Ci uz je cierna alebo svetla
Header
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Carbon Folia

Príspevok od používateľa Header »

Kvalitnú karbónovú fóliu ti isto nevyťahá že zostane bledá alebo vyšednutá. Skorej by som sa bál ďobkov od kamienkov a takýchto vecí...
A vieš si predstaviť ako bude vyzerať tvoje auto v chrómovej fólií ? Neviem teda čo máš ale inak to vyzerá na A8 od šejka a inak na Forde Galaxy trebars :wink:
DeLay
Medium Expert
Medium Expert

je to B5 passat viem si na nom predstavit Carbon . len nechcem aby sa ta folia znicila alebo co
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

cele auto vo folii? :? to dnes este leti?
Mustafa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mustafa »

Presne tak ako hovorí Header, keď kamienok dokáže odraziť kus laku až na plech, tak neviem ako na tom bude fólia (myslím tým, aby si to nemal zachvíľu rozbombardované).
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

Ked si to das spravit vo firme, ktora pouziva kvalitne materialy (napr. 3M), mas zaruku na folie 7 rokov, na samotny polep 3 roky. Je otazkou relativity, ci sa ti to zda vela, alebo malo. Folie sa tam davaju aj preto, aby lak ochranili pred spominanymi kamienkami. Kamarat si dal teraz po 3 rokoch dole tmave matne folie a ma podtym nadherny od nova cerveny lak, auto je ako nove.
DeLay
Medium Expert
Medium Expert

ano ale ja si tam davam foliu najme preto ze ten lak je teraz uz zniceny
uNreal_saTch^
Professional
Professional

DeLay napísal:ano ale ja si tam davam foliu najme preto ze ten lak je teraz uz zniceny
tak to si daj pozor na vacsie priehlbinky, nemysli si, ze ti ich zakryje. Ta folia tam prilne tak, ze ti okopiruje KAZDU nerovnost.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Aky vyznam ma davat foliu na stare a obite auto??? Ak foliu, tak jedine na novy lak, kludne aj priehladnu. Kolko vyjde polep takej B5, zo 400 eur???
uNreal_saTch^
Professional
Professional

neviem ci by sa zmestil pod 1200 EUR...vravim o 3M foliach.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Ak by to malo stat nebodaj tych 1200 eur, co sa mi zda aj dost vela, tak to by som v ziadnom pripade neinvestoval do stareho auta. To uz radsej nastriekat cele a na prednu kapotu dat priehladnu foliu kvoli kamienkom.
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

za 1200 eur mas komplet novy lak :D a este ti ostane na nove potahy do auta ;) a skus sa zamysliet ci o rok dva budes chciet to auto :)
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

BMW 3 2006 - firma čo robí pri Trenčíne - do matnej čiernej farby 1500€ :lol: :!:
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Lubenečko napísal:BMW 3 2006 - firma čo robí pri Trenčíne - do matnej čiernej farby 1500€ :lol: :!:
ak je to cena s pracou komplet, tak to je normalna cena pre auto tejto velkosti.
X5 a podobne masiny idu s pracou po cca 2000 EUR.
Tiez som toho nazoru, ze stare braky sa neoplatia polepovat. Nema to ziadny zmysel - na starom aute to vyzera hrozne, lak ti to uz na nom neuchrani, financne je to vcelku palka.
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

ShepDog napísal:za 1200 eur mas komplet novy lak :D a este ti ostane na nove potahy do auta ;) a skus sa zamysliet ci o rok dva budes chciet to auto :)
no to neviem, nejaký pekný metalický odtieň nebude isto iba za 1200...lakovačky sú drahé záležitosti. Celolak by som tipoval na 2000 a viac...

Každopádne, tak drahá fólia na staršie auto nie je dobrá volba.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Header: Ak to da lakovat priamo vo VW, tak ta cena je mozna. Ak by to daval lakovat niekomu, kto bezne lakuje veci, tam sa zmesti aj do polovica, ba este menej.
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

Ti lakovnik radi ;) sice uz auta neriesim ale aj tak sa musis zmestit a ps ta farba na bmw sa miesa z rovnakych farieb ako pre skodu , audi atd len sa nahodi cena pre bmw ;) nechaj si namiesat a daj to nastriekat niekomu pod ruku
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Volal som teraz pre zaujimavost kamaratovi, tak v boxe vo velkych firmach alebo autorizovanych servisoch za B5 v pohode 2000 eur za striekanie, u tych garazovych sa da dohodnut za tisicku.
DeLay
Medium Expert
Medium Expert

ja budem mat naklady len na folie praca bude zadarmo. takze typujem do 100 eur. Priehlbiny dam vytmeelit
eustajl
Expert
Expert

Príspevok od používateľa eustajl »

kvalitna folia je napr bruxafol, ale myslims si ze full auto v carbone je pekny humus videl som jednu x6 v full 3d carbone, no hrozne... a praca zadarmo ? jedine ak si to budes lepit sam lebo nikto ti to nenalepi kvalitne zadarmo, no poznam jedneho co lebi jeden diel za 14€ a nalepi ti to tak zle ze budes mat bubliny(nie najvacsi probelm), spinu, a zlou technikou to lepi tiez. neviem a 100 € asi nebude tiez najkvalitnejsia folia, kedze mi sme davali na passata combi 2004 a mali sme to za nakupnu cenu za 250€ (ciernu matnu) a cov iem carbonova stoji este viacej).
Napísať odpoveď