Fabia 1.4 LPG v neutrale zdochyna
Fabia 1.4 LPG v neutrale zdochyna
Zdravím chcem sa opýtať
Chcem si kúpiť Fabiu 1.4 MPI LPG ale ma takýto problém keď som ju naštartoval tak asi po 3 sekundách mi hneď zdochla. Naštartoval som ju opäť pridal plyn v neutrale no ale keď som plyn pustil tak ručička otačkomera spadla pod 1000 a tam ako keby zdochynal motor a tak sa hneď vrátila a išiel v pohode a potom po nejakom čase zase samovolne pod 1000 a naspäť. Neviete mi poradiť čo to môže byť.
Ďakujem za každú dobrú radu.
Chcem si kúpiť Fabiu 1.4 MPI LPG ale ma takýto problém keď som ju naštartoval tak asi po 3 sekundách mi hneď zdochla. Naštartoval som ju opäť pridal plyn v neutrale no ale keď som plyn pustil tak ručička otačkomera spadla pod 1000 a tam ako keby zdochynal motor a tak sa hneď vrátila a išiel v pohode a potom po nejakom čase zase samovolne pod 1000 a naspäť. Neviete mi poradiť čo to môže byť.
Ďakujem za každú dobrú radu.
Re: Fabia 1.4 LPG v neutrale zdochyna
Startoval si na plyn alebo na benzin?
Kazdopadne by som povedal sucasnemu majitelovi, nech to da do poriadku a az potom sa s nim bavil o pripadnej kupe..
Kazdopadne by som povedal sucasnemu majitelovi, nech to da do poriadku a az potom sa s nim bavil o pripadnej kupe..
ja by som celu vinu zvalil na skrtiacu klapkut...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Veru, najskor asi skrtiaca klapka. Tu treba vycistit a cez diagnostiku spravit zakladne nastavenie.
klasické príznaky, je to klapka....vyčistiť a chvílu ešte pôjde
čo znamená "vyčistiť a chvílu ešte pôjde"Header napísal:klasické príznaky, je to klapka....vyčistiť a chvílu ešte pôjde
...že pôjde kým sa ti neodsere niečo iné 
Chvila moze byt aj 100 000km.
e-comp: vyčistiť a chvíľu ešte pôjde znamená: že ju vyčistíš, nahodíš a ona ti ešte zopár stoviek, tisícok kilometrov poslúži
zo škodoviek a najmä starších mám však skúsenosť, že keď ti raz začne haprovať klapka, tak môžeš čistiť koľko chceš dlho už nevydrží
niekedy ide ruka v ruke s klapkou čidlo voľnobežných otáčok ktoré len tak neopravíš a teda konečné riešenie je skoro vždy výmena celej klapky za nový/používaný kus
zo škodoviek a najmä starších mám však skúsenosť, že keď ti raz začne haprovať klapka, tak môžeš čistiť koľko chceš dlho už nevydrží
niekedy ide ruka v ruke s klapkou čidlo voľnobežných otáčok ktoré len tak neopravíš a teda konečné riešenie je skoro vždy výmena celej klapky za nový/používaný kus