ARMA 2 - The Ultimate Military Simulation
Re: ARMA 2 - The Ultimate Military Simulation
ak dobre rozumiem hra este nie je hratelna kezdze tie vozidla nejdu ovladat?
-
Predator999
Light Expert
Vsak uvidime..ja si pockam este na patche atak
jaj nech uz vydaju CRYSIS 2 demo chcem skusit
inac ta ARMA nowa som teraz hral trosku tie dela su brutality
len ludkovia lietaly..inac neveis ako s araidi ten SKUD? strelil som ani neviem kam padol
a ked mines na rakety daju s anikde dobit? 
SCUDY neviem, este som sa s tym nehral, prvy patch odhadujem ze bude tak do 2 tyzdnov, mozno aj skor.
no tak som to hral a moc mi to neslo ani neviem ako som nastupil do tanku nic . aj ten tank sa nejako divne hybal
Vasilis: ono ta hra nie je pre kazdeho, ked jej neprides na chut ani po vyskusani inych veci tak ta to uz asi nikdy nechyti, je to skor pre fanusikov vojenskych simulatorov a podobne... 
-
Predator999
Light Expert
Presne tak pre fanusikov
ale grafika je super a co uz somsa naucil lietat
len este pristavanie robi problem 
no ved ja som fanusikom, armu 2 zakladnu verziu som ale nehral . ale uz som tomu aj tak prisiel po chvile na koren a je to pecka
-
Predator999
Light Expert
Uz aj aj soms a naucil jazdit na vrtulniku len pristavat este mam problemVasilis napísal:no ved ja som fanusikom, armu 2 zakladnu verziu som ale nehral . ale uz som tomu aj tak prisiel po chvile na koren a je to pecka
jj ja tiez ale s lietadlom to je horsie. velmi sa mi paci to ze tam je ceska armada a hlavne SA 58 .
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ach boze, skusal som rozbehat joystick ale zda sa, ze je to nemozne... neexistuje nieco na zjednodusenie nastavovania? 
Skus pohladat na fore: http://forums.bistudio.com/index.php
Urcite tam budu nejake temy o joystickoch, pripadne sa spytaj priamo tam.
Urcite tam budu nejake temy o joystickoch, pripadne sa spytaj priamo tam.
nemali ste niekto problém s ArmA2 operation arrowhead, že vám to padalo len tak do windowsu? Najmä keď chcem spustiť campaign to takmer vždy keď už dám resume tak zrazu bum a hláška že arma prestala pracovať. Občas sa však dostanem aj do hry no po takých 5 min zas crash, i keď som prvú misiu na letisku už prešiel bez pádu.
Pritom boot camp som hral celý v podstate bez problémov. pozeral som aj inde a niesom jediný kto má taký problém no konkrétne riešenie som nejak nenašiel, okrem zníženia grafických nastavení v hre čo som aj skúšal všelijak.
mám dáku nemeckú verziu 1.5...
Tak ak by niekto vedel v čom je problém prosím dajte vedieť, ďakujem.
Pritom boot camp som hral celý v podstate bez problémov. pozeral som aj inde a niesom jediný kto má taký problém no konkrétne riešenie som nejak nenašiel, okrem zníženia grafických nastavení v hre čo som aj skúšal všelijak.
-
Predator999
Light Expert
CAwko ja ju mam ale EN verziu zozaciatku mi blbla ze vozidla isly same ale nejak to uz preslo alebo ked uz tak kupit originalkuandone7 napísal:nemali ste niekto problém s ArmA2 operation arrowhead, že vám to padalo len tak do windowsu? Najmä keď chcem spustiť campaign to takmer vždy keď už dám resume tak zrazu bum a hláška že arma prestala pracovať. Občas sa však dostanem aj do hry no po takých 5 min zas crash, i keď som prvú misiu na letisku už prešiel bez pádu.
andone7: tu ti asi vela ludi nepomoze, skus sa opytat na oficialnom fore: http://forums.bistudio.com/
Zdravím. Trocha oživím starú tému. Keďže nedávno vyšiel mod pre Armu 2 s názvom Day Z, tak by som sa rád opýtal či to niektorí hráte, aké sú vaše dojmy a či sa mi kvôli tomu oplatí kúpiť Armu. Dokonca som počul, že ten mod predal viac kópií hry, ako hra samotná. Hrávam Armu 2: Free, dosť sa mi páči ale odradzujú ma tie bugy, kvôli ktorým som zaťiaľ plnú hru nekúpil, tak sa prosím vyjadrite.
Ano zahral som to
je to perfektny mod skus pozriet na YT je tam partia cechov/slovakov ktory z toho maju natocene videa
ich prva cast
Momentalne nehram lebo mam nieco s grafikou ktoru som dal na reklamaciu
zacnem az zaciatkom skolskeho roka.
ich prva cast
Momentalne nehram lebo mam nieco s grafikou ktoru som dal na reklamaciu
Aha a čo sa týka bugov? Je ich tam veľa? Rozmýšľam že si to kúpim cez s
Steam. Arma 2: Combined Operations stoji 25€ len či je to kompatibilné. Ty to máš na Steame?
Steam. Arma 2: Combined Operations stoji 25€ len či je to kompatibilné. Ty to máš na Steame?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
je to kompatibilné
. Ale musí to byť combined operations
Nejde tam hlavne o ArmA 2: OA?? Lebo videl som na YT tutorial ako to chlapík rozbehal s Arma 2: Free, a kúpené mal len ArmA 2: OA. Na Steame samozrejme
Ano funguje to ale ked mas len Free verziu tak mas textury v nizkej kvalite. Cize ak mas slabe PC tak mozno vyhoda ale inac by som free verziu nebral.
Inac na ofic. stranke https://store.bistudio.com/ prebieha momentalne zlava na Armu 25%. Predavaju aj Steam verziu za 18,74 EUR
Inac na ofic. stranke https://store.bistudio.com/ prebieha momentalne zlava na Armu 25%. Predavaju aj Steam verziu za 18,74 EUR