Vystup z PC zo stereo na MONO..
Vystup z PC zo stereo na MONO..
Zdravim, mam pokazene repraky, ide mi len lavy reprak a basak, tak by som chcel windows nejak donutit aby mi siel zvuk len mono..
Kedze cez pravy reprak mi toho unika dost:D Hladal som po internete nejake navody, ale nic mi nejak zatial nepomohlo.. vdaka za rady
mam win 8, ale je to jak sedmicka..
Re: Vystup z PC zo stereo na MONO..
V PC si vieš nastaviť balanc reproduktorov na mono. Skúšal si?
joo, balanc tam je, ale ten ti pravy kanal len stisi, nepresunieho na lavy kanal.. Cize to nema prakticky ziadnu ucinnost..damiamarl napísal:V PC si vieš nastaviť balanc reproduktorov na mono. Skúšal si?
vo vlc vies nastavit audio > audio device > mono (aspon na hudbu
)
Čo som pogooglil, tak vo Win7 táto voľba nie je možná, na čo sa aj na stránkach Microsoftu sťažuje množstvo ľudí.. podobných ako Ty, čo majú pokazený jeden kanál na reproduktore/sluchátkach.. ale omnoho vážnejšie je to u ľudí, ktorý počujú iba na jedno ucho.
Ak Ti túto možnosť neponúka ovládač od výrobcu zvukovej karty (základnej dosky), máš ešte niekoľko riešení na obídenie problému:
- v každom používanom programe treba nastaviť mono - taký prehrávač filmov a mp3 nebude problém.. horšie to asi bude s hrami
- kúpiť si niečo takéto
- kúpiť si radšej nové reproduktory/sluchátka

Ak Ti túto možnosť neponúka ovládač od výrobcu zvukovej karty (základnej dosky), máš ešte niekoľko riešení na obídenie problému:
- v každom používanom programe treba nastaviť mono - taký prehrávač filmov a mp3 nebude problém.. horšie to asi bude s hrami
- kúpiť si niečo takéto
- kúpiť si radšej nové reproduktory/sluchátka
nastavuj priamo v audio alebo video prehravaci, vacsina z nich taku moznost ma
ale niektore hry to nemaju. A zasa stale musiet nastavovat, no nic moc...