Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
begbeee autobazar.eu je AAAckami zaspamovany. Iba pozeraj podla sekundy pridania inzeratu a rovnako pridane inzeraty lahko preskocis.
Keby len autobazár.eu, ale aj .sk aj autovia. Hľadám v 2 krajoch a tie isté autá všade.. Akože je mi to známe už nejaký piatok, ale v tomto teple a nedeľu podvečer ma to vytočilo a potreboval som zdieľať svoje pocity 
autovia vyselektuj iba sukromneho vlastnika. Vazne uvazujes nad kupou z bazara? Nikdy.
Všetky vedia vyselektovať súkromného vlastníka. No, bol som už u pár súkromníkov a pár z nich boli hádam ešte väčší vychcánci ako nejaký slušný bazárnik. Ale poznám aj takého u ktorého má každé auto zjazdené XY995 km 
Slusny bazarnik?
Ukaz mi takeho.
Taký, ktorý má doma rovnaké auto ako chceš práve kúpiť a je s ním veľmi spokojný. 
EDIT: sarcasm
EDIT: sarcasm
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Alebo taký, ktorý keby že ty nezoberieš to auto, hneď zajtra ho on berie pre svoju ženu
-
hojko
Site Admin
Preco by ho potom predaval, ak nie je vo financnej tiesni alebo neplanuje prechod na nieco lepsie/vacsie???begbeee napísal:Taký, ktorý má doma rovnaké auto ako chceš práve kúpiť a je s ním veľmi spokojný.
-
Grim
Darca
...on myslel, že má doma druhé, také isté...
http://autobazar.autovia.sk/kia-rio-1-4 ... m5-1044748
Čo poviete na tohto prcka? Celkom sa mi pozdáva motor aj výbava. Viem, že Kia Rio mala nejaký problém s tlmičmi, ale ak je v dobrom stave, hádam by sa dala...
Čo poviete na tohto prcka? Celkom sa mi pozdáva motor aj výbava. Viem, že Kia Rio mala nejaký problém s tlmičmi, ale ak je v dobrom stave, hádam by sa dala...
Kamarat kupil pred dvomi mesiacmi Rio, tiez za 5200, najazdene okolo 70 tisic, podla popisu bazara nikdy neburane, ale bolo prestriekane lebo vraj uz bola vytahana farba. Po tyzdni a navsteve servisu zistil, ze auto je zlozene asi z dvoch, menene ramena, nesedi predny naraznik, plasty asi centi od seba vsade, nefunkcna klima a ine pikosky. V bazare o nom nechcu ani len pocut, poslali ho kade lahsie. Aby toto Rio nebolo rovnake.
PS: Mal aj servisnu knizku vypisanu jednym a tym istym perom
Kvôli prestriekanému laku som onehdá zrušil priateľke zmluvu v áčkach. Pri všetkej úcte ak tvoj kámoš zhltne báchorku o vyťahanej farbe....
Pozor si mienim dať, ale teraz mi to pripadá, že mi tvrdíš, že všetky Kie Rio, čo sa predávajú sú z dvoch áut poskladané.
BTW ako to doriešil? Hento je aj na právnika ak nepodpísal blbosti.
Pozor si mienim dať, ale teraz mi to pripadá, že mi tvrdíš, že všetky Kie Rio, čo sa predávajú sú z dvoch áut poskladané.
BTW ako to doriešil? Hento je aj na právnika ak nepodpísal blbosti.
-
demovic_svk
Medium Star
ahojte chcem kupit bud octaviu alebo passata B6 len mam dilemu
teraz ked bude od oktobra spoplatnene prihlasovanie podla kW takze ked teraz kupim napr 96kW auto potom nebudem mat problem s predajom ? alebo neznizi sa cena ?
teraz ked bude od oktobra spoplatnene prihlasovanie podla kW takze ked teraz kupim napr 96kW auto potom nebudem mat problem s predajom ? alebo neznizi sa cena ?
Beg: Nijak, kto sa bude natahovat s velkym bazarom v ktorom maju na to pravnikov?
Demo: Len prve prihlasenie na Slovensku. Takze ak je na znackach, tak platis po starom.
Demo: Len prve prihlasenie na Slovensku. Takze ak je na znackach, tak platis po starom.
-
demovic_svk
Medium Star
to vazne ? tak len keby to je dovoz tak sa plati viac ?
-
chlapec10
Addict
no, a nechcem urazat kamarata.... ale toto ci si napisal vyssie, si tvoj kamarat nevsimol???test napísal:Kamarat kupil pred dvomi mesiacmi Rio, tiez za 5200, najazdene okolo 70 tisic, podla popisu bazara nikdy neburane, ale bolo prestriekane lebo vraj uz bola vytahana farba. Po tyzdni a navsteve servisu zistil, ze auto je zlozene asi z dvoch, menene ramena, nesedi predny naraznik, plasty asi centi od seba vsade, nefunkcna klima a ine pikosky. V bazare o nom nechcu ani len pocut, poslali ho kade lahsie. Aby toto Rio nebolo rovnake.
//autoeditácia príspevku (10 Júl 2012, 19:55)
nove poplatky budu za prve prihlasenie na slovensku... takze bud ked kupis nove auto alebo dovezies zo zahranicia, co uz raz na slovensku prihlasene bolo sa znova neplati
PS: ale nespoliehal by som sa na tie poplatky ohladom dovozu, lebo toto iste zaviedli madari a brusel im to zrusil nakolko to bolo zvyhodnenie lokalnych jazdenych aut oproti dovezenym...
Pri kupe asi nie. Nebolo to vsak prve jeho auto, tak mi je to divne.
Ale auto sa neprestriekava kvôli vyblednutej farbe a to vedel.
To je snad jasne kazdemu.
Jemu evidentne nie.
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Po tomto zahlásení sa mal zvrtnúť na päte.bolo prestriekane lebo vraj uz bola vytahana farba.
Musí zistiť pri obhliadke vozidla.nesedi predny naraznik, plasty asi centi od seba vsade
Klíma sa skúška pri stojacom vozidle i za jazdy. Nehovorím, mohol zahlásiť nejakú výhovorku, ale dám si dve a dve dokopy (plasty, kasňa) a viem, na čom som.nefunkcna klima
Treba sa brániť, ak si však naozaj podrobne neprešiel zmluvu (vlastná skúsenosť) tak neuhrá nič. Ale ak áno, tak by vysúdil. No ale asi mu 5000 nerobí problém.V bazare o nom nechcu ani len pocut, poslali ho kade lahsie.